Şimdi Ara

Hanns.G 28-inç boyutundaki yeni monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Tayvan merkezli monitör üreticisi HannStar Display, Hanns.G markasını taşıyan 28-inç boyutundaki yeni monitörünü Avrupa'da satışa sunuyor. HZ281HPB kod adlı yeni monitörün çoklu ortam uygulamaları için hazırlandığı belirtilirken, ağırlıklı olarak yüksek tanımlı film izlemekten ve yüksek çözünürlükte oyun oynamaktan hoşlanan kullanıcıları hedef aldığı ifade ediliyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünü destekleyen 28-inç boyutundaki yeni monitör, 5ms tepki süresine, 8000:1 karşıtlık oranına ve 400cd/m2 olarak açıklanan parlaklık seviyesine sahip.


    Parlak siyah kasası ile şık bir görünüme sahip olan yeni monitör, görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve HDMI 1.3 ara birimlerini kullanıyor. Üzerinde her biri 2 Watt gücünde iki adet hoparlör bulunan yeni monitör, Windows Vista Premium sertifikasına sahip. Avrupa'da üç yıllık garanti ile satışa sunulan Hanns.G HZ281HPB'nin tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 279£ olarak açıklandı.









  • Ucuzmuş 279£
  • monitor ün özellikler süper fiyatıda uygun
  • Vergilerle birlikte Türkiye satış fiyatı 550$'ı falan bulur.
  • bu monitorlerin Türkiyeye gelmesi cok karişik bazilari hemen gelirken bazilari aylar sürebiliyor bazi seriler ise hiç gelmiyor, satışa sunulmasindan cok Türkiyeye gelip gelmemesi önemli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackwinterday

    Vergilerle birlikte Türkiye satış fiyatı 550$'ı falan bulur.



    elbett verilen fiyatta satışa sunulması imkansızdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spaydix

    monitor ün özellikler süper fiyatıda uygun


    Demekki ozellik kistaslari kisiden kisiye degisiyor cunku bence ozellik bakimindan cok yetersiz hatta cok kotu bir monitor.

    120HZ destegi yok. 5ms yuksek bir deger , 2ms olmasi gerekirdi.LED aydinlatma yok.28" olmasina ragmen sadece ve sadece Full HD destekliyor ki en azindan 2560 x 1440 gibi bir cozunurlugu desteklemesi gerekirdi.Kisacasi cok buyuk ve hicbir ozelligi olmayan siradan bir lcd ayrica ozellik yoksunu bu lcd icin bence fiyat da sizin dediginiz gibi hicde uygun degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.