Şimdi Ara

sınıfa bornozla gidecek olan arkadaş buradamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dün birisi konu açmıştı sınıfa bornozla gideceğim diye buralardamı ,?

• yazsana bi yaşananları :D lütfen
  • eşref yeni telefon aldm la bi msne gel bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissAndKill

arkadaşlarımında haberi yoktu. ilk ders yaptım :)
    ders psikolojiydi kapıdan girdiğim anda herkez dumura uğradı
    hocaya suların kesik olduğunu ve duş almam için izin istediğimi söyledim :)
    o da anlayışla karşılayıp git yıkan oğlum demedi tabiki. çık dışarı terbiyesiz herif felan birşeyler dedi bende böyle demeyin soyunurum hocam dedim çık dışarı diye tekrar edince bornozu attım üzerimden ama bekledikleri gibi çıplak değildim . ders sonrası psikoloji hocası da beni müdür yardımcısına şikayet ederek 1 nisan şakası yaptı ama m. yardımcısı anlayışlı bir adamdır öpüyorum ellerinden . buldu beni biraz konuştuk ve gülerek uzaklaştı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

eşref yeni telefon aldm la bi msne gel bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resim çok cix

• Okula nasıl girdin onu anlamış değilim
  • Büyük cesaret tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

eşref yeni telefon aldm la bi msne gel bi

• ıddaa ıcın 1 derste pantalonu cıkarıp boxerle oturdum. ss var sabah koyarım. okulumuzu ısılay saygın yaptırmıstı . mudur okulu ısılay saygın ve arkadaslarının zıyaret etcegını soleyım guzel muzıkler ıstedı. cd hazırlayıp verdım . mısafırler godoman toplulugu geldıgınde merkezı yayından muzıklerı calmaya basladılar. 1. sarkı sultana-kuşu kalkmazdı. ınsanların surat ıfadesını gormenız gerekıyo kacırılmıcak bı sahne canlı sahıtlerım var
  • Hocam helal valla resimi görünce bile gülesim geldi orda olsam kim bilir ne hale gelirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KissAndKill

arkadaşlarımında haberi yoktu. ilk ders yaptım :)
    ders psikolojiydi kapıdan girdiğim anda herkez dumura uğradı
    hocaya suların kesik olduğunu ve duş almam için izin istediğimi söyledim :)
    o da anlayışla karşılayıp git yıkan oğlum demedi tabiki. çık dışarı terbiyesiz herif felan birşeyler dedi bende böyle demeyin soyunurum hocam dedim çık dışarı diye tekrar edince bornozu attım üzerimden ama bekledikleri gibi çıplak değildim . ders sonrası psikoloji hocası da beni müdür yardımcısına şikayet ederek 1 nisan şakası yaptı ama m. yardımcısı anlayışlı bir adamdır öpüyorum ellerinden . buldu beni biraz konuştuk ve gülerek uzaklaştı :)

Güzel olaymış keşke bizimkiler de böyle birşey yapsalardı

• gençlik işte :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.