Şimdi Ara

Megane 3 icin BODY KİT YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
20.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba ben yeni megane 3 aldım rengi beyaz google da gezerken bu resme cok takıldım... Resimdek arka tampon cift egsoz susturucu görünümlü tampon cok hosuma gitti.. Ama bir ayrıntıya takıldım.. Galiba yerli üretimler icin bu tampondan yok yanlısmıyım bilen varsa düzeltsin lütfen veya satılan bi yer ?

• bence aracını aldığın yeri ara bir sor taktırma imkanım var mı diye ben var diye biliyorum ama sen yine de bi ara
  • megan 3 için bady kit arıyorum bilen arkaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Aşağıdaki arka tampona bayıdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: AxS

Arkadaslar Merhaba ben yeni megane 3 aldım rengi beyaz google da gezerken bu resme cok takıldım... Resimdek arka tampon cift egsoz susturucu görünümlü tampon cok hosuma gitti.. Ama bir ayrıntıya takıldım.. Galiba yerli üretimler icin bu tampondan yok yanlısmıyım bilen varsa düzeltsin lütfen veya satılan bi yer ?

arka difuzor deniyor sozunu ettigin arka parcaya, o kolay yapistiriliyor. 100 tl ye satiyorlar internette

• quote:

Orijinalden alıntı: oscar77

megan 3 için bady kit arıyorum bilen arkaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Aşağıdaki arka tampona bayıdım...

Bady kit değil Body Kit olacak
    gövde kiti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 20 Ocak 2011; 15:29:47 >
  • nerde satılır bilmiyorum ama çok yakışmış beyler
  • Ya bu arka tampon nerden alınır vallahi bayıldım bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.