Şimdi Ara

[SATILIK] [PS3] Need For Speed SHIFT (Bandrollü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    3. bölge

EA bandrollü, orjinal kutusunda, kitapçıklı.

Çok temiz...

60TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conur87 -- 21 Nisan 2010; 18:06:28 >

Alışveriş yaptıklarım: hades, ymskn, Gorkie, erelfb, erdemu, nerser, spica, lukesky, h3x , ussaefor, caglar_kamci, lcdremote, muratc54, posıtıve, owbilo, eric13, gfbmert, 10.Lincoln, mikoli88, by _GoKhAn, cllyldrm, hacikemal, sezinli56, bennuarda, emrekuru, chatlaxs
  • kusura bakma da baya bi abartmışsın yani hemde 3.bölge oyunun .bu oyunun pal ve sıfırı gg de 35 40 tl ye satılıyor.
    Alışveriş yaptıklarım: hades, ymskn, Gorkie, erelfb, erdemu, nerser, spica, lukesky, h3x , ussaefor, caglar_kamci, lcdremote, muratc54, posıtıve, owbilo, eric13, gfbmert, 10.Lincoln, mikoli88, by _GoKhAn, cllyldrm, hacikemal, sezinli56, bennuarda, emrekuru, chatlaxs
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatoz28

kusura bakma da baya bi abartmışsın yani hemde 3.bölge oyunun .bu oyunun pal ve sıfırı gg de 35 40 tl ye satılıyor.

35tl ye nerde satılıyo arkadaşım göster ben alayım hemen

kusura bakma da baya bi abartmışsın yani hemde 3.bölge oyunun .bu oyunun pal ve sıfırı gg de 35 40 tl ye satılıyor.

dakka başı yeni nfs çıkınca arkadaçımızın kafası karıştı eski sürümlerle karıştırdı heralde
    ben en düşük 55 tlye kapandığını gördüm, kargoyla 60 denk geliyor

fiyat normal

Bu mesajına kusura bakılır arkadaşım . fiyatları bilmiyosan görüş belirtmek zorunda değilsin zira bu oyunun 2.eli 55-60 tl arası normal fiyattır.

Bu arada 35-40 olayında ciddiysenki ben hiç biryerde öyle bir fiyat görmedim ,adres ver bende alırım bi kaç tane.
    GoldPunch----darkraider----Pinky-Demon----dragonstory----ereneren----karizmajosef---- yeoum-jang----kmerdal----atakandurden----aikimac----nebuch----lokmantas----Dennistr----ygultekin82----Numb87---army6rr---dargmen---msw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun owbilo arkadaşımıza satılmıştır

ilginiz için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.