Şimdi Ara

Samsung C650 Serisi Lcd Tv # Genel Konu # (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.288
Cevap
65
Favori
1.079.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: Maximo1

Arkadaşlar 720p mkv lerimi sorunsuzca izliyorum tv de ancak 1080 olanların bazılarında o da hepsinde değil tanımlanamıyan codec hatası veriyor,izleyemiyorum..Acaba bu konuda yapılabilecek bişey varmı?

http://www.codecguide.com/download_other.htm#mediainfo

adresinden mediainfo programını indirin ve açılmayan videoların özelliklerine bakın. Advanced profile 5 yazıyorsa genelde açmıyor.

Tamamı 1080p için hiç takılmadan izlediğim medialardan örnekler sunmak istiyorum:

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
    File size : 12.3 GiB
    Format profile : High@L5.1
    Bit rate : 10.7 Mbps

Pirates Of The Caribbean The Curse Of The Black Pearl 1080p.mkv
    File size : 11.7 GiB
    Bit rate : 9 976 Kbps

The Fast And The Furious Tokyo Drift.mkv
    Format profile : High@L4.1
    File size : 8.52 GiB
    Bit rate : 9 975 Kbps

Transformers.mkv
    File size : 12.3 GiB
    Bit rate : 10.5 Mbps

Troy Director's Cut.mkv
    File size : 17.4 GiB
    Format profile : High@L4.1
    Bit rate : 11.0 Mbps

benden bu kadar sanırım yararı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poqito -- 3 Temmuz 2010; 13:43:25 >

• MEdia playlaşımı için alternatif çözüm bulan var mıdır? Bende hepsini karman çolman şekilde harf sırasında gösteriyor.3 diskim paylaşımda ama kategorilere ayırdığım hiçbirşey görünmüyor.hepsi isim sırsaı
  • vatanda tv ler de bir indirim sözkonusu garantili uygun fiyatlı yer arayanların işine yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaya38

vatanda tv ler de bir indirim sözkonusu garantili uygun fiyatlı yer arayanların işine yarayabilir.

indirim sadece online mağazada geçerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poqito -- 3 Temmuz 2010; 16:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

vatanda tv ler de bir indirim sözkonusu garantili uygun fiyatlı yer arayanların işine yarayabilir.

öyle bir bilgi göremedim,ama tahminimce haftasonu olduğu için cmts pazar geçerlidir.Mağazaya gidip bakmak lazım 40c650 de iyi fiyat gibi duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

öyle bir bilgi göremedim,ama tahminimce haftasonu olduğu için cmts pazar geçerlidir.Mağazaya gidip bakmak lazım 40c650 de iyi fiyat gibi duruyor.

fiyatın olduğu yerin hemen altındaki küçük punto ile yazılı olan yerde öyle yazıyor. geçen hafta web sitelerinde "sadece 3 gün" diye çıktı bu fiyat politikası ve haftasonuna denk geliyordu. bugün web sitelerinde öyle yazmıyor ama muhtemelen dediğiniz gibi sadece haftasonuna özel olabilir. vatan ın fiyatı uygun görünüyor ama şu an.

• youtubee ıcın bır gelısme var mı
  • Bende bakınıyorum ama hiçkimseden sağlıklı bir cvp gelmedi.
  • Stokta hiçbir yerde bulamayınca MM dan 2149 a alacağıma Doğubank tan alırım dedim gözümü kararttım 1575 e aldım hayırlısı Allah tan, şu an herhangibir problemi yok (ölü piksel v.b.).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: Maximo1

Arkadaşlar 720p mkv lerimi sorunsuzca izliyorum tv de ancak 1080 olanların bazılarında o da hepsinde değil tanımlanamıyan codec hatası veriyor,izleyemiyorum..Acaba bu konuda yapılabilecek bişey varmı?

http://www.codecguide.com/download_other.htm#mediainfo

adresinden mediainfo programını indirin ve açılmayan videoların özelliklerine bakın. Advanced profile 5 yazıyorsa genelde açmıyor.

Tamamı 1080p için hiç takılmadan izlediğim medialardan örnekler sunmak istiyorum:

............

Örnekler için teşekkürler. yabancı forumlarda ve bizim forumda en sık gördüğüm sorun çıkaran videolar profile 5 ve reframe 5 veya yüksek bitrate gibi değerlerde kodlama yapılmış olanlardı. Bu işi öğrenmenin belki tek sağlıklı yolu farklı özelliklerde kodlanmış örnek videoları bilgisayarda hazırlayıp sırayla tvde denemek

• ya arkadaşlar benim ülke seçim menüsünde ingiltere yok. neden olabilir?
  • şu internet tv için ülke seçimi (ağ ayarlarında problem yok) ayarlarını bikaç satır yazarak anlatabilir misiniz? Bende cidden ingiltere yok ya. ne iş anlamadım.

hangi menüden girip nerede neyi seçmeliyiz lütfen yardım.
  • Arkadaşlar dün Vatan Bilgisayardan 40c650 aldım garantili ancak 4 tane ölü pixel var, ne dersiniz değiştireyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newsted31

Arkadaşlar dün Vatan Bilgisayardan 40c650 aldım garantili ancak 4 tane ölü pixel var, ne dersiniz değiştireyim mi ?

Elbette değiştirin 1 tane olsa neyse, 4 tane çok göze batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmucit34

quote:

Orijinalden alıntı: newsted31

Arkadaşlar dün Vatan Bilgisayardan 40c650 aldım garantili ancak 4 tane ölü pixel var, ne dersiniz değiştireyim mi ?

Elbette değiştirin 1 tane olsa neyse, 4 tane çok göze batar.

Samsung türkiye garantli alınan bir lcd tv de kaç pixelde değişim yapıyor 1 yada 2 pixele değişim yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

Tools menüsünden ben böyle bir ayar göremedim ama..Benim dikkatsizliğim de olabilir!

İZleyeceğin film DUAL TR-ENG ise, film açıkken tools tuşuna bas... SEs : Dil1 yazan yeri Dil2 olarak değiştirirsen Türkçeye geçmiş olursun

Eğerki tools menüsünde Ses ayarı aktif değilse izlediğin film ya DUAL değildir yada bir sorunu vardır... Çünkü bende şimdiye kadar hiçbir sorun yaşatmadı tv bu konuda...
  • Merhaba.Arkadaşlar Samsung LE-37C650 lcd tv aldım.Fabrika ayarlarına bi türlü döndüremedim.Yardımlarınızı bekliyorum.<teşekkürler.
  • arkadaşlar samsung 40c652 1.877,60 TL ya bimekste satılmaya başlanmış acaba garanti olarak bimeks samsung mu yoksa paralel ithalat la mı çalışıyor?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/112293/samsung-40c652-102-lcd-tv.aspx
  • merhaba arkadaşlar, kısa süre önce ben de bu televizyondan aldım. fakat tvdeki kanal listesi düzenlemek istediğimde bunun oldukça karmaşık ve sinir bozucu olduğunu gördüm. örneğin taşımak istediğim kanalı seçiyorum bunu istediğim sıraya koyuyorum fakat başka bir kanalı taşımak istediğimde en baştan başlamam gerekiyor. acaba sizde de öylemi veya bunun başka kolay bir yolu var mı?
  • daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım pc share manageri açıp videolara girince altta mavi D duşu aktif hale geliyo.kumandada o mavi D tuiuna basınca soldaki listeleme kriterlerine geçiyosunuz orada da en üstteki klasör seçeneğini seçerseniz videolar pcde olduğu şekilde klasörler şeklinde görünür..
    quote:

Orijinalden alıntı: stm

MEdia playlaşımı için alternatif çözüm bulan var mıdır? Bende hepsini karman çolman şekilde harf sırasında gösteriyor.3 diskim paylaşımda ama kategorilere ayırdığım hiçbirşey görünmüyor.hepsi isim sırsaı
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.