Şimdi Ara

*5800XM-5530XM-N79* HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında daha çok 5530 ile 5800 arasında gidip geliyorum ama n79 da aklımın bir köşesinde yer etmiş durumda.n79 100 lira daha pahalı olması nedeniyle 2. planda."Dokunmatik ekranda mesaj yazmak zor" gibi ön yargılarım yok.Kamera konusunda ise 3.2 mp'nin yeterli geleceğini düşünüyorum.Bir de 5530 ile 5800 arasında sanırım sadece 3g farkı varmış.Fakat ülkemizde 3g kullanımının en az bir 5 yıla kadar yaygınlaşacağını sanmıyorum.İkisi de s60 v5 mi?Başka önemli bir farkları yoksa telefonları yakından inceleyip 5800 veya 5530'a karar vermeyi düşünüyorum.Siz hangisini öneririsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 1 Nisan 2010; 15:35:58 >

• N79 diger iki cihazdanda her şartta üstündür.
  • +1
    quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

N79 diger iki cihazdanda her şartta üstündür.

Eğer ekran çok önemli değil ise n79 almalısın.
  • N79 tavsiye ederim. 5800 da 5530 da S60v5. N79 ise S60v3FP2'dir. S60v3FP2 S60v5'e göre daha stabil bir işletim sistemidir. Dokunmatik diye gözlerini boyamasınlar
  • ben 5530 aldm memunum :D
  • bence dokunmatik ekranda mesaj yazmak bana göre hiç zor değil
    bildiğin q klavye işte bilgisayara iyi hakimsen açıyosun klavyeyi tık tık yazıyosun bana daha rahat geliyo
    normal telefon klavyeside var yani ekrana geliyor öylede yazarsın istersen her türlü yazarsın
    yalnız 5800 kutudan çıkan kulaklık hiç güzel değil piyasada 20 milyona alacağınız bir kulaklık çok daha iyi ses veriyo
  • N79..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Nokia 6230i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N79 kullanıyorum, bir ara 5800 a geçmeyi düşündüm ama 5 mpx kamera bırakılmaz ve dokunmatikte nokianın biraz daha yol katetmesi gerekiyor..
  • kardes birisi 450 ytl digeri 700 yani ona görede düşün 5730 XM de güzel
  • Evet n79 150 lira daha pahalı.5800 düşünmeye başladım fakat 5530'dan farkı ne?Ayrıca ekranlar geç mi algılıyorlar?
  • Kameraya önem veriyorsan N79 al.

Ben 5800 kullanıyorum ekranın geç algılaması gibi bir sorun yok.
  • Ekranın büyük olması,fiyat avantajı gibi nedenlerden dolayı sanırım 5800 veya 5530 alacağım.
  • ben 5530 aldım 5800 ın hatasıyla felan hiç ugrasamam yok üstünde açık varmı felan filan sadece gps ve 3g yok pişman olmazsın
  • n79 üretimden kalkmadı mı? ben de aynı kararsızlıktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N
    n79 üretimden kalkmadı mı? ben de aynı kararsızlıktayım

Üretimden kalkmış olduğunu sanmıyorum ama bir cihazın üretimden kalkmış olmasının bir sakıncası yok sıfırını bulursam kaçırma al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ben 5530 aldım 5800 ın hatasıyla felan hiç ugrasamam yok üstünde açık varmı felan filan sadece gps ve 3g yok pişman olmazsın

Kardeş şakamısın sen ya. Üstünde açık varmı dediğin kasa açıklığı. O sorun tarih oldu.Artık yok öyle birşey yok yok. Sadece gps ve 3g yok demişsin bunlar şu anda telefonlarda olması gereken en önemli 3 özellikten 2 si. (( wi-fi , gps ,3g (( 3g yi kullanmıyor olsanız bile olmalı uzun vadede işe yarayacaktır )) )

Hata filan yok kardeş kendinizi avutmayın.Bu arada bir iphone um da var.iPhone ekran ve oyunları çok güzel ama bir telefon olarak düşünürsek 5800 daha iyi.Ama bana deseler iphone mu 5800 mı ben iphone derim .Ama 5800 benim kullandığım en iyi telefondur.

5530 ile karşılaştırmaya gerek yok zaten. Ben 5800 diyorum. N79u tavsiye etmem ekran küçük dokunmatik değil piksel sayısının az olması ayrı bir şey.Film oyun gibi şeyler için 5800 bariz daha iyi zaten. N79 un tek üstün yanı kamerasının müthişliğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Nisan 2010; 19:48:39 >

• 5800xm almaya karar verdim.Herkese çok teşekkür ediyorum.
  • Bu saaten sonra 3G, GPS ve Wİ-Fİ'siz telefon alınmaz, bunları kullanmak içinde büyük ekran şart bu yüzden taibki 5800. Yeni serilerde de sorun filan yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.