Şimdi Ara

Yeni nesil Nvidia ION ile Internet Explorer 9'un tadını çıkarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft'un bir süre önce duyurduğu ve tanıtımını yaptığı internet tarayıcısı olan Internet Explorer 9, performans vaadeden özellikleri ile dikkat çekmişti. HTML 5 desteği, yeni JavaScpript motoru, ekran kartı destekli grafik hızlandırma gibi özellikleri ile tanıtılan Internet Explorer 9, yeni nesil Nvidia ION tabanlı netbook bilgisayar ile başka bir netbook bilgisayarda karşılaştırılarak donanımsal grafik hızlandırmanın sağladığı katkı ve performansı test edildi. Microsoft'un Internet Explorer 9 test sürüşü olarak adlandırdığı uygulama ve özelliklerin baz alındığı karşılaştırmada şu özellikler her 2 bilgisayarda da test edildi:

• Harita Yaklaştırma (Map Zooming)

• Uçan 3D görseller (Flying 3D images)

• SVG-oids oyunu

alt="Yeni nesil Nvidia ION ile Internet Explorer 9'un tadını çıkarın" alt="Yeni nesil Nvidia ION ile Internet Explorer 9'un tadını çıkarın"

Yeni nesil Nvidio ION'a sahip olan

Asus EeePC 1201PN netbook, yapılan karşılaştırmalarda rakibine büyük oranda üstünlük kurdu. Bu testlerde Internet Explorer 9, donanım destekli grafik hızlandırma özelliği ile yeni nesil Nvidia ION'un desteğini kazanıp yüksek performans sundu. Yapılan bu testi aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz

• soldaki adam yumrukla ezmeye çalıştı aleti
  • Gözünü Seveyim Nvidia adamlar çalışıyor ya Flashta şuanda gpu desteği veriyor kafedeki 4850 li sistemle happy islandda feci kasıyor 4 çkirdekli makinelerde benim evde c2d var 9600gt çok dha aaz kasıyor.
  • Vay be baya fark var arada.. zoom da dağlar kadar fark attı
  • bayağı fark ediyor, diğerinde resmen eziyet kalıyor.
  • @K0rkunc
    Yorumunuzun bu konuyla ne alakası olduğunu sorsam ayıp etmiş mi olurum şimdi?Ati ile ne alakası var şuan bu durumun.Şuan netbooklarda kullanılan daha doğrusu bir çoğunda kullanılan grafik işlemcisi Intel tarafından üretiliyor ama siz konuya başka yere çekiyorsunuz.Çok güzel bir haber ionun yaygınlaşması Intel'in netbooklarda kullandığı grafik kartlarından kurtarması çok iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 1 Nisan 2010; 8:38:04 >
  • sadece reklam elde patladı fermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • intelin grafik işlemcili netbookunu kullanmaktansa nvidia ion tabanlı netbook kullanmak herzaman daha iyidir zaten videodan da belli
  • Kasan makinede IE değilde chrome kullansalardı bu kadar kasmazdı
  • bencede ,fark edilebicek kadar fark etti yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

@K0rkunc
    Yorumunuzun bu konuyla ne alakası olduğunu sorsam ayıp etmiş mi olurum şimdi?Ati ile ne alakası var şuan bu durumun.Şuan netbooklarda kullanılan daha doğrusu bir çoğunda kullanılan grafik işlemcisi Intel tarafından üretiliyor ama siz konuya başka yere çekiyorsunuz.Çok güzel bir haber ionun yaygınlaşması Intel'in netbooklarda kullandığı grafik kartlarından kurtarması çok iyi oldu.

o hep öle Forum ahalisi olarka alıştık kendindeki nvidia 9600 gt Gpu hızlandırmayı yapabiliyormuş... Efendim Cafe x makinadaki 4850 kart 9600 gibi yapamıyormuş v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: XIII

quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

@K0rkunc

o hep öle Forum ahalisi olarka alıştık kendindeki nvidia 9600 gt Gpu hızlandırmayı yapabiliyormuş... Efendim Cafe x makinadaki 4850 kart 9600 gibi yapamıyormuş v.s

Bunların alayı yalan... Benim FX5200 COD6'da 200FPS'yi gördü 1080p'de ...

Şaka bir yana da, internet alemi nereye gidiyor öyle... Lfash'ın geleceği yok, HTML5 ile kesinleşti. Apple zaten Flash düşmanı, flash da benim CPU'nun düşmanı... (Gerçi FF'de FlashBlock canına okuyor onların ama.)

• netbookların %90ından fazlası ekrana görüntü vermekten başka bir işe yaramayan intel gma olduktan sonra böyle çalışmaların pek önemi kalmıyor
  • çoklu msn nasıl açabilirim hangi programı yüklemem lazım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozey9905

çoklu msn nasıl açabilirim hangi programı yüklemem lazım??

Ion tabanlı netbookun olmadan açamazsın. Yoksa felaket kasar.
  • teşekkür ederim program yükleme ile uğraşmayayım zaman ..
  • Dur ya şaka yaptım, ionla alakası yok tabiki

Konunun yeri burası değil, buradan devam edinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_352/tt.htm
  • bende zaten yanlış kişilere sordum diye düşündüm
    daha önce vardı pc de çok lu msn format atınca programda gitti :))
    diğer konu başlıklarınada baktım ama bişey bulamadım..
  • adamın masayı yumruklaması güzel olmuş...
  • @KANUNI61
    Dediğin olayın bağlantısı nedir,zaten fermiden bağımsız şekilde ion çalışmasını yürütüyordu nvidia,sende boş kalmasın diye yazayım dedin sanırım ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.