Şimdi Ara

Sürücü lerinizin Simgelerini Kolayca Değiştirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.howtogeek.com/howto/13631/customize-your-icons-in-windows-7-and-vista/ Drive Icon Changer Change the icon on any Drive on your Computer Sürücülerinizin Simgelerini Kolayca Değiştirin Sürücülerimizin Simgelerini Kolayca Değiştirin

* Linki bulunan programı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

* Simgesini değiştirmek istediğiniz sürücüyü ardından istediğiniz simgeyi seçin.

* Save düğmesine bastığınızda değişiklik kaydedilecek ve değiştiğine dair bir uyarı verecek.

* Bazen bilgisayarınızı tekrar başlatma ihtiyacı duyabilirsiniz bu durumda program sizi uyaracaktır.

* Sonuç :

* Birde işinize yarayabilecek ufak bir paket verelim...

* Program ile uğraşmak istemezseniz notepad yardımı ile aşağıda ki kodları kullanarak bir autorun.inf dosyası oluşturarak ta yapabilirsiniz...

[autorun] 
    ICON=[path of your icon]

7DriveIconsChanger.INC V1.0 by frank1n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 17 Haziran 2010; 20:14:13 >

• Güzel bir paylaşım dostum sağol
  • Güzel paylaşım olmuş soulcubee.Tam aradığım programdıç..
  • güzel bişeymiş sağol
  • Aynen bende buna benzer bi program arıyordum, umarım Win7 de sorunsuz çalışır.

Ayrıca default klasör simgesini değiştirecek bunun gibi ufak programcık arıyorum.

Edit; Xp de çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 1 Nisan 2010; 13:31:01 >
  • ByAdmin programı kullanabilmek için .NET Framework 3.5 SP1 gerekli. Sisteminde kurulu değilse indirip kurup öyle tekrar deneyebilir misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 1 Nisan 2010; 13:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

ByAdmin programı kullanabilmek için .NET Framework 3.5 SP1 gerekli. Sisteminde kurulu değilse indirip kurup öyle tekrar deneyebilir misin.

Evet onu kurmamıştım (1 haftalığına Xp ye geçtimde ) artık win7 ye dönünce tekrar deneyeyim.

quote:

Ayrıca default klasör simgesini değiştirecek bunun gibi ufak programcık arıyorum.

Bunun içinde çözüm bulursan sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki değişiklikleri geri alabiliyor muyuz yani eski orjinal haline döndürme seçeneği var mı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

peki değişiklikleri geri alabiliyor muyuz yani eski orjinal haline döndürme seçeneği var mı teşekkürler

Sürücünün altındaki Restore Default tan düzelmesi lazım.
  • teşekkürler sanırım oradan dönüyordur resimdeki o yazı gözümden kaçmış
  • daha fazla ve değişik simgeler indirebilirmiyiz? varsa İndirebileceğimiz sitenin adınıda yazabilirmisiniz?
  • ben size bu işlem için windows 7 manager isimli programı tavsiye ederim. Programda yok yok ve denediğim kadarıyla windows için olmazsa olmaz bir program.

programda simgeleri değiştirebileceğiniz bir bölüm de var. denetim masasındaki ikonlardan dosya ikonlarına kadar her şeyi değiştirebilir, kolayca geri alabilirsiniz.

Download linki..

http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3465&Itemid=139

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 15 Nisan 2010; 22:15:13 >

• Death Time bu programa istersen bir konu açabilirsin, bir kaç anlatım da yaparsan güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

ben size bu işlem için windows 7 manager isimli programı tavsiye ederim. Programda yok yok ve denediğim kadarıyla windows için olmazsa olmaz bir program.

programda simgeleri değiştirebileceğiniz bir bölüm de var. denetim masasındaki ikonlardan dosya ikonlarına kadar her şeyi değiştirebilir, kolayca geri alabilirsiniz.

Download linki..

http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3465&Itemid=139

Aynı işi Tune Up Utilities te yapıyor

• Güzel konu, Teşekkürler.
  • Birşey sorucam.Program sadece .ico uzantılı dosyaları mı simge yapabiliyo ?
    Yoksa .png falanda destekliyomu..
  • sadece .ico
  • soulcubee tema bölümüne katkın büyük.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.