Şimdi Ara

Pretty Little Liars 4.Sezon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
25.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Pretty Little Liars 4.Sezon

    Sara Shepard’ın şimdiye kadar 7 kitap olarak yazdığı, sekizincisi ise önümüzdeki Haziran ayında yayınlanacak serisi Pretty Little Liars, ABC Family tarafından dizi olarak uyarlanıyor.

    İlk sezonu yazın gösterilecek ve 10 bölüm olacak dizinin ana konusu ise şöyle; 4 kız arkadaş, liderleri olan Allison’un kaybolmasından 3 yıl sonra yeniden bir araya gelirler ve bütün sırlarını bilen “A.” İsimli birinden sms'ler gelmeye başlar.



    Daha fazla bilgi için; Resmi site, IMDB, Tv.com


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  Pretty Little Liars 4.Sezon






    Gossip girl tarzı bir dizi ve 7 Haziran'da başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 17 Haziran 2010; 4:32:45 >
  • İlk bölüm düştü. Çevirisine de başlandı.

    http://divxplanet.com/sub/m/25182/Pretty-Little-Liars.html

    Tarzım değil ama bakarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

    İlk bölüm düştü. Çevirisine de başlandı.

    http://divxplanet.com/sub/m/25182/Pretty-Little-Liars.html

    Tarzım değil ama bakarım.

    Hiç ilerlememiş %1.
  • Konusu pek hoş değil. Tutmaz gibi geldi bana.
  •  Pretty Little Liars 4.Sezon Pretty Little Liars 4.Sezon
     Pretty Little Liars 4.Sezon
     Pretty Little Liars 4.Sezon

    Konu ss'lerle desteklenmiştir.

    İlk 2 bölümün altyazısı çıkmış. Ben birazdan ilk bölümden diziye başlayacağım. İzlenimlerimi eklerim.

    http://divxplanet.com/sub/m/25182/Pretty-Little-Liars.html


    İlk bölümü izledim. Sır,gizem dolu ucundan gerilim olan çerezlik bir dizi. Yine de izlettiriyor.


    4 arkadaşa "A" rumuzlu birinden bulundukları duruma göre mesajlar geliyor. İlk başta kaybolan arkadaşları Allison'dan mesajlar geliyor zannettim. Cesedi bulununca yanılmış oldum. Bu esnada dedektif, 4 bayanı Allison olayıyla ilgili tekrar sorguya çekecek. Kankaları, liderleri Allison'a bir şeyler yapmış olabilir. Bakalım olayın sonu ne ile sonuçlanacak Ayrıca bölüm sonunda "A" kişisinden tekrar sms geldi ve "Ben hala buradayım cadılar ve herşeyi biliyorum..." hepsi şok oldu. Bu olayın altında bir bit yeniği var ama sonu nasıl bitecek merak ediyorm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 17 Haziran 2010; 6:20:46 >
  • kısır bir konu gibi geldi ama denemek lazım
  • Yeni dizimiz "Pretty Little Liars" ABC Family kanalında başladı. Şu ana kadar 2 bölüm yayınlandı. 2 bölümünü de bu gece izledim.

    Kızlardan kurulmuş 5 kişilik bir arkadaş grubu var. Okulun en havalı kızları oluşturuyor bu grubu. 5 kızımız ahırdan bozma bir oda da eğleşirken uykuya dalıyor. Biz uykuya dalışlarını görmesek bile en azından uyandıklarını görüyoruz. Haliyle uyandıklarını gördüğümüz için illaki "bunlar kesin uyumuşlardır" gibisinden bir düşünceye kapılmamız gayet doğal. :lol:

    Bu 5 kişilik grubumuzun en güzeli "Aria Montgomery" bir anda uyanıyor. Etrafına baktığında 2 kişinin eksik olduğunu görüyor. Tam ayaklandığı sırada kapının açık olduğunu görüyor. Kapıya yaklaştığı sırada kapının dışında olan 5 kişilik grubumuzun en çirkini Spencer'de içeri girmek üzeredir.
    Bu 5 kişilik grubun en en güzeli (ki sarışın olur aynı zamanda) ve lideri konumundaki Alison'u sorar 5 kişilik grubumuzun en güzeli Aria Montgomery. İçeri doğru yürümekte olan Spencer'de uyandığında Alison'u ortalıkta göremediğini ama çığlık sesleri geldiğini söyler.

    ekran kararır...


    Dizi başlangıç jeneriği olarak biraz Dexter'den, biraz Nip/Tuck'tan, az biraz da Ghost Whisperer'den araklanmalarda bulunmuş. Dizinin müzikleri 10 numara. Genel itibariyle bu tür gençlik dizilerinin zaten müzikleri güzel olur.

    Ekran karartısının ardından 1 yıl geçmiş ve Alison hala kayıptır. Kızlarımız pek bir üzgün üzgün etrafta dolaşmakta yeni okullarına ve hayatlarına adapte olmaya çalışmaktadırlar. O kötü olaydan sonra biraz araları bozulmuş ve eskisi gibi görüşmemektedirler.

    Ama "A" imzalı gelen sms, mail ve dolaplara koyulmuş mesajlar 4 kızımızı birbirine yaklaştırmaya başlamıştır.

    "A" yaşıyor mu? diye sorular sorulduğu sırada A'nın eski oturduğu evden bir ceset çıkar. Bu ceset "A"nın cesedinden başkası değildir. (Bu kısım hala soru işareti.)

    Cenaze töreninin en beklenmedik konuğu Jenna'dır. Jenna elinde kör bastonuyla gezen 18 yaşlarında güzel mi güzel bir kızdır. Gözlüklerinin altında kötülük meleği olduğu her halinden anlaşılmaktadır. (Bana öyle geldi :| ) Jenna'nın cenazede olması şaşırtıcıdır. Çünkü Alison hayattayken Jenna ile çok kötü bir geçmişi vardır. Tıpkı Jenna'yı gördüklerinde "yusuf yusuf" olan 4 kızımız gibi.

    Her neyse.

    Dizi ilginç gibi. 10 bölüm sipariş edilmiş ve şu ana kadar 8 bölüm çekilmiş ve 2 bölüm yayınlanmış durumda.

    Devam eder mi etmez mi bilemem o kadar. Yaz dizisi olarak izleyin işte. Zaten Lost'da bitti. Hayatın ne anlamı kaldıysa :?

    Gelelim Karakterlerimize ;

    - Troian Avery Bellisario ... Spencer / 5 kişilik arkadaş grubunda dizinin en çirkin kızı. Ablasının sevgililerini ayartmak konusunda üstaddır. Vucudu sık sık su toplar. Masaj yapmak için dokunduğunuzda hemen gevşer. (sevmedim bu kızı.)

    - Ashley Benson ... Hanna / 5 kişilik arkadaş grubunda dizinin en sarışın kızlarından. Scarlet johnson'u andırsa da o kadarda güzel değil. Sol gözünde biraz şaşılık gibi var. Tv izlerken bir gözü ekrana diğeri kapıdan annesiyle fingirdeşen detektife bakabiliyor. Kızımızda hırsızlık hastalığı var. Alison'dan sonra okulun en havalı kızı. Gossip Girl'den Blair havası taşısa da Blair'in Louis Vuitton çantasının fermuarı bile olamaz. Net :|

    - Lucy Hale ... Aria Montgomery / 5 kişilik arkadaş grubunda dizinin en güzeli. 1 buçuk metre boyu var. Esmer. Kocaman gözleri yeşile çalıyor. Evlenelim dese basarım nikahı :? Babasını başka bir kadınla arabada öpüşürken yakaladı. Annesine söylemedi ama babasıyla raya mesafe koydu. Babasıyla oturup konuştular. Sorun çözülür gibi oldu. Okulda oldukça popüler. Hamburger yemek için gittiği barımsı bir Cafe de kendinden büyük (23-25 yaşlarında) biriyle sohbete tutuştu. Sohbetin ilk 3 dakikasından sonra henüz tanımlayamadığım erkek yada kadın tuvaletinde iyici öpüştüler. Belki sevişmiş bile olabilirler. Okula gidip Edebiyat dersine girdiğinde tahtaya adını yazan ders hocasının aslında tuvalette öpüştüğü Ezra Fitz olduğunu nereden bilecekti ki? Dumur olan ikili işin içinden çıkamayacaklarını düşündüklerinden olsa gerek değişik arayışlara giriyorlar.

    - Holly Marie Combs ... Ella Montgomery / Kocası tarafından boynuzlanan filmdeki annelerden biri. Aria’nın annesi olur aynı zamanda. Evinin kadını çocuklarının anasıdır da.

    - Shay Mitchell ... Emily Fields / 5 kişilik arkadaş grubunda dizinin esmer kızlarından biri. Yüzme sporuyla ilgileniyor. At suratlı bir erkek arkadaşı var. Ama kızımız nasıl desem :/ Kızımız Lezzo içmeyi seviyor. Ve bunu kimseye söyleyemiyor. Annesine söyleyecek gibi olsa da becerip söyleyemiyor. Alison’un eski evine taşınan kısa boylu “veri hat” bir kızla Lezzo içmenin keyfine varacak gibi oluyor. Hatta ikisi de yatağın tam orta yerinde yatmayı sevdiği için yatağın tam ortasını paylaşmaya karar veriyorlar.

    - Chad Lowe ... Byron Montgomery / Aria’nın babası Ella’nın da kocası olur kendileri. Kendi arabasında başka bir kadınla öpüşürken basıldı Aria tarafından. Meredith diye birine kaptırmış gönlünü.

    - Tammin Sursok ... Jenna Cavanaugh / Dizimizin ultra güzellerinden biri. Yalan Rüzgarı’nda da 2007-2009 yılları arasında 163 bölümde oynamış. Şşşşşşşşşş. Bu dizimizde henüz kendilerini gözlüksüz göremedik. Ama dünya güzeli olduğunu anlamak için üstün görüş yeteneğine sahip olmak gerekmiyor. Gözlüklerinin altında kötülük meleği olduğu her halinden de anlaşılmaktadır ayrıca.Dizimizin en gizemli kişisi de olur kendileri. Hem de çok. :has:

    - Julian Morris ... Wren / Kendisi Oxfordlu Tıp öğrencisi. Spencer’in ablasının sevgilisi. Spencer’e masaj yapma konusunda uzman. “Baldız baldan tatlıdır.” Deyimine gönülden bağlı biri :?

    - Janel Parrish ... Mona Vanderwall / Bu kızın işlevini çözemedim. Ortalıkta dolanıyor. Güzel kız. Dolansın dursun. Sakıncası yok bence.

    - Ian Harding ... Ezra Fitz / Edebiyat hocası. Aria’nın hem öretmeni hemde sevgilisi olur. Silik bir tipi var ama Amber’in pek hoşuna gitmiş durumda.
  • Drama | Family | Mystery
    yani
    Drama | Aile | Gizem

    tam aradıgım türde bir dizi ilk bölümü indiriyorum güzelse devam edicem... teşekkürler..
  •  Pretty Little Liars 4.Sezon


    Kusursuz güzellik dedikleri bu olsa gerek İlk bölümü izledim. Benim hoşuma gitti. Gizem dolu bir yapım. Umarım gençlik dizisine dönmez böyle devam eder. tv.com'da da diğer yeni başlayan dizilere göre yüksek puan almış.

    http://www.tv.com/pretty-little-liars/show/78650/episode.html?flag=1&tag=page_nav;episode

    Yalnız aksiyon yok. Türe yabancıysanız uzak durun.
  • ben beğenmedim bunu braktım diziyi kız olsam bakardım ama
  • Ben dün izlemiştim de bana da kızlar için gibi geldi.Kızların makyajları, kıyafetleri, gözlükleri gösteriliyor. Yeni sevgili buluyorlar, birbirlerini kıskanıyorlar vs. Kızlar daha çok zevk alır bu diziden
  • [DMC] İzledin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REM1903

    [DMC] İzledin mi?

  • 3. bölümde bitti, gayet güzel gidiyor.
  • Konusunu beğendim oyuncular falan gayet iyi.3 bölüm yayınlanmış indirip yarın için izleyeceğim.
  • yeni başlayan yaz dizilerinden hangileri tutacak diye beklenirken ilk uzatma kararı sürpriz bir şekilde abc family'den geldi. kanal, Şu ana dek 4 bölümü yayınlanan yeni dizisi pretty little liars için 12 bölüm daha sipariş ederek diziyi 22 bölüme uzatmış.

    Kaynak

    4. bölüm altyazısı %50.
  • 4. bölüm altazısı %50 idi. Çevirmen değişmiş. %22 şu an.

    Eski çevirmen 3 günde çeviriyordu, aynı işi vampire diaries dizisinde de yapıyordu. İyi oldu çevirmen değişimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 1 Temmuz 2010; 18:31:51 >
  • Genel olarak sakin bir bölümdü. Sonları iyiydi.
  • 4. Bolumde konu ile ilgili pek olay olmadi. Genclik dizisi gibiydi. Eger bu bolumde sevgili olaylariyla gecerse birakirim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.