Şimdi Ara

stok tükenmiştir-yeni stok gelince yeni ilan açıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbow41 -- 25 Mayıs 2010; 22:50:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm...
  • selam kodak playsport modeli mini hd kamera almak istiyorum. fiyat ve alışveriş şartları nedir bilgi verirmisiniz
  • Ürün refurbish mi? Zira bunların Hong Kong fiyatı sizin verdiğiniz fiyatların 25TL altında sadece. 25TL kar marjıyla da çalışmanıza ihtimal veremiyorum. Ürünün siparişini verdikten sonra size gelse direk elden nakit ödesek ürünü alsak kabul eder misiniz?
  • arkadaslar ilginize cok tessekur eder sunu belırtmek ısterım tum detaylı bilgileri

siparis-ilet@hotmail.com dan alabılırısınız

kesınlıkle ne bır ucret talep edıyoruz ne bır temınat ekleyın detaylı bılgılerı arkadas verıcektır sıze zaten

1.prensip : kuralına göre ticaret... yani ver 500 tl sana getıreteyım sole bole yok

kendı cebımızden verıoruz begenırsenız alırsınız begenmessenızde elbet alıcak bırı vardır ısı duzgun yaparsanız zaten hak ne gecer ne yanar emın olun buna

birde pm yoluyla degılde msn eklersenız cok sevınırım cunku detaylı bılgı verebılıoruz o zaman ısı nasıl yaptıgımız fıyatlar vs

anlasıldıgında zaten urunu getırtıotuz yuz yuze gorusup alısverıs ole gerceklesıyor yanı sıkıntı yapmayada gerek yok

kafanıza ne takılırsa sorabılırsınız msnden

saygılar

• Msn ekledim..
  • teşşekür ettim msnden her türlü soruyu sorabilirsiniz işi nasıl yaptıgımıza dair

ama bir ricam genel olrak lütfen nokia bataryası istemek için eklemeyin az önce ekleyen arkadasa isim vermeden gönderme olsun buda yahu kardeşim burda zaten 5 tl gözünü seveyim senin..birde kızıyorsun sonra

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat güzelde ya ürünü aldıktan sonrası? uluslarası garanti burada geçersiz.. üründe sorun oldu mu ne yapacak insanlar..?

edit: arkadaşta değinmiş ama.. 40-50 lira için mi ürün getiirp satacaksınız? pek akıl karı değil gibigeliyor ama genede bilinmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 31 Mart 2010; 23:59:49 >
  • madem sordunuz soluyeyım

canon 5d mark 2 Turkıye fıyatı 10 milyara yakın hepsıburadadan bakabılırsınız

http://www.hepsiburada.com/canon-eos-5d-mark-ii-21.1mp-3.0-slr-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=1100301&productid=bd96078

avurapadan en fazla 5 6 mılyar sorarım sıze PEKİ ARADAKİ FARK nereye gıdıyor sırf bu garantı olayıdır Trde pahalı olmasının sebebı vs vs ekstra sebeplerde var tabı sorum sudur

orjınalı elınıze aldınız kac kere sorun cıkar ? hadı 10 kere

canon bıde 10 kere sorun cıkartcak markaya zaten?

10 kere tamıere gondersenız bunu servısDe garantısız olarak tamır etseler yıne 5 mılyar tutmaz

HERLADE BU MESAJI OKUYANLAR NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLAMISDIR

ALIN ISTANBULDA SIRF BU ISI YAPAN BIR CARSI VARDIR SİRKECİ-HAYYAM ÇARSISI GİDİN ANLATSINLAR SİZE BOZULDUGUNDA NE YAPICAZ DERSENIZ GULERLER ADAMA verdıgın para bellı

GARANTIYE GONDERIRSINIZ 30 İŞ GUNU CEKERLER SANA BEDAVA YA AMA 10 MILYAR

ALIRSIN KENDIN YAPTIRIRSIN 1 GUNDE PARANLA ALIRSIN EN BASDA 5 MILYARA

KIMSEYE ZORLA SATMIORUZ GARANTISIZ OLARAK ALMAK ISTEYEN VARSA BUYURSUN

HERALDE MANTIKSIZ KONUSMUORUM KENDI YAZDIKLARIMI OKUDUGUMDA EN AZINDAN DEMOGOJİDE YAPMADIGIMA İNANIYORUM

ÜRÜNDE SORUN OLDUMU NEMI YAPACAK INSANLAR YAPTIRACAK BI DAHAMI OLDU YAPTIRACAK HA 10 MILYAR VERIRSIN PAŞA PASA GARANTI YAPAR UCRETSIZ HA 5 VERIRSIN SEN YAPTIRSIN

VE HER HALUKARDA CANON 10 SENE KULLAN 10 KERE ARIZA CIKARTTIGI GORULMEMISTIR MİNTON MARKA MAKINE GETIRTMIORUZ 10 KERE TAMIRE GONDER OLSUN 3000 TL MASRAF
    YANI TEKRAR EDIYORUM AMA BOLE SORULARI SORMAYIN LUTFEN ARKADASLAR NORMALDE BOLE BI ACIKLAMAYI YAPMAZDIM

DEMEKKI SUPHEYE DUSUNULEN BIR KONU DEDIGIM GIBI COK DETAYLI BILGIYI MSN EKLEYEREK ALABILIRSINIZ DESTEK HATTIMIZ BUDUR

HA SUNUDA DEMIORUZ : VER PARAYI GETIRTIYIM . SERMAYE SIKINTIMIZ YOK HERKES RAHAT OLSUN GETIRTIRZ BAKARSIN ALMASSAN HERKES YOLUNA BASKASI ALIR

ALIRSANDA ISTER ULUSLARARASI GARANTILI GETIRTIRIZ ISTER AYNI URUNU GARANTISIZ ALIRIZ

ZATEN TURKIYEDE YUZLERCE DUKKAN BOLE SATAR

DUKKAN SANA GARANTISIZ VERIR SIRKET ONA DONUS YAPAR PRIM VERIR .........

BEYOGLUNA GIDIN VE SORUN BAKALIM ABI BANA GARANTISIZ VERSEN KACA OLUR DIYE?

TURKIYEDE O GARANTI KAGIDINI CIKARTMAK ICIN SANAYI BAKANLIGINA YUZLERCE MILYAR ODUYOR SIRKETLER URUNLER BUNUN ICIN PAHALI MILLET TABIKI SATICAK BU FIYATLARA BIDE TURKIYE SARTLARI EKLENDIGINDE EN CAZIP YOL BU

BAKIN SONY LAPTOP ALDIM SATTIM BILGISAYARCIYIM KENDIM KOCAELINDE NE GARANTI VAR NE BISE TR DE OLMAYAN MODELI 1.300 TLYE MAL OLDU BANA VAİO MAKİNE CANAVAR

HA BI GUN BOZULURSA ARKADAS HAKLI GARANTI YOK ALLAHA COK SUKUR IYIKIDE YOK CILE CEKMEM
    GIDER GELMEZ-SANA MASRAF CIAKRTIRLAR-KULLANICI HATASI DERLER- HER GUN YASADIGIMIZ SEYLER

SORUNMU CIKTI MESELA İŞLEMCI YANDI KAC PARA CIFT CEKIRDEK BIR LAPTOP ISLEMCISI 300 DIYELIM ODA TAS CATLASIN NE EDER 1,300+300=1600

URUNU TR DE YOK OLSA 3.000 TL VARIN GERISINI SIZ DUSUNUN

siparis-ilet@hotmail.com arkadaslar bu msn sadece bu iş için

aksam aksam kafanızı sısırdım

iyi aksamlar diler saygılarımı sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbow41 -- 1 Nisan 2010; 0:10:13 >

• msne ekledimde kapalı.. yada kabul etmedin hocam.. nasıl bir satıcısın anlamadım gitti
  • NASIL BIR SATICI OLDUGUMU BENLE ALISVERIS YAPANLAR ILERDE YAZAR HOCAM ONU GECELIM

MSNI BU SAATTE ACIK OLMAZ MSNE BEN BAKMIORUM DEDIGIM GIBI MSNDE OLAN YETKILI ARKADAS SANA BILGI VERICEK YANI YATMIS UYUMUSUDR ONADA IZIN VAR HERALDE

3 ARKADAS GUNUN BELLI SAATLERINDE GIRER TEKI UYGURDUR TEKI ÖZEBKDİR TEKİDE HALİS ANKARALIDIR

KONUSURSUNUZ

TURK OLANIN ISMI HAKAN

UYGURUN İBRAHİM

ÖZEBGİN İLYAR DIR

BILGINIZ OLSUN BEN ISIN ORGANIZASYON KISMINDAYIM

YARIN GORUSMEK UZERE

• pm atan visor
  • 550D elinizde varsa ben hemen alabilirim. Bilgi lütfen...
    Nerden ,kimden nasıl alacağız.
    Detayları ve sistemin nasıl işleyeceğini daha detaylı aktarırsanız , arkadaşlarınızda aynı sorulara cevap vermekten yorulmazlar diye düşünüyorum...
  • o kadar cok detay varki bunun için siparis-ilet@hotmail.com ^u ekleyebılırsınız

işi nasıl yaptıgımıza ettıgımız kara kadar cekınmeden soluyoruz

• elimizdeki stok bittigi için 01.04 itibariyle ilan durdurulmuştur

Yeni şiparişler gelene kadar elimizde ürün olmadıgını belirtmekde fayda yinede bilgi almak isteyen olursa msn ekleyebilir

• msn ekledim. kabul edersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_kement -- 1 Nisan 2010; 9:59:12 >
  • özbek arkadaş gece yarısı uygur arkadas sabaha karı Turk arkadasda ogleden sonra msnde bulunuyor ama msnde yardım alamadıysanız burdan ben yardımcı olayım

• dostum msn ile ulasamiyorum, kodak playsport icin bilgilendirirmisin
  • bir adet ben siparis verdim kendisine 1hafa icinde getirecekler sabirsizlikla bekleyen visor
  • suana kadar hep 1 haftayı gecmedı ama bız yınede mahcup olmamak ıcın soluyoruz en gec 15 gun ıcınde

yuzum kızarcagına dogruları konusmak her szaman daha ıyıdır

saygılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.