Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
42.921
Cevap
289
Favori
1.494.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu bölüm kötüydü be arkadaşlar.
  • Diziden eski keyfi alamıyorum malesef ama yine de izliyoruz 5.sezona gelmişiz bırakmak tuhaf geliyor..
  • Bir sey sorucam

    daryl ve carol'un sehirdeki bölümü hangi bölümdü 5x7 mi 5x6 mi ?

    birde bugun cikan bölüm hangi bölüm ? 5x7 mi 5x8 mi

    en son daryl ve carolun sehirde dolastigi bölümü izlemistim :/ sonrasinda islerim vardi hatlar karisti :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi başladı ama sıkıcı devam ediyor malesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Meraxes.

    Bu rick çok karizmatik bir şey oldu bu dizide ha..

    Bi ilk 3 sezona bakıyorum bir şimdiye değişimi gerçekten çok iyi yaptı adamlar.. Zerre sıkılmıyorum adamın olduğu sahnelerden

    Aynen hocam ya Rick çıktığı sahnelerde ayrı kitlenip ekrana, ciddiyetle izliyorsun. Adamın konuşması, ses tonu, mimikler falan çok iyi oynuyor tam karizma lider havası var.

    Belki de şuan en çok diziyi izleme sebebi Rick. Onun gitmesi, diziyi bırakma sebebi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riqus kullanıcısına yanıt
    Darly ve Carol 5X6
    Bugün çıkan bölüm 5X7
  • Rick'in kafa yapısına uygun adam yok grupta, kararlarında fazla diretmiyor o yüzden. Şuan net olarak lider diyemeyiz Rick için, "sizin istediğiniz olsun" modunda. Ancak ilerleyen sezonlarda ağırlığını daha fazla hissettirecektir.
  • Bence maggie rick'e verecek :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu grupta her olayda bir salakta çıkmasın arkadaş görmüş geçirmiş adamlar insanların nasıl pislik olduğunu hala 2 kelimeye kanıyorlar
  • 5x7

    Salak gerizekalı yemin ediyorum bu Sasha.. Haftaya hastaneyi basıp sezona ara verirler tahminen. Bu pederede ayar olmaya başladım. Bir insanın psikolojisi bozuk olur anlarımda zombiye güreş tutmak nedir ha ?

  • 5. Sezon başladı ve neredeyse sezon arasına girilecek ama ben 5. sezonla ilgili yazı yazamadım. Bu yazı biraz da sezonun geneliyle ilgili bir yazı olacak gibi.

    Sezon başında Eugene karakterinin boş çıkacağı belliydi bunun sinyalini çok verdiler bölümlerde kiliseden sonra grubun ayrılış bölümünde Eugene gruptan ayrılmak istemedi ve toplu şekilde kalınması taraftarıydı, gruptan kopunca da mecbur yalanını söylemek zorunda kaldı.

    5. Sezon bölümlerinin geneline baktığımızda bölümler biraz ağır geçiyor sezondaki mekansızlık aslında izleyici için iyi diyebiliriz çünkü diğer sezonlarda sürekli bir mekanda geçiyordu bölümler. 5. Sezonda da bölümler kısmen kilisede geçse bile grubun dağılmış olması değişik mekanları görmemizi sağladı. Sezonun başındaki Terminus olayı çok çabuk geçilmiş belki oranın üzerinde durulsa biraz daha hareketli geçebilirdi sezon çünkü 5. sezon biraz ağır ve karakterlerin geçmişiyle ilgili bilgiler vererek ilerliyor.

    7. bölüm itibariyle sezon arasına bir bölüm kalıyor yani bir bölüm sonra sezon arasına girilecek ve 3 ay ara verecek dizi. Sezon arasında yine akıllarda soru işareti bırakacak şekilde bir kurgu ile bitirecekler. 5. Sezon ile ilgili söyleyebileceğim genel kanı; Klişelerle dolu bir sezon oldu benim için neler olabileceğini üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyordum artı olarak gereksiz karakterlerin çokluğu kafa karıştırdı ileride ne göreceğiz şu an için kestirmek güç ama sezondaki peder karakterinin ne iş yaptığını bilemedim tamamen bir ayak bağı ve 7. bölümün sonunda kiliseden ayrılarak ne yapmak istediğini çözemedim. Bakalım sezon arasına girerken karşımıza ne çıkacak. 5. sezonun 8. bölümü 1 Aralık 2014 tarihinde yayınlanacak ve dizi 3 ay araya girecek

    Sadece 7. bölümle bilgili bir yazı daha gelecek.

    http://cinnettekno.blogspot.com.tr/2014/11/the-walking-dead-5-sezona-baks.html




  • koyar olm kullanıcısına yanıt

    hocam insanlar garip sabit bir yerde kalinca kaldi diyorlar degisince degisik mekanlara gidince neden gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5x7


    Yine Rick adam her şeyi biliyor fakat yine dinlenmiyor bu peder ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim hayır yani bari ordan çıkıyon orayı kapat zombiler evrim geçirip sonradan ordan girmesinlerde. Bu sashanın kafası güzel harbiden o herifte bir bit yeniği olduğu belliydi zaten bunlar sazan dedi sashada oltaya düştü resmen.

    Ricke kalsa o 3 poliside öldürür sonradan hastaneye dalış yaparlar. Ama bir şeyi tebrik ettim 40 dakkada hepsini bir arada gösterdiler bravo Abrahamın dönmesi lazım geri yere yığılmış o sabit durma olayı çok saçma çünkü. Bundan sonra onlarda geri dönerler tahminimce. Çok boş bir bölümdü artık sıkmaya başlıyor haftayaki son bölüm ondan sonra ara vericek şimdi bekle bekleyebilirsen olucak.




  • abi rick rick rick gerisi boş yemin ederim. o adama bakışları mimikleri konuşması zekası ve sonradan kazandığı acımasızlığı. Diziyi izlememin en büyük 2 sebebi rick ve darly.

    bölüme gelicek olursak =


    Yemin ederim bıktım artık şu gruptakilerin acıma duygusundan, ulan dunyanın affedersin bilmemnesi bilmemne olmuş bunlar hala insan öldürmeyelim rehin alalım modunda. lan 2 gun önceye kadar seni koyun gibi kesip yiceklerdi hala neyin kafasında bunlar anlamıyorum. Bi barış, bi dostluk, hemen kanma bilmemne modundalar, patlıyorlar heralde adam silah doğrulttuğunda sarılsalar şaşırmam.
  • Fena değildi bölüm. Abraham bütün bölümü secdede geçirdi
  • gene güzel bir bölümdü..
    pederde bir numara olduğunu düşünmüyorum. olayları dini açıdan yorumluyor sadece..
  • fragman var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olucak 2015 hala yok kan dökmeyelim yok rehineleri takas yapalım falan filan Rick Reis'i neden dinlemezler anlamam
  • İzleyiciyi salak yerine koyuyorlar resmen


    Son sahne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperenxx

    şu grupta her olayda bir salakta çıkmasın arkadaş görmüş geçirmiş adamlar insanların nasıl pislik olduğunu hala 2 kelimeye kanıyorlar

    Orada daha sahnenin başında kelin bakışlarından anladım öyle bir şey olacağını. Ben olsam ben de aynısını yapardım. İyice mala bağladılar gene. 16 bölümlük sezonun hadi 1.bölümü geçtim şu ana kadar kalan 6 bölüm resmen rezalet ötesi.

    Battlestar Galactica'nın böyle bir ara iç sıkan bayan bölümleri vardı 3.sezonda, bu dizinin son 3 sezonunda neredeyse her bölüm hep aynı.

    Ha niye izliyorsun diyenler, makyajlar güzel mesela milletin asfalta yapışan zombiden miğdesi bulanırken benim hoşuma gidiyor o detaylar. Yoksa vakit harcamaya değmeyecek bir dizi haline geldi maalesef.




  • 
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.