Şimdi Ara

nokia 5800 kullanıyorum rehberdeki kayıtlı numaralar beni aradığında isimleri yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
19.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia 5800 kullanıyorum rehberdeki kayıtlı numaralar beni aradığında isimleri yazmıyor sadece numara çıkıyor
    mesela ali arıyor rehberde kayıtlı ama aradığına ali diye yazmıyor sadece numara yazıyor acaba bir özelliği mi var yoksa telefon mu bozluldu

• Öyle bir özellik olduğunu sanmıyorum hem isim hemde numara gözüküyor. telefon ayarları ile ilgili bir sorun vardır. Çok fazla yardımcı olamıyacağım.
  • Aynı numara hem sim hafızasında hem telefon hafızasında kayıtlı olabilir. Eğer öyleyse birini silersen düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayland

Aynı numara hem sim hafızasında hem telefon hafızasında kayıtlı olabilir. Eğer öyleyse birini silersen düzelebilir.

Çift kayıtlı numaralarda oluyor bu tüm nokialarda olduğu gibi.
    Rehberden Ayarlara gir Gösterilecek Rehber Sadece Telefon hafızası olsun. Hem sim hem telefon hafızası ise simden telefon hafıxzasına kopyaladıysan rehperi çift kayıt oluşmuş olabilir.
  • evet çift kayıt vardı dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü gibi çok sağolun
    bu telefonun yanına sağlam bir rehber vermek lazım bu gibi durumlar için
    özellikle hafıza karı ve telefona format atmak için 50-60 yaşında adamlarda alıyor bu telefonu bir sorun olduğunda bizim gibi forumlardan yardım alamadıkları için servise falan gönderiyorlar onlarda sürümünü güncelleyip veriyo kısaca bir rehber lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

evet çift kayıt vardı dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü gibi çok sağolun
    bu telefonun yanına sağlam bir rehber vermek lazım bu gibi durumlar için
    özellikle hafıza karı ve telefona format atmak için 50-60 yaşında adamlarda alıyor bu telefonu bir sorun olduğunda bizim gibi forumlardan yardım alamadıkları için servise falan gönderiyorlar onlarda sürümünü güncelleyip veriyo kısaca bir rehber lazım

teknolojik telefon kullanıyorsan teknolojisini bileceksin
    sonuçta adamlar sana telefonun tüm yazılımını vermiş pc kurucan ovisuite yazılımı ile yedeğini alıcan yada içinde yedekleme sistemi var yedeklicen o dosyayı pc geri atıcan formatlandıktan sonra o dosyadan geri yedeklerini telefona kaydedicen gibi altarnatif var. 50-60 yaşındaki büyükler için çok uygun bir telefon değil 3110 kullansınlar özellikli telefonu kullanmayı bilmiosan düz telefon alıcan hep gösteriş merakı

• Sadece Telefon hafızası dedim ama yinede düzelmedi sadece sim deyince düzeliyor ama o zaman da bütün numaraları göremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Aynı numara hem sim hafızasında hem telefon hafızasında kayıtlı olabilir. Eğer öyleyse birini silersen düzelebilir.

Rehberden Ayarlara gir Gösterilecek Rehber Sadece Telefon hafızası olsun. Hem sim hem telefon hafızası ise simden telefon hafıxzasına kopyaladıysan rehperi çift kayıt oluşmuş olabilir.

benim telefonda bir anormallik var o zaman. ben telefon hafızasına sim karttan kaydettim numaraları. numaraların aynısı hem sim kartta hemde telefon hafızasında kayıtlı. ancak kayıtlı numara aradığında hem isim hemde numarası gözüküyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

benim telefonda bir anormallik var o zaman. ben telefon hafızasına sim karttan kaydettim numaraları. numaraların aynısı hem sim kartta hemde telefon hafızasında kayıtlı. ancak kayıtlı numara aradığında hem isim hemde numarası gözüküyor...

Gösterilecek Rehber Sadece Telefon hafızası veya sim hafızası ise sorun çıkarmaz. sim ve telfn hafızası ise sorun çıkıyor.

• arkadaşlar benım 5800 da veya n97 de rehberdeki numaraların isimleri var ama rehbere girince hem isim hemde numara göstermiyor sadece isim var programı varmış ama bulamadımyardımcı olursaanız çok memnun olurum
  • yengemim 5800 da da oldu servise verdiler yapıldı çok ugraştım fotmat attım hard format gene olmadı
  • Bende de mesajlarda bu tarz bir sorun oluyo. Gelen kutumda çok mesaj olmasada 600 - 700 msj dan sonra msj atan numara rehberimde kayıtlı olduğu halde adı değil numarası yazıyo. Ancak cvp attığımda iletim rap. ve giden klasöründe aynı kişiye yolladığım mesajda isim yazıyo. Bu sorun hard formatla çözülüyo ancak haftada 1 kez format atmak zorunda olmak can sıkıcı.
  • quote:

Sadece Telefon hafızası dedim ama yinede düzelmedi sadece sim deyince düzeliyor ama o zaman da bütün numaraları göremiyorum

ben sim deyincede düzelmiyor telefon deyincede ama hapsi değil sadece 3 kişininki bu durumda hem simden hem telden silip yeniden ekledim 3 kişiyi yinede düzelmedi çağrı gelince sadece numara görünüyor ne yapmam gerekli yardımcı olursanız mutlu olurum.Yoksa kafayı yemek üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmemur

quote:

Sadece Telefon hafızası dedim ama yinede düzelmedi sadece sim deyince düzeliyor ama o zaman da bütün numaraları göremiyorum

ben sim deyincede düzelmiyor telefon deyincede ama hapsi değil sadece 3 kişininki bu durumda hem simden hem telden silip yeniden ekledim 3 kişiyi yinede düzelmedi çağrı gelince sadece numara görünüyor ne yapmam gerekli yardımcı olursanız mutlu olurum.Yoksa kafayı yemek üzereyim.

telefona anti virus programı falan yüklediyseniz ondan dolayı olabilir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrolic09

quote:

Orijinalden alıntı: dmemur

quote:

telefona anti virus programı falan yüklediyseniz ondan dolayı olabilir ;)

anti virüs programı filan yok fabrika ayarlarına döndüm telefona yeni yazılım yükledim yok olmuyor.Bu 3 numara bizim bilmediğimiz başka biyerde kayıtlı olabilirmi böyle birşey varmı dır.Tek bişey kaldı telden ve simden bütün rehberi silip hepsini tek tek yüklemek fakat yine olmazsa boşuna uğraşmış olacağım.

• fikrim yok :(
  • muhtemelen bu isimler birden fazla kayıt yapılmışyır
  • bu sorun v60 sürümle oluyor büyük ihtimal v52 sürüme geçilmeli alt sürüm yüklenmelidir v60 tam sürüm olmadıgı için böyle oluyor yazılım ücreti telefoncularda 20 tl dir kendinizde googleden bulup yapabilirsiniz
  • sim hafızasını niçin kullanıyorsun ki yedek için tümünü işaretle elektronik kartvizit kopyala > diğer hafıza > memory kart yap simi tamamen sil ardından hem sim hem tel hafızasını göster hiç bir sorun çıkmaz ayrıca yedekleride istediğin gibi koruyabilirsin ben böyle yapıyorum edit: v60 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Aralık 2011; 17:34:59 >
  • ben vodafone hat almıştım sonra avea ya geçtim ama rehberde kişiler gözükmüyor neden acaba yardım edebilecek varmı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.