Şimdi Ara

HTC CEO'su Windows Phone 7 destekli HTC HD3 hakkında ipuçları verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC firmasının CEO'su 2010 yılı sonlarına doğru ortaya çıkacak olan Windows Phone 7 işletim sistemli akıllı telefonları hakkın bazı ipuçları verdi. Windows Phone 7'nin sistem gereksinimleri doğrultusunda HTC HD2'nin sistem adanmış tuşlarının olmayışından da bahsedilirken, hazırlanan telefonun HTC HD3 olarak lanse edilebileceği belirtildi.



    HTC'nin CEO'su Windows Phone 7 pazarına başarılı bir giriş yapmak adına hazırlayacakları telefonun üst seviye özelliklere sahip olacağını belirtirken HTC HD3'ün muhtemelen 1.5 Ghz Snapdragon işlemciye, 1GB bellek ve 1GB ROM'a sahip olabileceği hakkında bazı ipuçları verdi. HTC HD3 hakkında yayınlanmış olan bir konsept çalışma ve ölası özelliklerine bir göz atalım



    Yayınlanan konsept tasarımlarda da Windows Phone 7'nin zorunlu kıldığı fiziksel tuşlardan 3 tanesi görülebiliyor. Bunlar Başlat, Arama (bing) ve Geri tuşları olarak Windows Phone 7 tarafından kullanılıyor. HTC'nin Windows Phone 7 işletim sistemsi telefonu belirtilen özelliklere sahip olarak hazırlanırsa Windows Phone 7 serisi telefonlar pazarına hızlı ve etkili bir giriş yapacak gibi görünüyor


     








  • 4.5" ekranda 1280x800 piksel hangi paranoyak aklın ürünüdür acaba? Böyle bir ekranda ne iternette sörf yapılır, ne oyun oynanır ne de başka bir şey yapılır.

    Hadi diyelim HTC çözünürlük ölçeklendirilebilir yapılmış olsun. Bu sefer doğal çözünürlüğü düşürdüğümüzde çamur gibi bir ekran görüntüsü ile karşılaşacağız.

    İki ihtimal var;

    - Ya 1280x800 piksel koca bir yalan
    - HTC mühendisleri gerizekalıların önde gidenleri
  • @erasmus

    olası özellikler diyor haberde. muhtemelen tasarımı sıkan adam özellikleri de sıkmış. artı 1080p video ready demiş, atom yapamazken 1.5 luk işlemciyle (o da şüpheli ya) nasıl yapacak bunu ben de merak ediyorum.
  • PDA olmaktan çıkmış, Tablet PC olmuş:) 4.5" :))
  • zamanında nokia 5110 lara takoz deniyordu boyutlarından dolayı.Şimdiki bu telefonlara neden takoz denmiyor anlamış değilim.Bunlarda dokunmatik ekran,wifi,3G var diyemi denmiyor

    telefonunda artık cılkını çıkardılar.4.5 inch olurmu ya.Kim neresine sokup gezecekki bunu.Laptop çantası gibi bir çantayla dalımıza asar gezeriz
  • 8mp kamerası,hd kayıt ve oynatması,işlemcisi,işletim sistemi vs. ile şu zamanda bile yok yok denebilecek ve hayal ürünü yakıştırması yapılacak,IPHONE 4G KILLER diye adlandırılacak bir zımbırtı.
  • CEO sanki biraz abartmış
  • Hd2 ye gayri resmi destek geldi Hd3 de dualboot olur artık
  • bekleyip göreceğiz nasıl bir cihaz olduğunu ben merakla bekliyorum ama umarım bu çıkınca hd 2 destekleri umarım bitmez
  • ebatlar büyüdükçe büyümeye başladı.. bunların bi standardı olması gerek..
    ekran büyüdükçe batarya süreside azalır sanırım. buna bi çözüm bulmalarında fayda var.. bataryamı dayanır bu ebatlara..
  • Keşke haberle birlikte kaynak da verseydiniz. İki farklı konu aslında bunlar. Birisi CEO'nun yaptığı muhtemel özeliklerle ilgili açıklama. Diğeri ise resimlerde görülen, tamamen gayrıresmi, NAK isimli arkadaşın kendisinin yaptığı hayali konsept tasarımı. Haber öyle bir verilmiş ki sanki CEO cihazın özellikleri hakkında resimlerdekini doğrulayıcı bilgi vermiş gibi anlaşılıyor.

    Ama buna benzer daha büyük ekran ve çözünürlük olursa bence daha iyi olur. Günlük kullanım için ekran çözünürlüğü 640x400'e düşürülür, detay gereken yerlerde yükseltilirse görüntüde bozulma da olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vipracing

    Hd2 ye gayri resmi destek geldi Hd3 de dualboot olur artık


    İşte o zaman tadından yenmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vipracing

    Hd2 ye gayri resmi destek geldi Hd3 de dualboot olur artık


    İşte o zaman tadından yenmez.

    arkadaşım sen imzandaki tüm telefonları alıp kullandın mı?eğer öyleyse oturup ağlamak lazım
    benim tel değiştirme aralığım ortalama 3,5 yıl ve bu telefonların hepsini kullanmaya ömrüm yetmez gibime geliyor.




  • ben daima hayran olduğum bir model bakalım dedikleri çıkarsa iphone killer olabilir ama pil yarım gün zor gider öyle olursa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnadormania -- 31 Mart 2010; 20:23:50 >
  • Winmo7 şu hali ile VistaMobile olur ancak bu yüzden benim gibi birçok HD2 kullanıcısı HD3 geçmez diye tahmin ediyorum.
    Amaaaaa EVO gerçekten denenebilir bir cihaz olacağa benzer HD2 formunda bundan büyük cihaz biraz zorlayabilir pratikliği.
    Google Microsoftun bu hatası ile çoook yandaş toplayacak
  • Nan bu telefonlar hangi kot pantolonun cebine sığar, hadi sığdı diyelim, otur kalk amma rahatsızlık verir ya

    İnsan kullanacak şunları az küçük yapın ya,

    Adamlar utanmasa ipad i bile büyük ekranlı cep telefonu diye satacakları millete
  • Valla mirim sen bu tür telefonları alıpta kot pantolonun cebinde taşıyorsan gayri bişey demiyorum ben artık. İroni yaptıysan o ayrı tabi.

    Ayrıca HD ve HD2 gibi 4.3 ekranları olan telefonları alan arkadaşlar varsa onlar için 4.5 in lafının olacağını zannetmiyorum.Bütün dert 0.2 için mi yani valla pes.Yine de htc pedia da bir arkadaş şöyle bir yorum yapmış "IF HTC IS READING THIS... DO NOT MAKE IT SO DAMN BIG! WE GONNA HAVE TO WALK WITH FEMALE PURSES TO CARRY THE PHONE!" :)güzel bir bakış açısı.

    Diğer bilgiler için de bekleyip göreceğiz.Bu dediklerini yaparsalar benim aklıma tek soru geliyor. Bu telefonun eksikleri neler olacak?
  • şimdi HD2 için windows mobile 7 desteği olmayacak şeklinde anlayabilir miyiz CEO'nun açıklamasını?
    HTC official destek vermese bile custom rom'lar olabilir mi?
  • çıkış tarihi belli mi acaba bu cihazın arkadaslar? iphone u satıp hemen alayım...
  • yukardakı tasarım ne ölçüde doğrudur bilinmez ama hd2 nin tasarımı çok daha güzel geldi bana ayrıca 4.3 yeterlı büyüklükte 4.5 gereksiz biraz bunun sonu yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.