Şimdi Ara

Inno3D özel tasarımlı GeForce GTX 470 üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sadece Nvidia tabanlı ekran kartı üreten isimlerden biri olan Inno3D, özel tasarımlı GeForce GTX 470 modeli üzerinde çalışıyor. Yüksek performans segmenti için hazırlanan yeni nesil ekran kartları için ilk etapta özelleştirilmiş modellere pek izin vermeyen Nvidia, Fermi tabanlı GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 içinse farklı bir strateji izliyor zira kartlar henüz satışa çıkmış olmasa da özel tasarımlı modeller görünmeye başladı. EVGA'nın su soğutmalı çözümleri ve Palit'in çift fanlı soğutucu ile serinletilen modellerden sonra Inno3D de özel tasarımlı yeni bir GeForce GTX 470 modeli üzerinde çalıştığını açıkladı.


    Inno3D'nin yeni modelini, Nvidia'nın referans tasarımlı GeForce GTX 470 çözümünden iki temel ayırıyor ki bunlardan ilki baskılı devrenin Siyah yerine Yeşil renkli olması, diğeri ise farklı bir soğutucu ile serinletilmesi. Saat hızları açısından referans tasarımı takip etmesi beklenen ekran kartında baskılı devre ve soğutucu haricinde en azından şu an için farklı bir değişiklik ise görülmüyor. 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF100 GPU'sunun güç verdiği DirectX 11 destekli ekran kartı, 448x paralel işlem birimi, 320-bit bellek veri yolu desteği ve 1280MB bellek kapasitesi gibi detayları bünyesinde barındırıyor.


    Grafik işlem birimi 607MHz'de, paralel işlemcileri 1215MHz'de ve bellekleri de 3348MHz'de görev yapan özel tasarım GeForce GTX 470'nin kullanıma sunulacağı tarih ve fiyat ise henüz açıklanmadı.











  • Yeşil PCP Yakışmaz özel tasarımların çoğalması güzel ısı borularını bakırdan yapmak yerine metal kısmın hepsi bakırdan olsa daha iyi sonuç elde edilir tabi buda doğal olarak maliyeti artacaktır haber için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 30 Mart 2010; 2:24:36 >
  • yeşil pcb mi one la öle poff
  • bukadar fazla özelliğe gerek yoktu be inno3D Abartmışsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StreamRolleR

    yeşil pcb mi one la öle poff


    ekran kartına da anakarta da siyah pcb yakısıyor bence..
  • referans soğutucuda böyle değilmi zaten?
  • hayır bunda ısı boruları pcu deydirilmiş daha zor bir iş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UzmaN345

    hayır bunda ısı boruları pcu deydirilmiş daha zor bir iş


    ve bence daha güzel duruyor
  • yeşil pcb olmamış başka bir renk olsaydı güzel olurdu..yeşil sanki kalitesiz gösteriyor anakart olsun ekran kartı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.