Şimdi Ara

5800 nereye kısa mesaj gönderiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800 telefonu kurcalarken bazı menülerden çıkar ken kısa mesaj gönderiliyor diyor bu mesajların nereye gönderildiğini bilen varmı acaba birde faturada bir mesaj süprizi ile karşılaşırmıyım lütfen yardım?

• giden kutusunu kontrol etmeni öneririm yabancı şey varsa virüs girdi teline
  • giden kutusunda hiç birşey yok ayrıca virüs değil bence çünkü tel genelde hoparlör yanında tlf gelince ve msj gönderince cızırtı yapıyor ama o türdeki mesajları gönderdiğinde sadece kısa mesaj gönderiliyor diyor sanki bir yere bazı bilgi iletir gidi geldi acaba bu herkeste varmı yoksa bir tür nokia ya bilgimi gönderiyor
  • Hattın avea mı?
  • turkcell
  • Tele format attıgında nokia'ya hosgeldiniz felan diye bir animasyon felan gelioorya o arada 1 sms gidioor bende çözemedim 0533 lü bir numaraya yolluor hatta bende bugun format attım :)
  • Nokia'ya gönderiyor gördüğüm kadarıyla. Bende de gönderdi birkaç kere my nokia bölümünü incelediğimde şimdi sık sık nokia'dan mesaj geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu iptal etmenin bir yolu varmı nedir bu ya ya microsoft ta bilgi gider yada nokia ya dur bakalım sonumuz ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

bunu iptal etmenin bir yolu varmı nedir bu ya ya microsoft ta bilgi gider yada nokia ya dur bakalım sonumuz ne olacak

Menü > Uygulamalar > My Nokia > Abonelikten Çık
  • Avea'ya ve Nokia'ya mesaj gönderim dışında, bazı kurduğunuz programlarda yurt dışı numaralarına mesaj gönderebiliyor ve gönderilenlerde gözükmüyor.
  • :( benimde aynı sorunum var arkadaşlar...dün,v40 kendim ovi üzerinden tele attım.sonradan işlem kaydından baktım 533'lü bir numaraya ''my nokia'' adı altında kısa msj yolluyor.tele hard format ve diger formatıda attım sorun halen geçmedi! arkdaşın dediği üzere: ''Menü > Uygulamalar > My Nokia > Abonelikten Çık'' diye komut veriyorum telefonun bana cevaben verdiği: önceki üyeliğiniz onaylanmadı,lütfen bekleyiniz.ne yapmam gerekiyor ltf yardımcı olunuz.ayrıca bu giden msj ücret karşılıgı hakkında bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.