Şimdi Ara

FIFA World Cup 2010'da Move ve Natal Desteği Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •          
       
         FIFA serisi son oyunu ile futbol oyunlarına damgasını vurarak PES serisine karşı büyük bir avantaj yakalamıştı. FIFA 10 bu kadar başarılı bir oyun olunca Dünya Kupası için hazırlanan FIFA World Cup 2010 da büyük bir sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Peki FIFA serisinde son dönemlerin popüler isimler Natal ve Move desteği olacak mı?
     
          FIFA World Cup 2010'un yapımcısı Simon Humbler, FIFA serisinin Microsoft ve Sony'nin harekete duyarlı kontrol cihazlarını doğrudan desteklemeyeceğini, sadece FIFA'daki mini oyunlarda kullanılabileceğini söyledi. Ne tür mini oyunlar? Tabi ki penaltı atışları vs.
     
          Bu cihazların futbol deneyimine birşeyler katmasının zor olduğunu düşünen yapımcı, FIFA serisini bütün yönleriyle bu kontrol aletlerine adapte etmenin zor olduğunu da sözlerine ekledi.
     
          Wii'deki FIFA oyunları Nintendo'nun harekete duyarlı kontrol aleti Wii-mote'u destekliyor, ama bunun nedenini oyunun Wii versiyonunun daha fazla arcade olmasına bağlıyor Humbler, Xbox 360 ve PS3'tekiler ise daha gerçekçiymiş.
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.