Arkadaşlar merhaba 5800 da film izlerken filmi ileri veya geri sardığımızda birkaç saniye görüntü belli olmuyor pikseller belli oluyoır birbirine geçiyor görüntü sonra düzeliyor.Bu sizde de oluyor mu?Neyden kaynaklanıyor olabilir.Çok rahatsız edici birşey değil zaten birkaç saniye ama yinede sormak istedim.
Bu arada şunu da belirteyim.Herşeye rağmen çok memnunum telefonumdan bu dediğimde sorun olarak düğşünülemez zaten
Yardımlarınız için teşekkürler
Bu normal her telefonda olur.
Bende de aynısı oluyo ve şu anlık yapçak birşey yok gibi Gülü seven dikenine katlanır
sankı dvd player kullanıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: makovad
sankı dvd player kullanıyorsunuz
Kardeş bir şey mi dedik sadece sordum sizde de oluyor mu diye yoksa sadece benim telefonda mı oluyor diye sordum o kadar bu kadar celallenmeye ne gerek var.Zaten yukarıda belirtmişim önemli bir sorun değil telefondan memnunum diye .
Telefonun orjinal player ve RAM eksikliği buna neden oluyor.
Telefonunu hackleyip gereksiz dosya ve eklentileri silerek RAM ve hafıza rahatlatılmalı. Birde SmartMovie kurmalısın o video izleme açısından daha kapsamlı daha iyi bir yazılım.
herkes haklı ya bunu böyle sorunmuş gibi yansıtmak iyi olmamış kardeşim ...önemli bieşy degil o devam et sen izlemeye