Şimdi Ara

SonyEricsson W995 HiKaRu ~ FanClub^^ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
3
Favori
73.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hımmm ben nasıl duzenlenır bılmıyorum duzenleyebılcek bırı varsa dosyayı yukleyıp duzenleyebılırse memnun olurum
  • Millet selam,

Bluetooth ile ilgili bir sorunum var. Büyük boyutlu dosyaları (2 MB) BlueTooth ile bilgisayarıma aktaramıyorum. Connection Lost hatası alıyorum. Başlıyor göndermeye, %10'undayken kapatıyor. Daha küçük boyutlu dosyaları sorunsuzca atabiliyorum. Telefondaki fotoğraf ve mp3'leri bilgisayara aktarırken bu sorunla karşılaşıyorum.

İlginç olan şu; Arkadaşın Nokia 5800 Xpress telefonuna istediğim boyutta herşeyi BlueTooth ile yolluyorum. O kendi telefonunun bluetooth'undan benm bilgisayara atabiliyor. Saçma sapan bir mevzu yani.

Bu sorunu nasıl aşarım, benzer problem yaşayan var mı?
  • Bluetooth sınıfı farklılığından kaynaklanıyor sanırım 255 kb dan sonrasını göndermiyor bende de(w715) ama w810 sorunsuz gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandro1907

hımmm ben nasıl duzenlenır bılmıyorum duzenleyebılcek bırı varsa dosyayı yukleyıp duzenleyebılırse memnun olurum

Daha önce sorduğun yerde cevapladım.http://forum.donanimhaber.com/m_25287583/mpage_46/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

arkadaşlar kulaklık almak istiyorum
    ama kulaklıklar hakkına birşey bilmem ben
    W995 in kendi klaklığından daha iyi ses veren kulaklıkk öneriniz varmı

limit 50 tl
    ona göre alacağım

şu dıştan takılan kulaklıklar tercihimdir

satürnden almak mecburiyetindeyim o yüzden siz bana bi kaç model önerirseniz iyi olur
    şimdiden teşekkürler

• quote:

quote:

limit 50 tl
    ona göre alacağım

satürnden almak mecburiyetindeyim o yüzden siz bana bi kaç model önerirseniz iyi olur
    şimdiden teşekkürler

Ne tür müzik dinliyorsun? Gerçi 50tl ye aralık oldukça dar. Dıştan takılan derken nasıl bir şey? Satürnde hangi modeller var onları söylersen daha iyi yardımcı oluruz çünkü burada söylenilen modeller orada olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

quote:

limit 50 tl
    ona göre alacağım

şimdiden teşekkürler

Ne tür müzik dinliyorsun? Gerçi 50tl ye aralık oldukça dar. Dıştan takılan derken nasıl bir şey? Satürnde hangi modeller var onları söylersen daha iyi yardımcı oluruz çünkü burada söylenilen modeller orada olmayabilir.

bende bilmiyorum bakmadım

aslında soruyu değiştirip
    o fiyata telefonun kendi kulaklığından iyi kulaklık bulunurmu olsun
    telefonun kulaklığı ile bir sorunum yok kulak içi olması dışında
    şu yuvarlak büyük oluyo ya ya kulak dışı deniyo sanırım onlara onlardan istiyorum

mesela bu nasıldır
    PHILIPS SHS 4700 KULAKLIK ,ÇENGELLİ

• quote:

şu yuvarlak büyük oluyo ya ya kulak dışı deniyo sanırım onlara onlardan istiyorum

mesela bu nasıldır

dostum sana tavsiyem, kulak içi kullan.
    ilk zamanlar rahatsız olman çok normal ancak normal kulaklıktan çok daha kaliteli bir ses alırsın kulakiçinden.

bak kulak içini tavsiye edebileceğin bi kaç neden sayayım sana,

1) çok daha sağlam basslar
    2) çok daha temiz ve anlaşılır ses
    3) müzik dinlerken çok yüksek seslede dinlesen dışarıya ya hiç ses vermez ya da tamamen sessiz bi ortamdaysan oldukça az sadece yanındakinin duyabileceği oranda bir ses çıkar ve bu da daha özgürce müzik dinlemeni sağlar, dışarıya ses gidince hem toplum rahatsız oluyor hemde herkesin gözü senin üzerinde olur (normal kulaklıkla aşırı yüksek sesle müzik dinleyipte kendi duymadığı halde etrafı rahatsız edenlerden nefret ediyorum ve haklarında hiç iyi konuşmuyorum

benden sana tavsiye asla normal alma kulak içi al ve kaliteli bi şey al, ancak kutudan çıkan hpm-77 de oldukça iyi bir kulaklık, eğer gerçekten aşırı kalite isemiyorsan masraf yapmanın anlamı yok ve zaten 50-60 lira verip normal kulaklık alırsan o aldığın kulaklıktan hpm-77 kadar bile kalite alamıyacaksın bundan şüphen olmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

limit 50 tl
    ona göre alacağım

şimdiden teşekkürler

mesela bu nasıldır

Önermem bende sony mdr-q68lw var dışarının sesini duymaktan hiç bir şey anlamıyorum.
    Sennheiser mx80 önerebilirim. kulak içi ama kanal tipi değil. Fiyatı teknosada ve çoğu yerde 15tl.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37053997/tm.htm
    Şurada Basit bir incelemesi var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

limit 50 tl
    ona göre alacağım

şimdiden teşekkürler

mesela bu nasıldır

Önermem bende sony mdr-q68lw var dışarının sesini duymaktan hiç bir şey anlamıyorum.
    Sennheiser mx80 önerebilirim. kulak içi ama kanal tipi değil. Fiyatı teknosada ve çoğu yerde 15tl.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37053997/tm.htm
    Şurada Basit bir incelemesi var.

sony mdr ex-900 yada ex-700 öneririm

• @gurkan__252
    kulak içi istemememin sebebi çok rahatsız oluyorum
    zararıda çok
    bu yüzden kulakdışı istiyorum

@frt-_-ctn
    söylediğin kulaklığı frekans aralığı çok düşük değil mi
    50-15.000 Hz

hem buda kulak içi oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 1 Ocak 2011; 22:57:05 >
  • quote:

@gurkan__252
    kulak içi istemememin sebebi çok rahatsız oluyorum
    zararıda çok
    bu yüzden kulakdışı istiyorum

zararıda çok derken?
    benim bi 4-5 yıl oluyor ve devamlı kullanıyorum; her sabah, her akşam; daha hiçbir sorunla karşılaşmadım
    siz ne tür bi zarardan bahsediyorsunuz?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/razer-moray-stereo-kulaklik-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd847328&categoryId=520

ben bunu kullanıyorum

sana önerim ise
    http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-hq-1900-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=bd850399&categoryId=520

50tl fiyat aralığında kibar görünüşlü ve iyi ses veren pek bir kulaklık yok kulak içi kötü diyorsun ama bende böyle birşeyi takıp dolaşmam payloyco şapkası gibi

• quote:

@frt-_-ctn
    söylediğin kulaklığı frekans aralığı çok düşük değil mi
    50-15.000 Hz

hem buda kulak içi oluyo

Mx360 a bak istersen
    Kulakiçi ama kanal tipi değil yani hpm-77 gibi değil bilinçli kullandığın sürece hiç bir zararıda olmaz kanl tipi kulaklıklarında. Aksine çok iyi ses yalıtımı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

http://www.hepsiburada.com/Liste/razer-moray-stereo-kulaklik-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd847328&categoryId=520

ben bunu kullanıyorum

sana önerim ise
    http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-hq-1900-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=bd850399&categoryId=520

50tl fiyat aralığında kibar görünüşlü ve iyi ses veren pek bir kulaklık yok kulak içi kötü diyorsun ama bende böyle birşeyi takıp dolaşmam payloyco şapkası gibi

O kullandığın oyuncu kulaklığı ya.
    Bu arada ben creative hn-700 ile dolaşıyorum kimse dönüp bakmıyor bile.

• @gurkan__252
    kulak zarına çok zararlı
    sağır olmak istemiyorum

sesini çok açma diyebilriisniz ama zarar yine aynı
    ses ne kadar yakından gelirse okadar zararlı oluyo

@AnarcHiest
    onları bende takmam
    çengelli olanlar iyi

mağdem yok diyorsunuz öyle kulaklık bende şansa gidip bir tane alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

http://www.hepsiburada.com/Liste/razer-moray-stereo-kulaklik-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd847328&categoryId=520

ben bunu kullanıyorum

benimde aklıma girmeye başladınız durduk eyre masraf açıcaksınız bana iyi mi
    hpm-77 ve hpm-88 var elimde ama ikiside tatmin etmemekte artık ve zaten 77, 88 e oranla çok daha iyi bence.

bu linkteki kulaklığı kullandığınızı söylemişsiniz sizde de 77 var.
    77 ile kıyaslama yaparak bi anlatırmısınız bana iyi ve kötü yönlerini,
    77 nin ufaklığını kulakta kaybolmasını seviyorum ben ve onun gibi ufak olması benim için çok önemli

• şimdi sabaha kadar anlatırım valla kısacası kulaklık harika
    hpm serisi iyi ama yeterli değil malasef sadece ses şiddeti bi noktaya kadar kalite ise daima zevkle müzik dinletir.

bunu aldım kullanıyorum bası tizi midi süper sesi kökleyince ugultu yapmıyor ve kafa şişirmiyor müziklerimin hepsi 320bps.
    ayrıca pasif gürültü engelleme özelliği var yani kısacası parasını hak ediyor müzik dinlemek bir zevktir paraya kıyacaksınz.

bende siyahı var beyazıda cok iyi duruyor ve sararma olmuyormuş kullananlar öyle diyor zaten olsa fena karizma çizerdi razer

kısacası 100tl aralıgında tek geçerim steelseries 3h var o bunun kadar şiddeti yansıtamıyor malesef pc deki gibi

ben tavsiye ederim değiyor yaw valla cok fark var sıra dağlar kadar hemde

quote:

O kullandığın oyuncu kulaklığı ya.
    Bu arada ben creative hn-700 ile dolaşıyorum kimse dönüp bakmıyor bile.

ben sevmiyorum ya öyle kocaman kulaklıkla :D bön bön bakanlar var
    ayrıc nere koycam onu bunun cantası var atıyorum cebe işim bitince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 1 Ocak 2011; 23:28:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cingsk

quote:

Orijinalden alıntı: alejandro1907

hımmm ben nasıl duzenlenır bılmıyorum duzenleyebılcek bırı varsa dosyayı yukleyıp duzenleyebılırse memnun olurum

Daha önce sorduğun yerde cevapladım.http://forum.donanimhaber.com/m_25287583/mpage_46/f_/key_//tm.htm

arkadasım oradakı verdıgın cevap ıcın tesekkurlerde benım burada sordugum soru farklı idi.. burada frt-_-ctn arkadasım dedıkı swf dosyasını duzenlemen gerekıyor... ben onu nasıl duzenlenecegını sordum ındırdıgım tema bazı ıkonlara sıfre koyuyor mesajlar kayıtlar gıbı ama menu kısmı ıngılızce ben onu nasıl turkce yapıcaz onu sormustum swf dosyalarını duzenleyebılcek bır kac program buldum ama beceremedım

• swf dosyasını nasıl düzenliyceksiniz yaw

fla. dosyası felan yokmu bunun madem flash fla. sı olur swf düzenlemek biraz garip geldi
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.