Şimdi Ara

The Tourist (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Columbia Pictures’ın yeni filmi olan The Tourist’in çekimlerine Venedik’te devam ediliyor.
    Filmin başrol oyuncuları Johnny Depp ve Angelina Jolie’nin set fotoğrafları yayınlandı. Gerilim türünde olan filmin konusu ise şöyle; Deep’in canlandırdığı Amerikalı bir turist olan Frank’in Jolie’nin canlandırdığı Elise’in kalbini kazanmak için İtalya’ya (Venedik’e) gelmesiyle başlayan romantik hikaye kısa sürede Elise ve Frank’in etrafında dönen tehlikeli ve bilinmez olaylarla birlikte gerilim dolu bir hikayeye dönüşüyor.
     The Tourist (2010)

Alıntı(hinrj)

Bu Johnny Depp hiç dinlenmiyor galiba bune hızadam filmden filmme koşuyor.

The Tourist
    Yapım:2011 ~ ABD, Fransa Tür:Dram, Gerilim Yönetmen:Florian Henckel von Donnersmarck Senaryo:Julian Fellowes, Christopher McQuarrie, Jeffrey Nachmanoff, William Wheeler Yapımcı:Roger Birnbaum, Gary Barber, Tim Headington, Graham King, Jonathan Glickman Görüntü Yönetmeni:John Seale
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• PRODÜKTÖR GRAHAM KİNG RÖPORTAJI:THE TOURİST HAKKINDA(1)

by Steve 'Frosty' Weintraub

The Tourist:

Çekimler şubat sonunda,Venedik’te başlıyor.Senaryoyu Johnny Depp’e ulaştırarak filmde Jolie ve Depp’i bir araya getirmeyi başaran kişi Graham King.

Turist filminden bahsetmek istiyorum,bir süredir bu filmle ilgili gelişmeleri takip ediyorum.Başlarda oyuncularla ilgili işler hiç te yolunda gitmiyormuş gibi görünüyordu.Bir sürü oyuncu dahil oldu sonra ayrıldı.Bu gelişim dönemi senin için nasıl geçti ve sonunda doğru insanları buldun mu?

Ben işlerin içinde değildim.Spyglass bu filmin sahibi.Gary Barber.Beni aradı ve bu proje ilgini çekerse dahil olabilirsin dedi.Senaryoyu okuyunca bir film gördüm-harika bir film gördüm.Filmin orijinal versiyonu Fransız filmi Anthony Zimmer’ı izledim ve çok sevdim.Ben dahil olduğumda yalnızca Angelina belliydi.Sonra internette tüm bu Sam Worthtington dedikodusu çıktı,hiçbiri doğru değil.Sadece Angelina vardı,gerçekten bu rolü oynamak istiyordu daha önce Floridan ile çalışmıştı ve çok yetenekli.Johnny’e senaryoyu gönderdim,bu rol senin için harika olacak dedim.Birlikte konuştuk.Senaryoyu okuyup filmin orjinalini izlemiş ve beğenmiş.Birden bire Angelina Jolie e Johnny Depp’i başrol olarak seçmiş oldum.Komik değil mi?

--Sanırım bu filmin setinde bulunacaksın.

• Hergün orada olacağım.Ben ve 300.000 kadar paparazzi.

--Hayal bile edemiyorum.Gezegenin en büyük iki yıldızı birlikte film yapınca işler çok zorlaşıyor olmalı.Bu koşullarda herhangi bir film çekmek sınav gibi bir şey.

Evet.Güvenlik ve diğer önlemler için bir sürü görüşmeler yapıyoruz.Ben oyuncuların karakterin kıyafetleri içinde gazetelerde,internette falan resimlerinin çıkmasını sevmiyorum.Çünkü bazı şeylerin gizli kalmasını istiyorsun.Aviator’ı çekerken Leo’nun Howard Hughes kıyafetleri içinde basında resimlerinin çıktığını hatırlıyorum.Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum ama bir şekilde halledilecek.

--Çekimler tam olarak ne zaman başlıyor?

Şubat sonu.

--Çok yakın bir tarih.

Evet.Ucu göründü bile.

--Birşeyler getirmek için için çadırların içinden geçen ‘Star Trek’ güvenliğini oluşturman gerekebilir.

Ben daha çok havada uçan helikopterlerden endişe ediyorum.Çekimleri aksatabilirler.

--Bunu düşünmemiştim.Avrupada ki gazeteciler de bayağı kötü.

Avrupa.İngilteredekiler korkunç.

--Vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.

Sorun değil dostum.

Alıntıdır.

• ilk başta tom cruise ve charlize theron oynayacaktı ama tom cruise başka filmlerde oynamak istediğinden projeden ayrılınca charlize theron da ayrıldı film de depp ile jolie'ye gitmiş. başlığı da the tourist şeklinde değiştirseniz daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 15 Eylül 2010; 20:34:43 >
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olacak

Orijinalden alıntı: onur*

Johnny Depp bir sürü film çekiyor hakikaten ama Nicolas Cage gibi boş beleş filmler çekmiyor.Kaliteli yapımlarda izliyoruz kendisini umarım böyle devam eder.

ilginç

Orijinalden alıntı: tEmh@

quote:

Johnny Depp bir sürü film çekiyor hakikaten ama Nicolas Cage gibi boş beleş filmler çekmiyor.Kaliteli yapımlarda izliyoruz kendisini umarım böyle devam eder.

ilginç

Genel anlamda demedim yav.
    Yoksa bir sürü güzel filmi var onunda ama son zamanlarda sanki önüne gelen her filmde oynadı.Ve kalitesiz filmler çıkmıştı. (bkz:Bangkok Dangerous)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 15 Eylül 2010; 20:34:37 >

• karayip çeksin başka film çekmesin ya

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

quote:

quote:

ilginç

Yoksa bir sürü güzel filmi var onunda ama son zamanlarda sanki önüne gelen her filmde oynadı.Ve kalitesiz filmler çıkmıştı. (bkz:Bangkok Dangerous)

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

karayip çeksin başka film çekmesin ya

burdan koştura koştura Karayip Korsanlar filminin setine gidecek herhaldeİnsanlar karayip bekliyor Jonny başka yerlerde,bir bakıyosun mafya olmuş bir bakıyosun Alice de şimdi de Angelina ila birlekte bir sıra gelemedi Kaptan Jack e.

quote:

quote:

ilginç

yani arada tutmayan filmleri de olacaktır tabi.bangkok çokta kötü değildi aslında, orta karar.next,ghost rider gibi filmleri kötü denebilir bence.

j.depp inde her filmi üst düzey değil.olmasıda beklenemez zaten.bir sürü filmde oynuyor adamlar.hepsi dört dörtlük nasıl olur.halk düşmanları mesela,çok konuşuldu ,ama tam bir hayal kırıklığıydı bana göre.konu desen yok,onu geçtik kadroya güvendik, oyunculukta yoktu.boş bir 2.5 saatti.

ikisini karşılaştırır gibi oldu.ikiside farklı karakterlerin adamı,ikiside on numara ona kimsenin itirazı olmaz.

• depp karayip korsanları sonrası coştu yoksa 2003 öncesi filmleri pek de gişeye yönelik, iddialı işler değildi.

Orijinalden alıntı: koobee24

depp karayip korsanları sonrası coştu yoksa 2003 öncesi filmleri pek de gişeye yönelik, iddialı işler değildi.

yuhhh secret window ,chocalate, from hell
    bu filmleri hepsi karayiptende onceydi...
    izlede ondan sonra yorum yap...
    karayipten sonrada sweeny todd ve public enemies
    filmleri muthis... o filmlerde baska biri oynasaydı rezil ederdi filmleri...
    adam benim gozumde al pacino ile bence hollywood'daki en ii aktor
    ama degerini bilmiyolar... adama bi tane oscar bile vermediler...
    dandik dandik tipler alıyoken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 25 Mart 2010; 14:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

depp karayip korsanları sonrası coştu yoksa 2003 öncesi filmleri pek de gişeye yönelik, iddialı işler değildi.

yuhhh secret window ,chocalate, from hell
    bu filmleri hepsi karayiptende onceydi...
    izlede ondan sonra yorum yap...
    karayipten sonrada sweeny todd ve public enemies
    filmleri muthis... o filmlerde baska biri oynasaydı rezil ederdi filmleri...
    adam benim gozumde al pacino ile bence hollywood'daki en ii aktor
    ama degerini bilmiyolar... adama bi tane oscar bile vermediler...
    dandik dandik tipler alıyoken...

sen de doğru düzgün oku da öyle yorum yap kardeşim.

öncelikle secret window 2004 yapımı bir film yani karayip'ten sonra.

adamın 2003 öncesi dünya geneli 100 milyon gişe hasılatını geçen sadece 2 adet filmi var. iyi filmi yoktu demedik iddialı gişeye yönelik filmi yok dedik. yoksa Edward Scissorhands, ed wood, Sleepy Hollow gibi oldukça güzel filmleri de var biliyorum elbette.

http://boxofficemojo.com/people/chart/?id=johnnydepp.htm

• izlenir

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • Depp ve Jolie Venedik'te!

Aşk ve gerilim yüklü film The Tourist'in başrolünde Johnny Depp ve Angelina Jolie yer alıyor...

(13 Haziran 2010) İki yıldız isim Johnny Depp ve Angelina Jolie'nin başrolünde olduğu The Touristten ilk görüntüler yayınlandı.

Depp ve Jolie'nin ilk kez biraraya geldiği yapım olan 'The Tourist', aşk acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Frank adlı turistin hikayesini anlatıyor.Etkileyici bir kadın olan Elise ile Frank'ın yollarının kesişmesiyle işler değişiyor ancak bu karşılaşma tesadüf müdür?

Filmin çekimleri 23 Şubat 2010'da Paris'te sadece Angelina Jolie ile başlamış; Johnny Depp'le 1 Mart'ta Venedik'e taşınmıştı.

'The Tourist' daha çekimleri sürerken Jolie ve Depp'in sette anlaşamadığı haberleriyle ilk kez basında yer bulmuştu.

alıntıdır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.