Şimdi Ara

LG'nin ilk Windows Phone 7 telefonunun adı belli oldu : LG Panther

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft'un merakla beklenen mobil işletim sistemi hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra, şimdi de Windows Phone 7 işletim sistemli ilk telefon hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Windows Phone 7 işletim sistemli ilk telefonun LG tarafından hazırlandığı ve Eylül ayı içinde piyasaya sunulabileceği bildirildi. LG Panther adıyla piyasaya sürülmesi beklenen telefon hakkında tam detaylı bilgiler mevcut olmamakla beraber daha önce yayınladığımız Windows Phone 7 donanım gereksinimleriyle ilgili haberle paralel olarak 1Ghz işlemciye, 5mp flaşlı kameraya,


    800 x 480 çözünürlüklü kapasitif ekrana ve Microsoft'un işletim sistemi için kullanacağı 5 adet fiziksel butona sahip olması bekleniyor. Bunların dışında LG Panther hakkında yayınlanan fotoğraflarda LG Panther'in kızaklı QWERTY klavyeye sahip olduğu görünüyor. 3G, WiFi, A-GPS gibi özelliklerin Windows Phone 7 işletim sistemi için hazırlanan telefonlarda standart özelliklerin arasında olması nedeniyle bu özelliklerinde LG Panther'de olmasına kesin gözüyle bakılıyor.



    Eylül ayı içerisinde piyasaya çıkması beklenen Windows Phone 7 işletim sistemli ilk telefon olacak olan LG Panther'in hangi fiyat aralığında satılacağı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.








  • 5 tane butona W7 olmaz saçmalığı vardı,sonra W7 siz çıkmasın bu alette
  • yahu şimdi 5 tane düğme olması gerekiyor mu gerekmiyor mu? madem öyle HTC HD2 ye neden çıkmıyor? ne kadar ilginç bir durum ya.
  • Windows Phone 7'nin donanım gereksinimlerini açıkladığım haberde de yer aldığı gibi Windows Phone 7 telefonlarında 5 adet fiziksel buton olması gerekiyor. Bu tuşlar tamamen işletim sistemine ayarlı olacak ve başka programlar ile kullanıma kapalı olacak. LG Panther Windows Phone 7 telefonun da fotoğraflarda görünen 3 adet buton Bing arama moturu, Geri tuşu ve Windows Başlat butonu görevlerin üstleniyor. Diğer 2 buton ise kamera ve güç düğmesi için kullanılacak bu butonlarında telefonun üst ve yan taraflarında olması muhtemel..
  • Panter beee

    Windows 7 hikaye sonraki sürümü merak konusu benim için.
  • biz buradayız ,daha neler göreceğiz neler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.