Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
46.451
Cevap
90
Favori
1.242.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14061407140814091410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gomes ortalamanın iyisi futbolcu rakitic felan gibi asla iniesta modric kroos pogba gibi değildir iyi bi rotasyon oyuncusu real çalım atmak değil mesele real gônülsüzdü gönülde pogba var biliyoruz aksi 100 verir yine alırdı real ne gönderir ne alır düşüncesindeydim ama bu son olay böyle lanse edilmeye devam ederse perez psikopatlık yapıp pogbayı patlatır demedi demeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rmd1

    Arkadaşlar gomes ortalamanın iyisi futbolcu rakitic felan gibi asla iniesta modric kroos pogba gibi değildir iyi bi rotasyon oyuncusu real çalım atmak değil mesele real gônülsüzdü gönülde pogba var biliyoruz aksi 100 verir yine alırdı real ne gönderir ne alır düşüncesindeydim ama bu son olay böyle lanse edilmeye devam ederse perez psikopatlık yapıp pogbayı patlatır demedi demeyin

    Bunun parayla alakası yok,reale çalım yaptı aynı suarez transferinde olduğu gibi barca. Oyuncunun tercihi de önemli burada.Gönülsüz olan takımla gomesin haberi bu kadar yapılmaz.Barca yönetimi daha girişimci davranıp aldı andre gomesi olay bu.

    Para konusunda arap takımları pogbaya çok daha fazla şey vaat sunabilir mesela realden barcadan manudan; fakat ben pogbanın city,psg gibi takımlara gideceğine inanmıyorum.

    Perez de eskisi gibi parayla at koşturamaz.Araplar girdi işin içine en başta.Pogba reale gelmeye gönüllü mü asıl soru bu.Yani gönüllüyse olur pogba transferi.Yarın kalkıp manu barca istiyorum derse realin pogba transferi yatar.Parayla alakası yok yani , oyuncunun gönlünün ne tarafta olduğuyla alakalı bütün mesele.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 22 Temmuz 2016; 4:34:01 >




  • Andre Gomes beğendiğim bir oyuncuydu,keşke alsaydık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyle sacma oyunculara bu kadar para?50 milyonluk ne yapti adam.modric rakitic hatta joe allen seviyesinde bile degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Pogba barcelona veyahut real madride transfer olsa , yıllık alacağı ücret nasıl olacak ?Misal Ronaldo'an fazla ücret mi alacak veyahut Messiden
  • Valla istemiyordum zaten Gemes'i. Kesici bir DM bir de stoper alsak yeter. Şu Pepe çöpü de gitsin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RAUL

    Andre Gomes'e o para ney lan?

    2. İllaramendi vakası olacak

    nerden biliyorsun belki iyi olucak.ben illaramendi geldiğinde 2. xabi olur diyordum tutturamadı
  • pogba da gelmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bilader kendin diyosun iste real yönetimi gel gitteydi barcelona kaptı pogba gomes kante derken ayrıca arap marap realin kupa para lobi gücüne bişey yapamaz çalım ne alaka çalımın en büyüğü tarihte figodur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andre Gomes e çalım demek :))))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    Andre Gomes e çalım demek :))))

    Suarez kadar yıldız değildi belki de ama Real Madrid'in çok istediği bir futbolcuydu.
  • Nerden biliyosun çok istediğini ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • La çalım malım yok. Zaten Gomes gereksiz şu kadroda. Bırak Gomes'i bizim eksiğimiz kesici liberoydu. Kroos Modric James olmuyor diye Casemiro'yu koyduk, James yedek bekledi. James Kroos ikilisinden biri gitmeli derken 1 tane daha orta saha almanın mantığı yok.

    Kroos James ikilisinden biri gidecek. City'nin teklif verdiği konuşuluyor. James geçen seneki gibi oynamazsa iş yapar. Fakat adam kafada bitirmiş gibi duruyor.

    Alacak ön libero da kalmadı. Allah ne verdiyse Alaba'ya sulanıp ön liberoya koymak var. Alaba Modric James gibi bir orta saha muhteşem bir dinamizm katar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    Nerden biliyosun çok istediğini ?

    Haberler baya yazdı, istediği yönde. Hatta 60-65 milyonlara bile çıkıldı.

    Tabi ben burada demiyorum ezikler elinizden kaptık gibi bir şey. Çocukluk olur bu. Sadece real madrid'in de istediği bir oyuncu bizi tercih etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuna çalım diyorsan Real istedi ama Barça aldı diyorsan beni alıntılama. Sanırsın Maradona'dan bahsediyoruz. Ufaklığın daha Barça da kadroya girebileceği belli değil Real 65 verecekmişte Barça yı seçmiş. Şurda haberler çıkınca herkes 50 milyonun saçmalık olduğunu söyledi. Yediniz kazığı bide buna çalım diyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose Mourinho 'preparing €65m bid' for James Rodriguez

    telegraph.co.uk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukvenom -- 22 Temmuz 2016; 20:07:10 >


  • 1.si baştan söyleyeyim zaten söyledim de istemediğim bir oyuncuydu. İyi olup olmaması değil konu. 1.si mevkisi dolu. Oynayabileceği mevki merkez orta ya da orta ofans. Orada zaten Kovavic Kroos Modric James Isco gibi 5 tane adam var. Geleceği parıl parıl parlayan bir Asensio var. Daha alttan gelen Odegaard var.

    Bize kesici adam lazım. Kante gibi Kerçovyak gibi. Zaten almamız salaklık olurdu. Evde yiyecek ekmek yokken şarap almaya benziyor bu.

    Kante'yi Kerçovyak'ı elimizden alsanız anlarım da Gomes için söylediklerin havada kalıyor. Bu kadar geniş bir bölgeye gitmek var bir de Rakitic'i kesip 11 e yerleşmek var. O daha mantıklı böyle baktığında bile.




  • Real Madrid'in Kolombiyalı süperstarı James Rodriguez, büyük yankı uyandıran bir röportaj verdi.

    Marca'ya transfer durumuyla ilgili konuşan James Rodriguez, "Bir kulüp, benim için Real Madrid'e 85 milyon euroluk bir teklif yaptı. Bu tekliften haberim var. Fakat, ayrılmak istemedim. Ben Real Madrid'de kalacağım, burası benim hayalini kurduğum yer. İlk 11'de yer almak için savaşacacağım." ifadelerini kullandı.

    Marca'nın Real Madrid muhabiri Jose Felix Diaz, James ile 2 büyük İngiliz kulübü olan Manchester United ve Chelsea'nin de ilgilendiği ancak bu teklifin Paris Saint-Germain'den gelmiş olmasının en kuvvetli ihtimal olduğunu yazdı.

    Real Madrid, James Rodriguez'i Temmuz 2014'te Monaco'dan 75 milyon euro bonservis ile transfer etmişti. James, geçtiğimiz sezon yalnızca 32 maçta forma şansı bulmuş ve 8 gol 10 asistlik katkı sağlamıştı.




  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    İnşallah doğrudur. Adam ya adam. Keşke her maç izleyebilsek.
  • real transfer yapmayacak mı şaka maka? bu sene takımlar daha gucleniyor hala diyorum benzemanın yerine üst düzey bi forvet almazlarsa ne sampiyonluk ne Cl hayal.
  • 
Sayfa: önceki 14061407140814091410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.