Şimdi Ara

5800 kamerasını netleştirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

verdiğim dosyayı ""c > private>10202be9"" içine atın telefonu kapatıp açın
    *çekeçeğiniz resim sayısında azalma olur o zaman oluştur
    kendim denedim tlfn 5800 xm red v40

http://rapid**are.com/files/367146793/10282EDC.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 23 Mart 2010; 16:24:05 >

• hocam resim koyma şansın varmı..karşılaştırma için..
  • nasıl koyuldunu bilsem karşılaştırırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 23 Mart 2010; 15:53:26 >
  • İyide linkin ölmüş.bir baksan
  • Çok saçma....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Çok saçma....

Nedir çok saçma olan?
  • link yenilendi

http://uplo*aded.to/file/zytvo5

* silmeniz yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

10202be9

böyle br klasör yok bende
  • telefonun hackli olması lazım
  • Bir dosya kopyalamayla kamera netliğinin değişmesi pek de bilimsel gelmedi bana o yüzden saçma.Olsa olsa kamera parlaklık veya ışık ayarlarının değişmesini sağlar,kamera donanımını değiştirecek birşey mümkün olmadığına göre bu olay da fake gibi geliyor bana...
  • Telefona hack
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Bir dosya kopyalamayla kamera netliğinin değişmesi pek de bilimsel gelmedi bana o yüzden saçma.Olsa olsa kamera parlaklık veya ışık ayarlarının değişmesini sağlar,kamera donanımını değiştirecek birşey mümkün olmadığına göre bu olay da fake gibi geliyor bana...

hayır böyle bişey mümkün.daha önce motorola v3x kullanıyordum.onun mesela video ve fotoğraf çekimleri sıradandı.ama cihaz donanım olarak iyiydi.telefonu hackledikten sonra bazı seem ayarları ve dosyaları sistem klasörüne yükleyince fotoğrafın ve videonun çekim kalitesi yükseliyordu.
  • ya arkadaşlar konunun dışında olcak ama. bu hack olayını ben hala yapamadım. yapmayada uraşmıyorum. belli bi zaman sonra kendi kendine sertifikalanırmı acaba? 7 aydır falan kullanıyorum telefonu.
  • 5230'a da uyar dimi ?
  • yok böyle birşey tabii ki.
    netleşmez.eğer kameranın doğasında yoksa , kendinizi kandırırsınız
  • Arkdaşın eklediği dosyayı bilmiyorum ancak enCAM diye bir uygulama var, yine benzer bir ayar dosyası ile fotoğrafların daha iyi çıkmasını sağlıyor. Özellikle sıkıştırma ayarları ile oynayarak bunu yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

yok böyle birşey tabii ki.

var böyle bişey.üreticiler bazı cihazların yazılımsal olarak özelliklerini kısıtlar.diğer modelleri sattırmak için
    hackleme yada modlama yöntemi ile kameranın kalitesi yada hoparlör sesi arttırılabilir.
    bütün marka ve modeller için böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 25 Mart 2010; 10:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

quote:

var böyle bişey.üreticiler bazı cihazların yazılımsal olarak özelliklerini kısıtlar.diğer modelleri sattırmak için
    hackleme yada modlama yöntemi ile kameranın kalitesi yada hoparlör sesi arttırılabilir.

Katılıyorum. Kullandığım enCam Programından örnek veriyim;

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

quote:

Katılıyorum. Kullandığım enCam Programından örnek veriyim;

bu sadece bir örnek.mesela başka bir marka olarak motorola bölümünde modlama konularına yadawww.modmymoto.com a bakarsanız arkadaşlar yazılımsal olarak kamera kalitesinin yada hoparlör sesi kalitesinin nasıl arttırıldığını görebilirsiniz.

• bende öyle bi dosya yok "private" acaba hackli mi olması lazı mben hack lemedim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.