Şimdi Ara

TELSİM GPRS'ÇİLER DİKKATLE OKUYUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu forumda uzun zamandan beri takılmaktayım ve telsim gprs hakkında yüzlerce yazı okudum.en garibime giden taraf gprs'e adeta bagımlı olmus insanların bunu kaybetmemek için cem uzanı desteklediklerini ve onu savunduklarını gördüm.arkadaşlar yapmayın 5 milyonluk gprs için kendinizi kaybetmeyin.tamam bende kullandım ve herkse de kullanmasını tavsiye ediyorum ama gidersede sonunda ölüm yok ya başka yerden takılırız önemli olan bir haksızlık varsa bunun hesabının cem uzan dahi olsa sorulmasıdır.gprs kullanın ama kimseyide boşu boşuna savunmayın.herkese bu konuda gerekn hasssasiyeti göstermesini tavsiye ediyorum.

• Tamam always dostum bende bırakacam hele şu eskişehire bir döneyim.Emre ile birlikte yeni eve çıkalım o zaman kabloneti alıyorum.Böyle çekemem yaw zaten mudanyada da bizim evden dolayı 1kb bile saniyede görülmüyor.Bağlantı çok ama çok yavaş.Zaten ozanda gprse geçti tamam artık telsim kesin kb a geçer ya da batar merak etme.Turkcellden de kurtuldum.Sanırım aria kullanıcam.En azından biri aradığında aklıma kontörler gelecek.5 milyon davasına gelince bağımlılık yaptı ne yapalım.Eskişehirdeyken canlı seans izlerdim.Günde biliyorsun min. 7-8 saatti.Ama bu bağımlılığı tek salih usta çözebildi.Cem uzana gelince eh işte beraber gitmiştik mitingine.Pek sevmemde yani.Aslında biz şu an bu kadar yüksek fiyatlarla telekoma muhtaçsak bunun başlıca sebeplerinden bir tanesidir bu ve bunun gibi hortumcular.Ekimde kablonete kavuştuk mu?Üfff bizden kralı yok.Az kaldı...
  • bencede haklısınız arkadaşlar
  • GPRS ile canlı seans rahatlıkla izleniyor ve yetiyor.
  • Bu kadar kişiyi cem uzan propagantası yapmaktan suçlayacağınıza bu kişilerin internete bağlanmaları için tekyol olan Telsim-GPRS ye muhtaş bırakanları suçlasanıza.

Telsim-GPRS Allah Razı Olsun.

Telekoma Dial UP dan internet erişimine aylık 150 milyon veriyordum TELSİM e ise 5 milyon
    250 milyon askeri ücrete geçiniyor bizim insalarımız. Telsim e muhtaç olacağıma hiç kullanmam diyerlerde olabilir ama onların ya adsl veya kablo net gibi seçenekleride bulunabilir. taki bu kişi dial-up a muhtaç olduğu halde bunları söylüyorsa interneti iyi amaç için kullanmıyor demektir. İnternet bilgi toplumu için vazgeçilmez. Belkide Osmanlı fetihlerle dünyaya globalist liği getirek istiyordu. Ama şu ana bizim dünya standardına erişmemiz lazım bunun içinde kaçırdığımız 1 dakikanın bile telefi edilemeyecek sonuçları olabilir.
    İşte telsim buda bizi çağın gerisinde bırakmayıp bilgiye olaşmamızı sağlayan olanağı verdi ve ben Dua ediyrum onlara.

Neden çünkü bekleyerek yatarak kalifiye insan olunmuyor çok çalışıp okuyacanki iş bulasın.

Yapmayın artık Telsim+Gprs hizmeti ile SİYASETİ birbirine karıştırmayıp bağnazlıktan kurtulun

• Kusura bakmayın beyler....Biraz kaba olacak ama

Semeri güzel diye eşek çekilmez....
  • Boş verin arksdaşlar bunlar Fani işler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e okuduk nooldu???
  • Kardeşim ben Kablo nette yada Adsl e neden aylık 60 milyon veriğim. Asgari ücretin bürüt 251 milyon olduğu bir ülkede ben neden aylık 60 + 6 milyon veriğim ki?

Başka ülkelerde hem adamların kazancı bizden daha iyi hem aldıkları bağlantı bizimkinden 10 kat daha hızlı hemde aylık 20 milyon civarında!

Telekom tek kuruş parayı haketmiyor.!
  • evet haklısın kardeş
  • adsl güzel şimdi hakkını vermek lazım
  • TELSİME LAF SÖYLEMEK YERİNE NETCİLERİ DÜZMEKTEN ZEVK ALANLARA LAF SÖYLEYİN.
    AYDA 5 MİLYON VE BEN HERGÜN ENAZ İKİ SAATİMİ NETE BAĞLIYOR VE E MAİLLERİMİ OKUYORUM.
    BİR SAAT CHAT YAPMAK, BİR SAAT SÖRF YAPMAK VE BİR SAAT E MAİL OKUMAK İÇİN 5 MİLYONDAN FAZLASI HARAMDIR.
    HELAL OLSUN TELSİM.
    PARASI OLANLAR BAŞKA KANALLARA GİTSİNLER,
    BIRAKIN BİZ KENDİ HALİMİZDE KEYFİMİZİ SÜRELİM.
    TELSİMİN ŞU ANDA VERDİĞİ HİZMET BİZE YETİYOR,KARŞILIĞIDA 5 MİLYON.
    İŞİNİZE GELİRSE DEVAM GELMİYORSA GÜLE GÜLE.
  • always sonuna kadar sana katılıyorum adamla gprs yi kaybetmemek için cem uzanı savunuyorlar.Adam devletten çaldığı paralarla gprs yi 5 milyona yapıyordu zaten.bakalım ne olacak cem uzanın ve telsimin sonu.....pek parlak olmadığı kesin :))
  • Beyler idare edin işte bunlar gprste son zamanlarımız ondan sonra burada anlatıp dururuz yok eskiden telsim vardı ayda 3b veri indirmiştim yok şöyle yapmıştım yok böyle yapmıştım.Zaten telsimden uzanlarda elini çekti.Eskiden fiyatlandırma modelleriyle ilgili uzanlar belirliyordu al sana şimdi sağlam bir pazarlama müdürü koçtan sabancıdan çktı mı o zaman görürüz.Uzanlar kendi dertlerinin peşinde düştüler kim sallar artık telsimi de telsim kullananları da.İmara açılan dipsiz kuyudan sonra telsimde de vatandaşa bir şeyler patlamasın.Belki bir anda gider ayak tüketiciye haber verilmeden eylül faturaları kb üzerinden düzenlenmiş.Ortalama ayda 1gb veri indiren 2 milyon gprs kullanıcısı için 2 milyon*1,5 milyar=3 katrilyon para yapar e tabi itiaz da edemezsin etsen bile önce faturayı ödemen gerekir.Hadi hayırlısı böyle salakça bir strateji izlemezler ama uzanlar bu decoderlerde olduğu gibi milletin bir taraflarında patlarsa işte o zaman görürüm ben genç parti ve bilimum cem uzan hayranlarını...

• Up
    Eurovisiona Hadise gidicek
    Fenerbahçe arsenalden 5 yicek
    beşiktaş liverpooldan 8 yicek
    şimdi sıkı durun bomba haber geliyo

bukonu yıllar sonra 2009 da hortlucak
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.