Şimdi Ara

Nokia 5800 Avantaj,Dezavantajları Piyasa Degeri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir kafamı meşgul eden bi sorun var..

5800 ' ı metheden bir grupta var yerin dibine sokan bir grupta..Artık bu bölümden yardım almam gerektigine inandım..

Menüsü yavaşmışta,şöyleymişte.. Ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşlara minnettar kalırım..

Bu arada Ankara'da telefon işi ile ugraşan arkadaşlarda buraya yazarsa sevinirim

İyi Forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe

Arkadaşlar bir süredir kafamı meşgul eden bi sorun var..

5800 ' ı metheden bir grupta var yerin dibine sokan bir grupta..Artık bu bölümden yardım almam gerektigine inandım..

Menüsü yavaşmışta,şöyleymişte.. Ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşlara minnettar kalırım..

Bu arada Ankara'da telefon işi ile ugraşan arkadaşlarda buraya yazarsa sevinirim

İyi Forumlar..

Menüsü falan yavaş değil kardeş. Eksikleri var eksiksiz bir telefon değil ama menüsü güzel kullanışı güzel.Menüsü gayet güzel. Fiyatına göre çok güzel bir telefon.Telefonda her elektronik alette çıkabilecek sorunlar var o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfastarx

quote:

İyi Forumlar..

Menüsü falan yavaş değil kardeş. Eksikleri var eksiksiz bir telefon değil ama menüsü güzel kullanışı güzel.Menüsü gayet güzel. Fiyatına göre çok güzel bir telefon.Telefonda her elektronik alette çıkabilecek sorunlar var o kadar.

şu anki piyasa degeri nedir ?

2.el 6700 elden çıkarıp onu alabilirmiyim ki

• 500 TL civarı eğer iyi bir tel. gelirse çok iyi telefon. Ama sorunlu olanlarda var :)
  • Avantajları çok
    En önemlisi fiyatı 550 lira.Bu fiyata daha iyi bir telefon kesinlikle yok.A-GPS Wi-fi büyük dokunmatik ekran ( gayet hassas ) herşey var.

Dezavantajları ise malzeme kalitesi biraz kötü olan kamera (( gece çekimlerinde )) ama kötü de değil.

Kesinlikle çok iyi bir telefon
  • Tek kötü yanı kasasının biraz zayıf kalması. Onun dışında 4x4'lük telefon. Sıkıntı yaşayanlar ise 5800'ı dizüstü bilgisayar sanıp sınırlarını zorlamasından kaynaklanıyor. Telefon icabında, her istediğini yaptırabileceğin bişey değil...
  • ben iphon un tasarımın ve dokunmatigini çok begeniyorum yoksa 5800 hertürlü ezer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon gayet güzel beni en beğendiren yanı sadece dokunmatik olması olmuştu fakat zamanla wifi özelliği çok zevkli gelmeye başladı tavsiye edeceğim n79 veya 5800 :)

ankara/kızılay
  • quote:

Orijinalden alıntı: surrenderr

Tek kötü yanı kasasının biraz zayıf kalması. Onun dışında 4x4'lük telefon. Sıkıntı yaşayanlar ise 5800'ı dizüstü bilgisayar sanıp sınırlarını zorlamasından kaynaklanıyor. Telefon icabında, her istediğini yaptırabileceğin bişey değil...

Bence telefon tamda bu çünkü canım oyun oynamak istediğimde N-gage,Mail atmam gerekiyorsa mail atarım maillerimi kontrol ederim,Fotoğraf çekmek istediğimde bir fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çeker,bir müzik çalar gibi müzik vs.

Eksileri:

5800 kamerası tam bir facia bugün N78'imle ufak bir karşılaştırma yaptım(daha öncede yaptmıştım) çok noise var birazda bulanıklık söz konusu...
    Malzeme kalitesine gelirsek oldukça kötü deklanşör tuşu,zoom tuşları,diğer tuşlar ve kasasının ne işçiliği nede malzeme kalitesi iyi değil.

Artıları:

Ama dokunmatiğine basmatik diyenleri anlamıyorum gayet başarılı ve oldukçada hızlı müzik konusunda zaten diyecek yok.

• 2 aydır kullanıyorum telefonu kamerasını hiç denemedim.Nasıl foto çekio hiç bakmadım. telefonla fotoğraf çeken birisi değilimdir.Zaten telefonun tek kötü yanı iyi fotoğraf çekmemesiymiş :) O özelliğinide kullanmıyorum.
  • Telefon tek kelimeyle mükemmel mesaj yazmak çok zevkli dokunmatik iyi ses gayet güzel program oyun bakımından zaten sıkıntı çekmezsin kamera da foto çekmek için iyi aksini söyleyenler gitsin fotoğraf makinesi alsın wifi 3G görüntülü görüşme 8 gb hafıza kartı da içinde şimdikilerde zaten kasa açıklığı diye birşey yok sürüm de ya 31 ya da 40 tır ben 1 hafta önce aldım mavisini çok memnunum iyiki almışım piyasa değeri aslında bu değil bu telefonun daha yüksek fiyatta olması lazım o yüzden kaçırmadan almanı tavsiye ederim bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 22 Mart 2010; 16:47:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fbsk1907

Telefon tek kelimeyle mükemmel mesaj yazmak çok zevkli dokunmatik iyi ses gayet güzel program oyun bakımından zaten sıkıntı çekmezsin kamera da foto çekmek için iyi aksini söyleyenler gitsin fotoğraf makinesi alsın wifi 3G görüntülü görüşme 8 gb hafıza kartı da içinde şimdikilerde zaten kasa açıklığı diye birşey yok sürüm de ya 31 ya da 40 tır ben 1 hafta önce aldım mavisini çok memnunum iyiki almışım piyasa değeri aslında bu değil bu telefonun daha yüksek fiyatta olması lazım o yüzden kaçırmadan almanı tavsiye ederim bu fiyata

Yada bir xenonlu N82 veya 2009 TIPA* ödüllü N86 yahut herhangi bir N serisi telefon

*TIPA;(Technical Image Press Association) etkinliğinde "en iyi mobil görüntüleme cihazı" ödülü.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Tek kötü yanı kasasının biraz zayıf kalması. Onun dışında 4x4'lük telefon. Sıkıntı yaşayanlar ise 5800'ı dizüstü bilgisayar sanıp sınırlarını zorlamasından kaynaklanıyor. Telefon icabında, her istediğini yaptırabileceğin bişey değil...

Bence telefon tamda bu çünkü canım oyun oynamak istediğimde N-gage,Mail atmam gerekiyorsa mail atarım maillerimi kontrol ederim,Fotoğraf çekmek istediğimde bir fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çeker,bir müzik çalar gibi müzik vs.

Eksileri:

5800 kamerası tam bir facia bugün N78'imle ufak bir karşılaştırma yaptım(daha öncede yaptmıştım) çok noise var birazda bulanıklık söz konusu...
    Malzeme kalitesine gelirsek oldukça kötü deklanşör tuşu,zoom tuşları,diğer tuşlar ve kasasının ne işçiliği nede malzeme kalitesi iyi değil.

Artıları:

Ama dokunmatiğine basmatik diyenleri anlamıyorum gayet başarılı ve oldukçada hızlı müzik konusunda zaten diyecek yok.

n-gage çıktımı buna

• quote:

Orijinalden alıntı: denizgezgin

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Eksileri:

Artıları:

n-gage çıktımı buna

N78'im için konuşuyorum.

• quote:

İyi Forumlar..

Arkadaşım ben telefon alırken önce hepsiburada.com'a bakarım. Almak için değil. Kıyaslamak için bakarım.

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryID=371946

Bu adres PDA & Smartphone sayfasının adresi.

Telefon almaya 19 Şubat'ta karar eridm. Artık Symbian'lı bir telefon kullanmak istiyordum. Sayfadaki bütçeme uygun tüm ürünlere baktım. Bu forumu da inceledim. Tüm kıyaslarda 5800 XM üstünlük sağlıyordu. Birinde bir şey eksik oluyordu. Fakat 5800 XM'de öyle bir şey yoktu. Her şeyi vardı. Haa cep telefonu kamerasına zerre önem vermem. O konuda bir şey diyemeyeceğim. Diğer özelliklerde fiyat performans olarak 5800 XM'den daha iyisi yok.

İstersen sen de gir sayfaya bak. Olmadığını göreceksin.

• quote:

İyi Forumlar..

fiyat performans canavarı bir telefon özellikleri çok iyi eğer dikkatli bir kullanıcıysan tavsiye ederim(kasadan dolayı) bir de herkesin elinde görünce sinirlenmeyeceksen al

• telefonun kamerasına laf ediyorsunuz o kadarda kötü değil idare eder. sanki hergün fotoraf çekip yarışmalara katılıyorsunuz (bide encam kurunca netleme düzeliyor süper oluyo)
  • arkadaslar fotograf makinelerinin satısı dusmesin diye bilerek böyle yapılıyor bu cihazlar.benim 700 tl lik sony handycam video kamera var ama berbat ötesi fotograf cekiyor.düşünsenize telefonlar süper fotograf cekse kim alacak o canım fotograf makinelerini.telefona gelince bence mükemmel bir telefon ama tereddütü olanlar yada bütün özelliklerini kullanmayacaklar almasın çünkü herkesin elinde görmeye ve uyuz olmaya başladım
  • herkezin elinde olsun ne güzel böylece güzel uygulamalar yamalar updateler vs. çıkar belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.