Şimdi Ara

335. DÖNEM(AĞUSTOS-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.024
Cevap
9
Favori
705.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya ben yanlış sayıyom ya siz.ocak 17 cıkış ızın kullanmadık 95 olur nasıl 92 çıkartıorsunuz hayret
  • 3-5 in hesabını boşverelelim :D:D:D o günler yaklaşsın da 3-5 gün yanlış hesap yapmış olalım...
  • Ocak ayı 30 olarak hesap edilecek 31 değil
    -18 19 yapar -1 yol izni
    17 yapar atarsa deniliyor 92 yapar
  • YüzL3R(100) bAsamAğıNdAN oNLaR(10) bAsamAğıNa gEçİşŞş ►ŞafAk: 100-1= 99 :)
    balıkesir/erdek'ten selamlar
  • Torunlar nasıl günler geçiyor mu :)

    333 dedenizden selamlar :)
  • Selam tertiplerim,

    Ben hiç şafak saymadım, bugün bir bakayım dedim, atarsa 91 olmuş.

    Hangi ara 100'den indik anlamadım bile, günlerim çok çabuk geçiyor ve müthiş yoruluyorum. Askerliğin yorucu ama çabuk geçeni mi, yoksa yorucu olmayan ama geçmek bilmeyeni mi makbul bilmiyorum.

    Kısa dönemiz, bize fazla yüklenmezler derken, uzunlardan beter ettiler... Tüfekli, tüfeksiz, şınav, mekik, barfiks, koşu... Bunları hergün icra ediyoruz. Sabahın 8'inde başlayan spor, 10:30-11::00 arasında ancak bitiyor, gerisini varın siz düşünün. Şu kısacık zaman diliminde 9 kilo verdim, görenler gözlerine inanamıyor.

    Elbette spor ile bitmiyor gün, her şey yeni başlıyor; görev yerlerimize ayrılıyoruz ve yardırmaya devam... İşin kötü yanı, kısa dönem arkadaşlar iş kovalarken, erler yatıyor. Uzun dönemler; çok şanslısınız, bütün gün oturuyorsunuz, yatışşş, poşet dediklerinde kafayı gömesim geliyor.

    Geçen gün kendini bilmezin teki aynı lafları etti, dizdim boğazına dediklerini, fena patladım.

    Sivilde bu kadar yardırsam var ya, holdingim olurdu beeee!

    Şaka bir yana, hayatım boyunca çalıştım ve okudum, askeriye de dinlenirim diye hesap ediyordum ve bir atasözüne geldim; evdeki hesap çarşıya uymaz...

    Saygılar tertiplerim... Doğru hesapladıysam, atarsa 91 başka da yok...




  • Hava Kuvvetleri Karargah Destek Ankara'dan selamlar. Birkaç mesajı okuyunca merak ettim, ciddi anlamda devrecilikten çeken var mı?
    Bizim burda devrecilik var ama sadece uzun dönemlerde, biz mıntıkaya bile girmiyoruz. Saolsun uzun dönem arkadaşlar terbiyelerini hiç kaybetmiyorlar. Hatta benim dolap ve yatağımı bile onlar düzenledi.
  • maraş 5. zırhlı tugay komutan yardımcılıgından herkese selamlar

    atarsa 90 başka yok inşallah....günler hızlı ve yorucu geçiyor inşallah uzamadan evimize dönücez
  • Bergama'da askerliğimi yapıyorum ben de....

    Kısa bir süre önce Ege ordu komutanı geldi. Hayat burnumuzdan geldi. Temizlenmedik yer bırakmadılar... Şimdi kasım başında atış ve spor denetlemesi var.

    Atarsa 91 diyoruz.

    Bütün poşetlere selam....
  • Konya hava asker hastanesinden selamlar kaldı 99:) burda bol bol sivil görme şansımız oluyor onun dışında eğitim yok zaten kütüphanede görevliyim orda takıliyorum. Alt devre geldi bu hafta ufak tefek işleride onlara devrediyoruz. Herkesin havacı olması dilegiyle...
  • Dün spor yaparken sağ el serçe parmağım yerinden çıktı hastanede yerine taktılar hafta içi tekrar gıdecegım sizce hava değişimi alabilir miyim?
  • hayır :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyg

    Hava Kuvvetleri Karargah Destek Ankara'dan selamlar. Birkaç mesajı okuyunca merak ettim, ciddi anlamda devrecilikten çeken var mı?
    Bizim burda devrecilik var ama sadece uzun dönemlerde, biz mıntıkaya bile girmiyoruz. Saolsun uzun dönem arkadaşlar terbiyelerini hiç kaybetmiyorlar. Hatta benim dolap ve yatağımı bile onlar düzenledi.



    Onlar terbiyelerini kaybetmemiş ama sanırım sen kaybetmişsin dostum.
  • ankaradan elazığa yol izni kaç gün bilen varmı arkadaşlar..
  • Bu terhis tarihi hiç izin kullanmadan 1 gün yol olanlar için 17 Ocak mı? Birileri 18 ocak diyor Ocak ayı 31 çektiği için. Bunun aslını bilen ve açıklayabilecek kimse var mıdır?
  • arkadaşlar askerlik için işlemlerini hallettiğinizde acaba as.şb'nin verdiği askerlik durum belgesinden kaç tane aldınız ve iki tane alanlar asker gittiler mi acab ben mesala 2 tane aldım ve bunun bir anlamı varmı acaba 337 dönemde gidecem askere
  • kıbrıstan selamlar tüm arkadaşlara ..biraz yardırma var burda sınır karakolunda olduğumuz için bazen sıkıntı çıkabiliyor ama zaman hızlı akıyor yada bana şimdilik öyle geliyor.. şafak 87 veya 88 sayınca sıkıntıya giriyor insan :) tam olarak bilmiyorum.. ocak ayının gelmesini bekliyorum hepimiz gibi
  • bende askerliğimi 319. ksd olarak orduda yaptım. şuan askerde olan arkadaşların rahatlaması için bibilgiyi paylaşmak istiyorum..askerliğin kısa dönemler için uzama durumu var yarın belli olcak..ama ondan önce hepinizin daha doğrusu sadce şuan askerde olan kısa dönemlerin rahatlaması için bi link vericem onu bi okuyunn..http://www.kanaldhaber.com.tr/Haber/G%C3%BCndem-32/Uzun-12-kisa-donem-8-ay-9992.aspx
  • Ben bi asker annesi olarak her zaman şunu savunmuşumdur askerlik askerliktir.Her türk gencinin aynı sürede askerlik vazifesini yerine getirmeleridir.Bende sayın genel kurmay başkanımız gibi her zaman tek tip askerlikten yana olmuşumdur.Sonunda sesimi duyan biri çıktı diye mutlu olmuştum.Bencede adaletli olan budur aslında üniversite okuduysan kendine okudun iş bulma imkanın daha yüksek askerlikle ne alakası var hala anlamış değilim yani madem ünililer daha bilgili onlara 15 ay yaptırsınlar bilgilerinden herzaman yararlansınlar.Tabiiki ben böyle olmasınıda istemiyorum.Benim istediğimhem askerlik 9 ay olsun hemde TEK TİP olsun. Tüm asker annesi olan ve olacak olan annelere Allah sabır versin.Allah hayırlısıyla gidip dönmelerini nasip etsin inşallah.
  • biz silah altındaki k.d leri uzarsa etkilemeyecekmiş cok sevindim
  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.