Şimdi Ara

ATI Catalyst sürücüsü nasıl yüklenir/güncellenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürücü güncellerken türlü taklalar atan obsesif arkadaşlarımıza Terry (@CatalystMaker) Makedon'dan geliyor:

spaces76: @CatalystMaker what is the best way to upgrade to a new driver, new un/install or overwrite the old one?
    CatalystMaker: i just install on top of the old one.

Rahat olun yani, öyle driver sweeper'larla, cleaner'larla uğraşmaya, hele abartıp yeni sistem kurmaya falan hiç gerek yok, en fazla uninstall/install yeterli. Biliyorum o hissi, içiniz rahat etmiyor vb. ama harbiden gereksiz efor...

ATI Catalyst sürücüsü nasıl yüklenir/güncellenir?

Terry'nin aynı zamanda Omega sürücülerinin de yaratıcısı olduğunu ekleyelim
    Ha tabi ondan daha iyi bilen birileri size değişik önerilerle gelebilir, karar size kalmış. Taa 9.8 zamanında mı ne açıklamışlardı, 10.x sürücüleri eski sürücünün direk üzerine kurabilirsiniz diye.

Madem duymadınız biri artık size bu gerçeği açıklamalı

• 10.1 üstüne 10.2 kurdum ve 5850 ile ilk defa artifactler görerek oyun kitlendi.. sweeper ile silip tekrar kurdum 10.2 yi gayet güzel sorunsuz oldu..

adam kendi yaptığı şeyi övecek sorun yok diyecek tabi ki:D biz beceremedik başkalarının yaptığı programlarla silin demiyecekti ya.. o yüzden sözüne en az itibar edeceğim kişi o ürünün geliştiricileridir:D:D tabi herkeste ve her driver de sorun olacak diye birşey yok.. ama sweeper daha etkili bu da kendi gözlemlerimle vardığım sonuç..
  • Sen bakma onun öyle dediğine ben de obsesif birisiyim ve en güzeli sürücüyü ve Catalyste i kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp ondan sonra kurmak. Kullanımda olan dosyaları silip üzerine yazamayabiliyor. Ondan sonra Skystar ve videolar falan sapıtıyor.

Kaç tane farklı bilgisayarda denemişte bu sonuca varmış. O beceriksiz Makedon önce hazırladığı sürücü paketini kontrol etmeyi öğrensiz. Sürücü versiyon bilgisini değiştirmeyi bile unutuyor.
  • Ben bu yöntemi(yöntem sayılırsa tabi) nvidiada da atide de kullanıyorum. En son format atmadan veya herhangi bir ek program kullanmadan 4 farklı mimariyi kullandım.
  • Ya emin olun ben de aynı sizin gibi değişik yöntemler geliştirmiştim, önce güvenli kipte kaldırıyordum sürücüyü sonra da sweeper, restart vs. mesela 10.x için uğraşmayın, direk kurun falan dediklerinden beri (yazıyı AMD'nin sitesinde okudum, bulabilirsem koyarım buraya) öyle yapıyorum, hiç sorun yaşamadım. Üzerine bir de bu sürücü temizleyen programların alakasız bazı dosyaları da sildiğini öğrenince daha da ellemedim. Makedon'a güveniyorum ayrıca; 9550'mi, 9600XT'mi uçuran omega sürücüleri yazan adam bir kere, AMD bünyesinde başka bir mühendis söylese bu kadar kolay ikna olmam ama hem yaşadıklarım hem de işin ehlinin tavsiyesi üzerine size de önerim odur ki, direk üzerine kurun gitsin. Kullanımdaki dosyanın üzerine yazmıyor diye birşey yok, olsa AMD o şekilde bir duyuru yapmaz.

Ayrıca en az sizin kadar obsesifimdir ama buna rağmen ikna oldum, çayı rahat 1 dakika karıştırırım misal

• Milletin içi rahat etmez böyle.Zor yöntem her zaman iyi olandır
  • yok yok biz en iyisi yeni surum kurarken farmat atip oyle kuralım.hatta -fdisk atalım ne olur ne olmaz. d ye filan dosya kacar macar mazallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

yok yok biz en iyisi yeni surum kurarken farmat atip oyle kuralım.hatta -fdisk atalım ne olur ne olmaz. d ye filan dosya kacar macar mazallah.

+12345678
    Hatta yeni hdd alıp ona kuralım....
  • Tabi tabi bunun dediği gibi yapalım, performans istediğimiz gibi olmasın, yeni ati ekran kartları alalım, çayır çimen koşturalım mutlu olalım

Sanki driver sweeper kullanmak çok mu zor arkadaşlar elinize mi yapışacak. kaldırıverin denetim masasından sürücüyü, güvenli moddada driver sweeper ila kaldırın, reset atın yeni sürücüyü kurun bu kadar. mis gibi sürücü size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Mart 2010; 11:22:18 >
  • ya benim ati redon hd 4850 x2 ekran kartım var atinin sitesinden ne kadar güncelleme varsa hepsini indirdim kurdum ama şimdi catalyst control center programı açılmıyo.Sağ alt kösede de ekran kartı ikonu gözükmüyo
    sistemim windows vista ultimate 64 lütfen yardım edin
  • sürücleri ben yazıyor olsam tabi ki inkar eder """ heç bişeyi yok, siz kullanmayı bilmiyosunuz" diye açıklama yaparım ama küpümden kafamı uzatmak yerine olabildiğince sempatik bir poz vermeye çalışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.