Şimdi Ara

SAMSUNG R580-JS01TR (ACİL!!!)SAMSUNG R580 i5-520M 500GB 4GB 15.6 CAM 1gb W7Pr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mimarlık öğrencisiyim ve Autocad ve 3dmax kullanıyorum ve bütçem 1850-1900 civarı sizce bu bilgisayar iyi midir ya da önerebileceğiniz başka bi model var mı?? Şimdiden teşekkürler.
    https://www.gunesnet.com/product_details.aspx?pid=17784

• Autocad 3dmax gibi programların ucu bucağı yok ama samsung bu laptopunda ekran kartını iyi kullanmış.Güzel cihaz.
  • Bu alet işini fazlasıyla görür hatta fazlasıyla sözcüğünü büyük harflerle yazayım istersen... Autocad çok yüksek donanım gerektirmez... güncel ortalama özellikle sistemlerde bile sorunsuz çalışır zaten...

3D max ise ne modellediğin ve nasıl çalıştığınla bağlantılıdır... Eğer 3D max'i standart inşaat işleri için mimari modelleme işlerinde kullanacaksan bu ürün sana fazlasıyla yeter... Eğer bunun dışında kişisel modelleme çalışmaların varsa diyecek birşey yok o zaman muhtemelen profesyonel çalışıyorsun demektir ki bu işler için de ne laptom monitörü, ne işlemcisi ne de kasası işini görür...

Lightvawe ile masaüstü performansıyla günlerce render yaptığım zamanlar oldu mimari modeller için... günlerce sürmesi ise poster kalitesinde yüksek çözünürlüklü ve tek parça render almamızdı... Bunları yaparken elimizdeki sistemler şu andakinin çeyreği etmezdi...

O yüzden için rahat olsun ve bütçeni zorlamadan bu modelin üzerine çıkma gereği duyma... render aşamasında en önemli yardımcın RAM'dir... Bu nedenle piyasada hala satılıyor olsaydı Packard Bell Tk119 derdim sana (6GB)... Ekran kartıı ise eşzamanlı modelleme görünümünde Open GL çalışırken önemlidir ki daha düşük ekran kartları da işini fazlasıyla görecektir. İşlemci için boşu boşuna düşük seçeneklere yönelme...

Sonuç bütçen bu ara ise çok iyi bir tercih... bu bütçeyi zorlayarak elde edecek ve daha düşük olsa iyi olur oyun falan oynamam ben okul için istiyorum sadece diyorsan daha ucuz modellere gönül rahatlığıyla inebilirsin... Yalnız tavsiyem bütçeni zorlamadan alabileceğinin en iyisini al... Sık sık değiştirilmiyor bu meretler... İş hayatına atılıp benim para kazanmaya başladığında (inşaat mühendisiyim) yenilersin zaten...

• birde SONY Vaio VPCEB1S1E-BJ Core i5-430M 2.26GHz 4GB500GB HD5650 15.5" Win7 var ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.