Şimdi Ara

Skyfire Authentication Problemi [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben dün 5800'ımı yeni aldım. Normalde operacı olduğumdan opera mobile kurdum doğal olarak. Ama bu meşhur skyfire'ı denemek için kurduğumda bana sürekli ilk açışta authentication hatası veriyor, ve çıkıyor program. Ne yapmak lazım?

diye sormuştum. noneik isimli arkadaşın bu tavsiyesi işe yaradı;

Skyfire Authentication Problemi [çözüldü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 22 Mart 2010; 7:33:23 >

• aynı sorun bende de var operadan da youtube a giremiyorum
  • bende de var ayni sorun. Normalde WLAN ile baglanti kuruyorum ama skyfire programini actigimda baglanmaya calisiyor ve hata veriyor. Auth.. olayi. Yetki alinamiyor gibi birsey yaziyor dikkat etmedim cok..
  • nasıl halledicez peki yokmu yardımcı olabilicek biri
  • hea, yok mu?
  • Aynı sorunu ben de E72 de yaşıyorum. Skyfirenin sitesinden Symbian ve dokunmatik olmayan telefonlar için olan sürümü indirip sorunsuz yükledim.
    Programı açıp adres çubuğuna bir site yazıp OK i tıkladığımda "Service Temproraille Unavable" gibi bir mesaj gelip programı kapatıyor.
    Bulunduğum yerdeki WLAN bağlantısını kullanarak telefonun orjinal web tarayıcısı ile internete girebiliyorum. Bu hatanın çözümü ne olabilir ?
  • valla bende yok öyle bi sorun az önce yuotube falan girdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi versiyon ve nereden indirdin, biz de ordan indirip deniyek gurban :)
  • bende de o sorun vardi. Error verene kadar settings'e girip baglanti ayarlarini kurcaladim ve baglandi. Ayarlarini yapmak gerekiyor suratle.. cunku hata verince kapaniyor program.
  • deneyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noneik

bende de o sorun vardi. Error verene kadar settings'e girip baglanti ayarlarini kurcaladim ve baglandi. Ayarlarini yapmak gerekiyor suratle.. cunku hata verince kapaniyor program.

çalışıyor. ayarlara girip bağlantı ayarlarını 1-2 kez değiştirdim ve sorun düzeldi artık. her açtığımda sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

quote:

Orijinalden alıntı: noneik

bende de o sorun vardi. Error verene kadar settings'e girip baglanti ayarlarini kurcaladim ve baglandi. Ayarlarini yapmak gerekiyor suratle.. cunku hata verince kapaniyor program.

çalışıyor. ayarlara girip bağlantı ayarlarını 1-2 kez değiştirdim ve sorun düzeldi artık. her açtığımda sorunsuz çalışıyor.

aynen bende de oyle. Bir kere duzelttim artik kurcalamaya gerek yok. Ama basta bu hatayi yapmasi da sacma :) sonucta sifresini bildigin wlan.. yetkisiz bilmem ne yaziyor okumadim gerci tam olarak ne yazdigini :)
  • Benim de başıma gelmişti. Yalnız ben normal kullanırken, bir gün kullanamaz olmuştum. Sonra bir programı çalıştırmak için tarihi değiştirdiğimi hatırlamıştım. Tarihi düzeltince sorun da ortadan kalkmıştı.
  • herkes söylüyor ama kimse tam link vermiyor arkadaşlar bi link alıp bende kullana bilirmiyim şu programı :)
    mümkünse bende video izlemek istoyrum artık:)
    saolun şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.