Bildirim
2010 FIFA World Cup
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vayy.En kısa zamanda çıkar umarım. -
X2 football'un yanına bile yaklaşamaz -
x2 fazla hızlı ve futbol gerçekliği vermiyor bence.Gerçi en son 5 ay önce oynadım son güncellemeleri nasıldır bilmiyorum. -
Ana menüdeki "National Hero" dikkatimi çekti.
iPhone'da bile Be a Pro modunu getirecekler sanırım. Helal olsun ne diyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
iPhone'da bile Be a Pro modunu getirecekler sanırım. Helal olsun ne diyeyim.
Normal 2010 dada be a Pro modu var ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: OnuR
x2 fazla hızlı ve futbol gerçekliği vermiyor bence.Gerçi en son 5 ay önce oynadım son güncellemeleri nasıldır bilmiyorum.
X2 football'un grafikleri çok daha iyi ve kontroller çok daha rahat -
Konsollarda aralıksız oynayabileceğim oyunların başında gelirken futbol oyunu nedense iPhone'da bi o kadar uzak kaldım, kontrollerini beğenemedim bir türlü N-Gage'de bile o grafiklerle hastasıyken zamanında.
Dokunmatik ekran için değil bu tip ani tepki veren hızlı oynanması gereken oyunlar, umarım buna da çözüm bulur daha kolay ve oynanabilir hale getirirler..
X2'yi de yeni duydum bi deneyelim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
quote:
iPhone'da bile Be a Pro modunu getirecekler sanırım. Helal olsun ne diyeyim.
Normal 2010 dada be a Pro modu var ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: bynedim
Konsollarda aralıksız oynayabileceğim oyunların başında gelirken futbol oyunu nedense iPhone'da bi o kadar uzak kaldım, kontrollerini beğenemedim bir türlü N-Gage'de bile o grafiklerle hastasıyken zamanında.
Dokunmatik ekran için değil bu tip ani tepki veren hızlı oynanması gereken oyunlar, umarım buna da çözüm bulur daha kolay ve oynanabilir hale getirirler..
X2'yi de yeni duydum bi deneyelim..
fps türü oyunlarda dokunmatik ekranlarda oynamak daha zevkli oluyor ama futbol oyunlarında biraz daha zor oluyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fashionality
quote:
Orijinalden alıntı: bynedim
X2'yi de yeni duydum bi deneyelim..
fps türü oyunlarda dokunmatik ekranlarda oynamak daha zevkli oluyor ama futbol oyunlarında biraz daha zor oluyor..
Evet ama bence ikisi de gayet zevkli ve kolay
-
fifa 2000den sonra bişey çıkaramadı bence... -
quote:
Orijinalden alıntı: afiLi_01
fifa 2000den sonra bişey çıkaramadı bence...
FIFA 10 şu an dünyanın en iyi futbol simülasyonu olarak geçiyor. Bilmiyorum artık 2000den sonra bişey çıkarabildi mi.. -
quote:
Konsolda Fifa en iyisi. -
quote:
quote:
FIFA 10 şu an dünyanın en iyi futbol simülasyonu olarak geçiyor. Bilmiyorum artık 2000den sonra bişey çıkarabildi mi..
Konsollara çıkan(Bunu yazmak zorundayım çünkü bir çok insan PC'ye çıkan dandik Fifa'yı oynayıp PS3 ve X360'takinin de aynı olduğunu zannediyor.) FIFA 10 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur ayrıca bana göre. -
Oyun çıktı. -
PC ye bile çıkmadı :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X