Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA bu yaz gerçekleşecek olan 2010 dünya kupası için hazırladığı oyundan ilk görüntüleri yayınladı.

2010 FIFA World Cup

2010 FIFA World Cup

2010 FIFA World Cup

• Vayy.En kısa zamanda çıkar umarım.
  • X2 football'un yanına bile yaklaşamaz
  • x2 fazla hızlı ve futbol gerçekliği vermiyor bence.Gerçi en son 5 ay önce oynadım son güncellemeleri nasıldır bilmiyorum.
  • Ana menüdeki "National Hero" dikkatimi çekti.
    iPhone'da bile Be a Pro modunu getirecekler sanırım. Helal olsun ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ
    Ana menüdeki "National Hero" dikkatimi çekti.

Normal 2010 dada be a Pro modu var ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

x2 fazla hızlı ve futbol gerçekliği vermiyor bence.Gerçi en son 5 ay önce oynadım son güncellemeleri nasıldır bilmiyorum.

X2 football'un grafikleri çok daha iyi ve kontroller çok daha rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes Club Manager
    10 yıl önce açıldı
    PES 2010 Become A Legend Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsollarda aralıksız oynayabileceğim oyunların başında gelirken futbol oyunu nedense iPhone'da bi o kadar uzak kaldım, kontrollerini beğenemedim bir türlü N-Gage'de bile o grafiklerle hastasıyken zamanında.

Dokunmatik ekran için değil bu tip ani tepki veren hızlı oynanması gereken oyunlar, umarım buna da çözüm bulur daha kolay ve oynanabilir hale getirirler..

X2'yi de yeni duydum bi deneyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

Ana menüdeki "National Hero" dikkatimi çekti.

Normal 2010 dada be a Pro modu var ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Konsollarda aralıksız oynayabileceğim oyunların başında gelirken futbol oyunu nedense iPhone'da bi o kadar uzak kaldım, kontrollerini beğenemedim bir türlü N-Gage'de bile o grafiklerle hastasıyken zamanında.

Dokunmatik ekran için değil bu tip ani tepki veren hızlı oynanması gereken oyunlar, umarım buna da çözüm bulur daha kolay ve oynanabilir hale getirirler..

fps türü oyunlarda dokunmatik ekranlarda oynamak daha zevkli oluyor ama futbol oyunlarında biraz daha zor oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Konsollarda aralıksız oynayabileceğim oyunların başında gelirken futbol oyunu nedense iPhone'da bi o kadar uzak kaldım, kontrollerini beğenemedim bir türlü N-Gage'de bile o grafiklerle hastasıyken zamanında.

fps türü oyunlarda dokunmatik ekranlarda oynamak daha zevkli oluyor ama futbol oyunlarında biraz daha zor oluyor..

Evet ama bence ikisi de gayet zevkli ve kolay

• fifa 2000den sonra bişey çıkaramadı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

fifa 2000den sonra bişey çıkaramadı bence...

FIFA 10 şu an dünyanın en iyi futbol simülasyonu olarak geçiyor. Bilmiyorum artık 2000den sonra bişey çıkarabildi mi..
  • quote:

Konsolda Fifa en iyisi.
  • quote:

quote:

FIFA 10 şu an dünyanın en iyi futbol simülasyonu olarak geçiyor. Bilmiyorum artık 2000den sonra bişey çıkarabildi mi..

Konsollara çıkan(Bunu yazmak zorundayım çünkü bir çok insan PC'ye çıkan dandik Fifa'yı oynayıp PS3 ve X360'takinin de aynı olduğunu zannediyor.) FIFA 10 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur ayrıca bana göre.
  • Oyun çıktı.
  • PC ye bile çıkmadı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.