Şimdi Ara

5800 dokunmatik tıklamakta zorlananlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar 5800 dokunmakta en büyük kolaylık aslında tırnak uzakmakta bitiyormuş ben gitar çaldığım için sürekli uzun olur tırnağım uzun zamandırda 5800 kullanıyorum bugün sağ elimin baş parmağının tırnağı kırıldı bende kesmek zorunda kaldım ilk fark ettiğim şey telefonu kullanamiyorum herşey işkence gibi geliyor şakır şakır mesaj yazıyordum bence sizde sağ el baş parmağınızın tırnağını uzatarak bir deneyin çok büyük değişim olucak.

• Ben gayet kolay kullanıyorum parmakla mesaj yazmak da normal tuşlu telefondan alışmış biri için çok basit ve eğlenceli :)
  • Koca parmaklarıma rağmen bende alıştım ve rahatlıkla kullanabiliyorum
  • herşey alışmaktan ibaret.ama tırnakla bende cokdaha rahat kullanıyorum.
  • aynen
  • Bizde ailece parmaklar kalın. Yine de çok zorlanmıyorum. Fakat benim de telefonu alırken rockdays5 gibi tırnaklarım uzundu. Kesince bir hayli zorlandım. Şimdi sol el baş parmağımın tırnağını hafif uzatacağım. Arada bir törpülerim yeter. :)
  • Tırnak zarar vermezmi ekrana ya, kullanım klavuzunda sert ve sivri cisimlerle dokunmayınız yazıo :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim dokunmatik biraz zor acaba ekrandaki koruyucu bantını çıkarsammı...o koruma bantının zararı olurmu birde o var tabiki ..
  • bu telefonlar dokunmatik arkadaşlar, basmatik değil.. pek zorlamayın cihazları
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

benim dokunmatik biraz zor acaba ekrandaki koruyucu bantını çıkarsammı...o koruma bantının zararı olurmu birde o var tabiki ..

Kendi üzerinde gelen çizgiliyi çıkar gitsin. Saydam olanlardan al. 4 tanesi 9 TL falan GG de.

quote:

@a.Po7

Tırnak zarar vermezmi ekrana ya, kullanım klavuzunda sert ve sivri cisimlerle dokunmayınız yazıo :D

Jelatin var ise hiçbir şey olmaz. Ayrıca ne saçma şeymiş o yazı da ya. Üstüne telefonun ekranına dokunmak için sert plastikten pena ve kalem veriyorlar. Tabi şakayı geçerşek. Sert ten kasıt metal cisimlerdir. Sivri derken de bıçak, iğne ya da kalemden daha sivri bir şey kastediliyor.

• Ben o telefonla beraber gelen çizgili korumayı çok sevdim o yüzden çıkarmıyorum :) Eğer kendiliğinde çıkarsa yine çizgili olandan alacam :) Tırnağın zarar vereceğini de hiç sanmam :D
  • Ben gayet parmaklarımla rahat yazıyorum zorlanmıyorum tırnağa da gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfastarx

Ben o telefonla beraber gelen çizgili korumayı çok sevdim o yüzden çıkarmıyorum :) Eğer kendiliğinde çıkarsa yine çizgili olandan alacam :) Tırnağın zarar vereceğini de hiç sanmam :D

kendimi denize atcam inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

quote:

Ben o telefonla beraber gelen çizgili korumayı çok sevdim o yüzden çıkarmıyorum :) Eğer kendiliğinde çıkarsa yine çizgili olandan alacam :) Tırnağın zarar vereceğini de hiç sanmam :D

Denize niye atıon kendini yaf :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

quote:

Denize niye atıon kendini yaf :D

''Ben o telefonla beraber gelen çizgili korumayı çok sevdim o yüzden çıkarmıyorum''

Şaka mısın dostum?

• Arkadaşlar bu sonradan alınan ekran koruyucu filmler belli bir süre sonra özellikle yazları, sıcağın etkisiyle buharlaşıp içine sıvı sızdırıomuş ve ekranda bozulma oluomuş telefoncunun biri öyle dedi..

Not: Antalya da yaşıyorum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.Po7 -- 26 Mart 2010; 18:32:04 >
  • Tırnak çiziyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.Po7

Arkadaşlar bu sonradan alınan ekran koruyucu filmler belli bir süre sonra özellikle yazları, sıcağın etkisiyle buharlaşıp içine sıvı sızdırıomuş ve ekranda bozulma oluomuş telefoncunun biri öyle dedi..

Not: Antalya da yaşıyorum :P

Tuşların altından tırtıklayıca kalktı. Komple söktüm. Zaten çirkin görünüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

benim dokunmatik biraz zor acaba ekrandaki koruyucu bantını çıkarsammı...o koruma bantının zararı olurmu birde o var tabiki ..

Kendi üzerinde gelen çizgiliyi çıkar gitsin. Saydam olanlardan al. 4 tanesi 9 TL falan GG de.

quote:

@a.Po7

Tırnak zarar vermezmi ekrana ya, kullanım klavuzunda sert ve sivri cisimlerle dokunmayınız yazıo :D

Jelatin var ise hiçbir şey olmaz. Ayrıca ne saçma şeymiş o yazı da ya. Üstüne telefonun ekranına dokunmak için sert plastikten pena ve kalem veriyorlar. Tabi şakayı geçerşek. Sert ten kasıt metal cisimlerdir. Sivri derken de bıçak, iğne ya da kalemden daha sivri bir şey kastediliyor.

zaten koruyucu bant var çizgili olanından deil sonradan takılanlardan ne bilim ekran çabuk çizilen bişeymi bu telefonların bide zararı olurmu bu koruyucuların ileriye dönük..mesela yazın o koruyucuyla kullanan varmı buhar falan yapıyo diyolar ama..

• quote:

Çizgili forever haha bendeki de duruyor kendi ne zaman çıkmak isterse o zaman çıksın :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.