Bildirim
Kayak Snowboard Deltakanat Kaykay vb. oyunları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: birolayd
Kayak Snowboard Kaykay Deltakanat vb. oyunları
Bu tarz oyunlar PC de çok nadir çıkıyor o yüzden en azından çıkmış oyunların adını yazıcam..
Kayak oyunları
Snowboard oyunları
Boarder Zone 1.0http://www.inndir.com/Boarder_Zone-11864p.html
Sörf tahtası, rüzgar sörfü
Deltakanat, microlight, yelkenkanat oyunları
Yamaçparaşütü, paraşüt oyunları
Balon (hava taşıtı)
Shaun White Snowboarding deneyebilirsin.
PC'ye cikmisti.
-
Yeni oyunlar eklendi.. -
Tony Hawks Underground 2
Kaykay
Çok da güzel bir kayak oyunu vardı ama adını unuttum.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 21 Mart 2010; 12:23:11 > -
T-Hawk efsanedir ya -
güzel konu
boarder zone un üstüne hala rakip tanımam harcandı oyun -
Yamaç paraşütü, sky diving oyunu var. Bayağı bir simulasyon tadında
http://www.d3company.com/base.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 21 Mart 2010; 12:28:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aerospace
Güzel.. -
Aerospace
2. video da paraşütü o kadar geç açarsa ölmesi gerekmiyor mu? -
Tony Hawk's American Wasteland
Tony Hawk's Project 8 -
Evet oldukça geç açmıştım, zaten adamın seslerden anlaşılacağı gibi birkaç kemiği kırılıyor herhalde. Bu arada ikincisi yerine daha güzel bir video koydum.
Konuyu açan arkadaşım, B.A.S.E oyunu deltakanat değilde paraşüt bölümüne alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: birolayd
quote:
Güzel..
-
quote:
Farkında bile değildim, deltakanat kısmına yanlışlıkla koymuşum.. -
Yeni eklendi.. -
Bir sey soracagim . Gecen gun oyunu D&R magazasinda inceledim ; 14.99 fiyati vardi fakat oyunun kabinin arkasinda "ONLY PCI EXPRESS SUPPORTED"
yaziyordu. Ben ilk kez bir oyunda grafik portu seciciligi gordum. AGP 8x kartla deneyeniniz oldu mu bunu? -
Paylaşım için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
Bir sey soracagim . Gecen gun oyunu D&R magazasinda inceledim ; 14.99 fiyati vardi fakat oyunun kabinin arkasinda "ONLY PCI EXPRESS SUPPORTED"
yaziyordu. Ben ilk kez bir oyunda grafik portu seciciligi gordum. AGP 8x kartla deneyeniniz oldu mu bunu?
Bunu ben de merak ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X