Şimdi Ara

Oyun Odası Bölüm 2: God of War 3 Özel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
28.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •   Hareketli reklam kampanyası ile Türkiye'de baya ses getiren başarılı aksiyon oyunu God of War 3'u, Sony Türkiye ofisinden Playstation Ürün Müdürü Özgür Kirazcı ve İletişim Müdürü Begüm Atılgan ile konuştuk.
     
      Aktif reklam kampanyası, Türkçe oyunlar ve ileriki dönemlere dair fiyat  politikaları hakkında merak edilen birçok sorunun cevabı bu sohbette.










  • Teşekkürler, hemen izliyorum...

    Muhtemelen GOW3 = GOTY
  • BSC eminim her zamanki gibi guzel bir is cikarmistir;hemen izliyorum
  • hemen soriym: spoiler var mı? ona göre izlicem yada izlemicem... yapılan oyun incelemesi gibiyse biri söylesin izlemeyelim...
  • İşte Donanımhaber ve Bsc farkı .

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 19 Mart 2010; 23:07:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIR_Lama

    hemen soriym: spoiler var mı? ona göre izlicem yada izlemicem... yapılan oyun incelemesi gibiyse biri söylesin izlemeyelim...


    spoiler yok söyleşi yapmışlar
  • gayet güzel bir program inş. bu fikirler en kısa zaman içerisinde gerçekleşir
  • Güzel bir söyleşi olmuş. Planları güzel umarım hepsi adım adım gerçekleşir. Bütün sony exclusive oyunlarını bu fiyattan satsınlar; ben kendi adıma üzerime düşeni yapar Türkiye'den bandrollü oyun alırım ama üzülerek söylüyorum ki yurtdışında 90 a satılan bir oyun burada 180 e satılırsa yine tercihim yurtdışı olur.
    Bir de şu soru sorulsaymış keşke. Yurtdışında bir oyun çıktıktan birkaç ay sonra fiyatı ucuzlamaya başlıyor ama bu ülkemizde böyle değil. Mesela bir pes oyunu ilk gün kaç paraysa yeni pes oyunu çıkana kadar aynı fiyata satılıyor.
  • napıyoruz gençlik god of war'ımızı sonyden alıyoruz
  • Güzel bir Söyleşi Olmuş..
    Burdaki Türkiye Sony Playstation Kısmının Hedeflerinin Olması Çok Güzel .. Türkçe Psn , Türkçe Oyun , Türkçe Reklamlar...

    İnşallah Hepsi Gerçekleşir..

    Teşekkürler BSC
  • Eğer Türkçe psn,Türkçe alt yazılar,Türkçe dublajlı oyunlar gelicekse ve fiyatlar 90-100 TL seviyelerinde kalıcaksa neden olmasın ki ? Biz de destek çıkarız elbet ..

    Teşekkürler BSC güzel bir söyleşi olmuş..
  • Güzel söyleşi olmuş,Tebrikler.Ancak Türkiye'nin Ortadoğu ve Afrika pazarında olması biraz garibime gitti.Neyse cokta kafaya takmamak gerek.
    Ilk olarak yapılması gereken acilen psn store'un acılmasıdır.Hem Sony icin bir kamuoyu yoklamasıda olmuş olur.+ Aynı networkden killzone,modern warfare,bad company oynamak cok zevkli olucaktır.Single player'ın dışında multiplayer oynıyanda cok büyük bir kitle var.
    Son olarak Turkiye Ps3 satışları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Biraz araştırdım ancak krizde %70 büyüdükleri dışında bir rakkam öğrenemedim.
  • Bu Türkçe oyun konusunda GOW3'ü orijinal alıp yardımcı olacağınıza Crysis 2'yi orijinal alın. Türkiye'den alın. Tabii Gow 3'ü de alın ama gidip de Crysis 2'yi yabancı sitelerden almayın.

    Grafik olarak harika olacak böyle bir oyun (ne kadar konsolda kırpılsa bile), hem de muhtemelen Türkçe seslendirme ile gelecek böyle bir oyun bunu hakediyor. Gow 3'ten çok daha fazla hakediyor.
  • Umut verici konuşmalar ve güzel bir söyleşiydi. Zaten Gow3 alacaktım, ama dedikleri gibi Modnation Racer içinde aynı fiyat politikalarını uygulayacaklarını söylemeleri hoşuma gitti. Merakla bekliyorum :)
  • Crysis 2 türkçe çıksın onuda alırız.Ama gow 3'ün verceği zevkin çeyreğini bile veremez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devoin

    Güzel söyleşi olmuş,Tebrikler.Ancak Türkiye'nin Ortadoğu ve Afrika pazarında olması biraz garibime gitti.Neyse cokta kafaya takmamak gerek.
    Ilk olarak yapılması gereken acilen psn store'un acılmasıdır.Hem Sony icin bir kamuoyu yoklamasıda olmuş olur.+ Aynı networkden killzone,modern warfare,bad company oynamak cok zevkli olucaktır.Single player'ın dışında multiplayer oynıyanda cok büyük bir kitle var.
    Son olarak Turkiye Ps3 satışları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Biraz araştırdım ancak krizde %70 büyüdükleri dışında bir rakkam öğrenemedim.


    Bütün büyük firmaların Ortadoğu sorumluları Türkiye'yle ilgilenir. Her ne kadar Avrupa ülkesi olsakta coğrafi olarak Orta Doğuya daha yakınız. Avrupada olduğumuzu hepsi biliyor ama bölgeye hakim olma açısından Ortadoğu sorumlularını burada görevlendiriyorlar. Senin de söylediğin gibi bu meseleye takılmamak lazım.




  • program ilk bölümü gibi çok güzel... ama ilk bölümdeki gibi biraz sıkıştırıcı sorular hoş olurdu...

    genel yorumum ise:
    devletlerde vergi, daha çok hizmeti getirir... sonuçta o devlet var olmakla zaten ilk hizmeti size karşılıksız yapmıştır...
    ticarette hizmet, satışı getirir... bir ticari kuruluşun herhangi bir mecrada satış olsun ki hizmet getirelim demesi bence yanlıştır...

    ayrıca bütün bu gelişmelerin 3 sene sonra olması da bence geçtir... hoş, rakiplerden de bir hamle görmedik ama yine de geç :)) ne Wiishop channel'ımız var, ne PSstore... doğal olarak ingiltereye yatırıma devam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 20 Mart 2010; 0:44:45 >
  • aklıma gelen bir ufak nokta daha... playstationda kullanıcılar bölgelerini değiştiremiyor... sizce bir kullanıcı yatırımını PSN UK'e yaptıktan 2-3 yıl sonra PSN TR gelişirse sizce insanlar sıfırdan başlayarak buna geçer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SONY_55

    Crysis 2 türkçe çıksın onuda alırız.Ama gow 3'ün verceği zevkin çeyreğini bile veremez..


    o zevk konusu göreceli. diablo çıksa diğer oyunlar ağlayacak şimdi o konuya girmeyelim de..

    Türkçe olacak o oyun yani sonuçta. Hakkını vermek lazım. Gerçi tam bi kesinlik yok ama %90 Türkçe gelecek.
  • Yatırım olayını tam anlıyamadım arkadaşım,eğer trophy'lerden bahsediyorsan bence cok sıkıntı olmaz.Şahsen ben,1 saniye durmadan geçerim.Sonuçta psn store'dan yüklenen dlcler olsun,oyunlar olsun diğer accountlara aktarılıyor.Türkiye'den kullanıcılarla multiplayer oyun oynamak herzaman bana daha cok zevk vermiştir.Bi cıksında o zaman bakarız :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.