Şimdi Ara

CİCİ BEBE BİSKÜVİSİ YİYORMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2019)
Giriş
  • ARKADASLAR ŞİRKETTE 30+ YASINDA Bİ ABİ MUZLU CİCİ BEBE GETİRMİŞ HERKES ATLADI BİSKÜVİYE.
    ORDAN BİRİDE Bİ ARASTIRMA YAPSALAR,BEBELERDEN DAHA COK YETİŞKİNLER YİYOR ŞUNU DEDİ.

ACABA ÖYLEMİ.BENİM YAŞ 20 AMA HALA ALIP EVE KOYUYORUM 1-2 PAKET.YEMEYE DOYAMIYORUM

PEKİ SİZ YİYORMUSUNUZ???

Bebeğiniz için en doğru seçim

*** Bebe bisküvisi bol sütlü, yumurtalı, 9 vitamin, 2 mineral katkılı. Üstelik kolayca yumuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 25 Ağustos 2005, 16:01:50 >

• benim kardeşim oldu geçen sene şimdi 1,5 yaşında evde iki büyük kutu duruo daha bu gece saat 3 te buz gibi sütle yedim sütsüzde yiyom bazen yaşım 16
  • Karnım aç ise ne anlarım hemen yerim..
  • bende yiyiyordum bi ara cok
    cok kilo aldırıyor besin değeri cok yüksek
  • Muhteşem bi şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 12:25:54 >
  • abi onun kadar güzel bisküvi yok ama karizma dağılmasın die marketten alamıourm
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Faux Carnival

Muhteşem bi şey ya.. Bebekler çok şanslı valla.. Muzlusunu hiç yemedim, güzel mi bari? Ama normalinin hastasıyım.:.

YAV BEN HEP SADE ALIRDIM BU GUNDEN SONRA MUZLU ALCAM,MUZLU SÜPER BİŞEYMİŞ-AMA İNSANDAN İNSANA DEĞİŞEBİLİR TABİ..ACABA ANTEP FISTIKLISI VARMI BUNUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu muzlusunun tadına bide biz bakalım

Ulan çocukken muzlu bebe bisküvisi vardıda biz yemedikmi. Şimdi bari yiyelim...
  • bende bayılırım ama kanserojen madde içeriyor diolar

zaten zararlı şeylerin tadı çok güzel
  • buldukça yerim bu yaşıma rağmen, güzel oluyor...
  • Ayyy canım çekti gidiyim alayım bir paket
  • yiyom şimdi
  • yaş 19 ama çok severim alır yerim

şimdi yiyorum bunu birde süte batırıp yeyin ole de tadı başka oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 25 Ağustos 2005, 16:08:33 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: volt

bende bayılırım ama kanserojen madde içeriyor diolar

zaten zararlı şeylerin tadı çok güzel

al sana cvp

Bebe Bisküvisinde Tehlike Riski Yoktur
    Sağlık Bakanlığı, Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı’nda, içinde kanserojen madde akrilamid bulunduğu nedeniyle incelenen 4 bebe bisküvisi örneğinin sonuçlarını açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi: Türkiye’de üretilen çeşitli bebe bisküvilerinde laboratuarlarımızda İsveç’teki laboratuar ile kontrol yapılan çalışmalarda ortalama 120 mikrogram/kg ( 21- 220 arasında değişmek üzere ) bulunmuştur. Örneklerden sadece 2 tanesinde (onlarda fason üretimdir) 470 ve 810 gibi, bu değerlerin dışına çıkan sonuçlar bulunmuştur. Bu değerler bile İsveç’te yapılan çalışmadaki bildirilmiş değerlerin üzerinde değildir.”

Daha Geniş Çalışma Gerekli

Açıklamada Türkiye’de alınan sonuçların, yurt dışındaki benzer örneklerine göre daha yüksek olmadığı ve bilim camiasında daha geniş katılımlı çalışmalara ihtiyaç olduğu kaydedildi. Ayrıca, son zamanlarda yapılan araştırmalarda, akrilamid kanserojenik madde olarak görülmüş olsa da, kullanılan teorik modeller tam olarak güvenilir olmadığından, risk oluşturabileceği sonucunu çıkarmanın doğru olmayacağı belirtildi.

05.03.2005 - Star

bu arada muzlu olanda balda varmış.

• çok güzel abiler yenmezmi hiç
    ilerde çocuğum olsun ona alıyorum ayağına yarısını da ben yicem
  • Bende arada sırada yerdim sona vücut geliştirmeye sporu için gittiğim salonun sahibi arkadaşım
    Baktım bu hergün bi paket önünde hart hurt yiyor biraz dalga geçim dedim. Delimisin sen oğlum dedi bana
    manyak vitamin ve besin var bunda dedi doğal doping bu bizim sporda lazım böle şeyler falan anlattı bende hergün yemeye başladım ona sporu bırakınca yemeyide bıraktım şişiriyo adamı
  • abi ama gerçektende tatlı oluyolar ya
  • bizim zamanımızda yoktu böyle şeyleeeerrr
  • Cicisinide yerim bebesinide
  • Abi yenmezmi ya süper tadı var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.