Şimdi Ara

SAMSUNG STAR TV S5233T SATIŞTA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
36.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Analog TV sayesinde Televizyon keyfi heryerde

S5233T Star ailesinin yeni yıldızı olarak Analog TV desteği sayesinde rakiplerinden daima bir adım önde olmasınını sağlıyor.

Dilediğiniz TV kanalını hiçbir ücret ödemeden izleyebilir, sevdiğiniz programları MP4 formatında kaydedebilir ve sonrasında tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

S5233T Star TV bütün özelliklerini ve kullanışlılığının yanı sıra dahili anteni sayesinde dilediğiniz yerden TV’ye bağlanmanın keyfini yaşayacaksınız.

Widget menü ile dünya parmaklarınızın ucunda

Bilgisayarınızdaki masa üstü deneyimini cep telefonununda yaşatacak olan widget menü ile resimler, müzik çalar, FM radyo, kısayol Facebook ve Myspace gibi uygulamalar parmaklarınızın ucuna geliyor. Ekranın sol kenarında bulunana bekleme bölümünden parmağınızla tutup sürükleyebileceğiniz uygulamaları kolayca kullanabilecek, 6 günlük hava durumu tahmini gibi uygulamalar ile de her şeyden haberdar olabileceksiniz.
    Alışkanlıklarınızı değiştirecek teknoloji

S5233 Star’ın 3’’genişliğe sahip dokunmatik ekranı sizi daha pratik bir mobil yaşama davet ediyor. Ekrana gelen QWERTY klavyesi sayesinde, numara çevirmek ve SMS yazmak gibi standart cep telefonu özellikleri şimdiye kadar yaşamadığınız kolaylıkta.

'Akıllı kilit açma' özelliği sayesinde ekran kilidini açmak için daha önceden belirlediğiniz harfi parmağınız ile ekrana çizmeniz yeterli. Örneğin ekrana kocaman bir 'E' yazdığınızda ekran kilidini açabileceğiniz gibi, 'D' harfi yazarak müzik çaları, K harfi yazarak mesajlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Mobil İzleyici
    Telefonunuzun çalınması ya da kaybolması durumunda, sizin kartınız yerine takılan SIM kart üzerinden sizin belirlediğiniz iki numaraya SMS ile otomatik bilgi verilmesidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

İmdat Mesajı
    Telefonunuzun yanındaki ses açma tuşuna arka arkaya dört kez bastığınızda, daha önceden belirlediğiniz numaralara imdat mesajı gönderilir. Bu kişiler sizi geri aradığında telefon çalmadan direkt açılır ve durumunuz hakkında bilgi alır.

▌Renkler : Siyah, Kırmızı
    ▌Boyutlar : 104 x 53 x 11,9 mm
    ▌Ağırlık : 92 gr
    ▌Ekran : 3.0" / TFT / 240x400 piksel / 262.144 renk / Dokunmatik
    ▌Pil : Li-ion, 1000 mAh
    ▌Ekstra : Analog Anten ile Televizyon Keyfi

▌Platform
    # Quad-Band (GSM 850-900-1800-1900 MHz)
    # Samsung İşletim Sistemi
    # Java MIDP 2.0
    # Telefon Profilleri (Genel,Sessiz,Toplantı,Dış Mekan vb.)
    # Akıllı Kilit ile ekrana şeklinizi çizerek tuş kilidini açın
    # Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi
    # İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme

▌İş Dünyası
    # Doküman Görüntüleme (DOC, XLS, PPS, PDF, HTML, JPG)
    # PictBridge ile yazıcı bağlantısı
    # SyncML ile PC senkronizasyonu
    # Dosya Yöneticisi
    # Uçak Modu (Şebeke sinyali kapalıyken diğer özellikleri kullanabilme)

▌Bağlantılar
    # Bluetooth™ teknolojisi
    # USB ile Bilgisayar Bağlantısı
    # EDGE ile hızlı Internet
    # GPRS Class 10
    # WAP 2.0
    # A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik)

▌Hafıza
    # 80 MB Dahili Hafıza
    # MicroSD™ Artırılabilir Hafıza (8 GB 'a kadar)
    # 2000 Kişi kapasiteli telefon defteri
    # 500 SMS kapasiteli mesaj kutusu

▌Ses & Müzik
    # Müzik Tanıma ile ortamdaki sesi algılayarak sanatçı ve şarkı adını bulma
    # Eller Serbest (Speakerphone)
    # Ortam Sesi Kayıt
    # Stereo FM Radyo
    # Müzik Çalar
    # Ses Formatları: MIDI, MP3, AAC, AAC+, WAV, WMA

▌Fotoğraf
    # 3,2 Megapiksel Kamera
    # 2048X1536 piksel çözünürlük
    # 12 x Dijital Yaklaştırma
    # Modlar: Tek, Çoklu, Mozaik, Çerçeve, Gülümseme yakalama, Panaromik

▌Video
    # hafıza kartına direk kayıt Sesli Video Kaydedici (MPEG4)
    # Video Oynatıcı (MPEG4 / H.263 / WMV / 3GP)
    # Mobil TV Desteği ile televizyon kanalları cebinizde

▌Eğlence
    # Yüklü Oyunlar (yüklenebilir)

▌Mesajlaşma
    # SMS (Akıllı T9 Desteği ile)
    # EMS
    # MMS
    # E-mail (POP3/ IMAP4)

▌Kişisel Bilgi Yönetimi
    # Saat
    # Alarm
    # Takvim
    # Ajanda
    # Görevler
    # Dünya zamanı
    # Hesap makinası
    # Kur çevirici
    # Kronometre
    # Zamanlayıcı (geri sayım)

▌Çağrı Yönetimi
    # Titreşimli Uyarı
    # CLIP-CLIR
    # Arayan kişiye özel resim gösterme
    # Gelen Arama Engelleme
    # Ses Profilleri
    # Kullanıcı grupları oluşturma
    # Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
    # Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
    # Çağrı zamanı / çağrı ücreti

▌Kutu İçeriği
    # Kullanım Kılavuzu
    # Standart Pil
    # Şarj Cihazı
    # Kulaklıklı Mikrofon

KAYNAK: TELPA

İnceleme videoları:

http://www.youtube.com/watch?v=KdTLcV9Dknc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?gl=JP&hl=ja&v=O7SpZ7tKH8o

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s5233t-star-tv-fiyati,145470.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 20 Haziran 2010; 19:34:17 >

• Bende bu gün gördüm fakat inceleme şansım olmadı telefonu. En önemli özellik olan TV acaba nasıl? Yani bu telefona geçmeye değermi? Eğer diğer çin malı telefonların TV özelliğinden bir farkı yoksa sanırım bu telefon tutmaz. Çin mallarında kapalı mekanlarda TV çekmiyordu. Yani kullandıkları TUNER kalitesizdi. Samsung nasıl bir TV TUNER kullandı acaba? Ben televizyonu evde veya iş yerimde seyredemedikten sonra bir işe yaramaz. Mesela çalıştığım ofis kotta. Yani 1 kat aşağıda. Acaba ofisimde çekecekmi? Deneyen, kullanan ve tecrübe etmiş arkadaşlardan öneri bekliyorum. Bu arada umarım telefonun kendi yazılımında da iyileştirmeler yapılmıştır. Şu Ram miktarını biraz daha arttırsa telefon çok güzel olacak!
  • yine mi çin malı yaw:)
  • ne yani telefona tv koymayı samsung yapamazmı diyorsunuz??? Telefonda Tv olunca illaki çin telefonumu oluyor??? Bırakın artık bu tuhaf yorumları.
  • ilk başta bende çin malı sandım ama telpanın sitesinde de var xD samsung yine yaptı yapacağını
  • sanırım wi-fi özelliğini çıkarıp tv özelliğini eklemişler sadece
  • tutmaz bu cihaz,wifi,gps daha önemli çoğu kişi için,televizyon çok elzem bi özellik değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün MEDİAMARKT/optimum mağazasında inceledim bütün operatörlerin 1-2 diş çektiği yerde telefon tv kanalllarını izlenebilecek seviyede gösteriyordu ama ben olsam hayatta almam tv özelliği dandik telefonlar içindi star gibi bir telefon için bu özelliği yakıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

Dün MEDİAMARKT/optimum mağazasında inceledim bütün operatörlerin 1-2 diş çektiği yerde telefon tv kanalllarını izlenebilecek seviyede gösteriyordu ama ben olsam hayatta almam tv özelliği dandik telefonlar içindi star gibi bir telefon için bu özelliği yakıştıramadım

her özelliği istiyonuzda TV özelliği neden göze batıyor anlamıyorum.Adam ekstradan tv koymuş kötümü olmuş arkadaş.cepte tv demek illaki adi telefonlaramı mahsus olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Dün MEDİAMARKT/optimum mağazasında inceledim bütün operatörlerin 1-2 diş çektiği yerde telefon tv kanalllarını izlenebilecek seviyede gösteriyordu ama ben olsam hayatta almam tv özelliği dandik telefonlar içindi star gibi bir telefon için bu özelliği yakıştıramadım

her özelliği istiyonuzda TV özelliği neden göze batıyor anlamıyorum.Adam ekstradan tv koymuş kötümü olmuş arkadaş.cepte tv demek illaki adi telefonlaramı mahsus olacak.
  • Birde şu açıdan bak sen belki böyle düşünüyorsun ama türkiye şöyle bir kesimde var :)
    Telefoncuya gidip
    -Abi bunda televizyon var mı?
    dediğinde çin malı birçok ürün göstererek onları sunmak zorunda kalanlar var ve sonrasında müşteri ile kesinlikle 3 gün sonra şarj yüzüne kavga eden telefoncular var.

Şarj süresi Star gibi uzun olan bi cihaza bence gayet başarı girmiş, alternatif olmuş , bende izledim gördüm fena değil
    TVden kayıt mayıt var...
  • ben bir star wifi kullanıcısı olarak söylüyorum, yakında bu starın yemek yapan bulaşık yıkayan modelleri de çıkar.. ne telefonmuş bu star be arkadaş, yeni yeni özellikler ekleyip çıkarıyolar. hepsini koysana bi yere ismini de MEGAStar yap olsun bitsin .. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

ben bir star wifi kullanıcısı olarak söylüyorum, yakında bu starın yemek yapan bulaşık yıkayan modelleri de çıkar.. ne telefonmuş bu star be arkadaş, yeni yeni özellikler ekleyip çıkarıyolar. hepsini koysana bi yere ismini de MEGAStar yap olsun bitsin .. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroM
    Birde şu açıdan bak sen belki böyle düşünüyorsun ama türkiye şöyle bir kesimde var :)
    Telefoncuya gidip
    dediğinde çin malı birçok ürün göstererek onları sunmak zorunda kalanlar var ve sonrasında müşteri ile kesinlikle 3 gün sonra şarj yüzüne kavga eden telefoncular var.

Şarj süresi Star gibi uzun olan bi cihaza bence gayet başarı girmiş, alternatif olmuş , bende izledim gördüm fena değil
    TVden kayıt mayıt var...

O açıdan doğru söylüyorsun ama bende normal starın şarzı 1 gün gitmekte 7/24 tel den tv seyreden adama gene 2 günü zor çıkartır ayrıca star ın tv özelliği işini tam anlamıyla yapıyor(adam akıllı bir tuner koymuşlar herhalde)media markt ta hiçbir çinnmalı telefonun çekemediği yerde star 6-7 kanal çekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

ben bir star wifi kullanıcısı olarak söylüyorum, yakında bu starın yemek yapan bulaşık yıkayan modelleri de çıkar.. ne telefonmuş bu star be arkadaş, yeni yeni özellikler ekleyip çıkarıyolar. hepsini koysana bi yere ismini de MEGAStar yap olsun bitsin .. :))

Var Zaten Ben aldım çamışır,bulaşık makinası hatta derindondurucusu bile var.yakında dönerlisi ve sosislisi çıkarr.

• Alan bir arkadaşımız ufak bir inceleme yapabilirmi acaba?
  • kullanan arkadaşlar memnunlar mı? televizyonu nasıl? yazarlarsa çok sevinirim. bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AndroM
    Birde şu açıdan bak sen belki böyle düşünüyorsun ama türkiye şöyle bir kesimde var :)
    Telefoncuya gidip

TVden kayıt mayıt var...

O açıdan doğru söylüyorsun ama bende normal starın şarzı 1 gün gitmekte 7/24 tel den tv seyreden adama gene 2 günü zor çıkartır ayrıca star ın tv özelliği işini tam anlamıyla yapıyor(adam akıllı bir tuner koymuşlar herhalde)media markt ta hiçbir çinnmalı telefonun çekemediği yerde star 6-7 kanal çekiyordu

Kardeşim eğer 1 gün gidiyorsa bence sen bi yetkili servise götür baksınlar akımını ölçsünler heh

• ama samsung b.kunu çıkardı artık bu kaçıncı star ?bare koyucaksan illa bu özelligi farklı bir model yap star star wi-fi star 3g star mobile tv ( star gps ve star game.de sıradamı ? )hatta star 2+1 star projeksiyon star star yuh anasını satim bedava verseler almam ben bu telefonu bi telefonun karizma bukadarmı çizilir bukadarmı b.ku çıkarılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 23 Mart 2010; 11:26:47 >
  • Arkadaşlar bu telefonda televizyon anteni olduğuna göre, artık radyo dinlemek için kulaklığı takma sorunu ortadan kalkmış bulunuyordur sanırım? Radyo ile TV aynı anteni rahatlıkla kullanabilir kanımca. Bilgisi olan veya deneyen varmı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.