Şimdi Ara

Solar Surge ile iPhone'unuzu güneş enerjisi ile şarj edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Novathink firmasının iPhone için ürettiği Solar Surge adlı ürün ile iPhone telefonlar güneş enerjisinden faydalanarak şarj edilebiliyor. Arka kapak şeklinde tasarlnamış. Siyah, beyaz, metalik yeşil, metalik mavi, metalik turuncu ve metali gri renklerde hazırlanan Solar Surge'e iPhone'u yerleştirdiğiniz zaman iPhone sarj olmaya başlıyor. Güneş enerjisi panelinin altında bulunan LED gösterge ile sarj durumunu kontrol edebileğiniz gibi ücretsiz olarak sunulan


    Solar Planner adlı uygulama ile ne kadar süre sarj etmeniz gerektiğini görebileceğiniz söyleniyor.



    Solar Surge'e iPhone'a yerleştirdikten sonra düzenli kullanım için gerekli imkanları sunuyor zira veri aktarımı için USB girişi bulunuyor ve kamera, hoparlör çıkışları serbest bırakılmış. iPhone 3G ve iPhone 3GS modelleri ile uyumlu olan Solar Surge güneş enerjisinden faydalanan kapağın 79$ fiyat etiketiyle satılması bekleniyor.


    Novathink Solar Surge iPhone hakkında detaylı bilgi almak isterseniz buraya gözatabilirsiniz


     








  • Benzer haberi 2009 yılı içinde DH'de okumuştum Samsung firmasının bir telefonu.Telefonun kendi içinde güneş enerjisi ile şarz olması...solar surge bu işin aparatını yapmış bile.
  • o panel'den pek bir verim alınabileceğini düşünmüyorum... çok uzun süre güneşin alnında bekletilmesi gerekicektir 1 2 saatlik kullanım için bile...
  • Yalnız bir risk var bana sorarsanız. Solar paneller inanılmaz ısınır. Bu sıcaklığı eğer telefondan yalıtmadılarsa bir şekilde bataryanın ve diğer bileşenlerin ömrünü çok büyük oranda kısaltacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***
    Yalnız bir risk var bana sorarsanız. Solar paneller inanılmaz ısınır. Bu sıcaklığı eğer telefondan yalıtmadılarsa bir şekilde bataryanın ve diğer bileşenlerin ömrünü çok büyük oranda kısaltacaktır.

    katılmıyorum... resimdeki panelin çok benzeriyle deneyler yapmıştım.. ısınma olmuyor... ama bataryayı adam akıllı doldurabilecek derecede elektrik uretebilmesi için gercekten günesin alnında ışınlar dik açiyla gelicek sekilde konumlanmasi gerekir ve çok verim alınmaz diye düşünüyorum cihazın ısınması da elbet olucaktir ama resimde oldukça kalın bir madde gibi gözüküyor tahmin ettgimden daha az ısınacak olabilir..
  • Valla biz güneş enerjili arabalarla uğraşmıştık elini değsen ızgara et olurdu anında Panel türüne göre ısınması değişiklik mi gösteriyor acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***
    Valla biz güneş enerjili arabalarla uğraşmıştık elini değsen ızgara et olurdu anında Panel türüne göre ısınması değişiklik mi gösteriyor acaba?

    anlaşılan öyle :)) bende bi ara e71i şarj edebilmek için birkere de ufak uzaktan kumandali bir arabayı pilsiz sadece solar panelle calistirmistim her ikiside buna çok benzer panellerdi ve günesin alnında saatlerce beklese de pek bı sıcaklık olmuyordu.. panelden panele değişiyor demekki... :) bunu bilmiyordum...
  • 1 saat şarjla 1 dakika civarı görüşme gibi birşey. pil işini çözemeyecekler galiba hala emekliyor.
  • Arkadaşlar , bundan 6-7 yıl önce motorolanın kendi telefonları için ürettiği bir dinamo parçasının yazısını okumuştum. Telefon aynı bu şekilde dinamo parçasına geçiriliyordu. Birkaç dakika kurma ile 30 dakika gibi uzun bir kullanım sağlıyordu. Güneş enerjisi malesef şimdilik yeterli güç veremiyor ama kurmalı sistem işe yarar. Arabanın torpidosu veya işyeri çekmecesine at bir tane dursun...
  • Oldukca güzel bi aparat aslında ben bunu doğrudan apple ın yapmasını isterim, arkada tarafı tamamen solar panel ile kaplasın boş zamanlaarda telefon şarj olsun.
    Solar Charger ları bence bukadar küçümsemeyin performans bakımından gayet başarılı, en azından çok acil durumlar olduğu zaman işinize yarayacağı kesin.
    Yalnız panelin kendine ait bi pili yok sanırım,
    geçen hafta yurt dışından kendim için getirttim hatta forumdaki bi kaç arkadaştanda sipariş aldm ama ne hikmetse adamlar şimdi mesajlara bile cevap vermiyor. Elimde 3 tane fazladan bulunuyor isteyenlere detaylı bilgi verebilirim.
    Solar Surge ile iPhone'unuzu güneş enerjisi ile şarj edin


    Fiyatı 19 Tl
    ULUSOY adlı arkadaş 1 adet aldı cihaz hakkında ondanda bilgi alabilirsiniz




  • arkadaşlar bu tür cihazlar www.unist.com.tr üzerinden bulunuyor. hem 12 ay garantili. ordaki solar paneli poli-kristalin. hem daha verimli hemde kalite olarak çok uygun.

    unist electronics şirketi üzerinden daha çok ve değişik solar enerjili ürünler bulunmaktadır.

    bu bir satın alma tavsiyesi değil. lütfen herkes kendi kararını versin. ama o sayfaya göz atınız bence.
  • Cihazın kendine ait pili var.Şarj edilebilir 1320 mAh 3.7 V lithium-ion polymerpil.

    2 saatlik şarj ile 30 dakika 3G konuşma yapılabiliyor.

    Cihazda ayrıca termal sensör mevcut. Iphone'unuzun fazla ısınmasını önlüyor.
    www.novothink.com adresinden ayrıntılı bilgi elde edilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.