Şimdi Ara

Oz: The Great and Powerful (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm zamanların en iyi aile filmleri arasında gösterilen "Oz Büyücüsü" yeniden çekilecek.

    L. Frank Baum'un "The Wonderful Wizard Of Oz" adlı romanından sinemaya uyarlanan "Oz Büyücüsü"nün yeniden çekilmesi için çalışmalara başlandığı belirtiliyor. New Line Cinemas ve Warner Bros'un üzerinde çalıştığı iki farklı senaryonun bulunduğunu belirten yetkililer, senaryolar hakkında henüz ayrıntılı bir açıklama yapmadılar.

    Judy Garland'ın başrolünü oynadığı ve müzikleriyle iki dalda birden Oscar alan 1939 yapımı "Oz Büyücüsü", en büyük sinema klasikleri arasında gösteriliyor. Oz ülkesinin sihirli dünyasının orijinal haliyle korunması gerektiğini savunan sinemaseverler ise filmin yeniden çekileceği haberine tepkili.

    1971 yılında filmin Türkçe uyarlaması Ayşecik ve Sihirli Cüceler Rüyalar Ülkesinde ismiyle çekilmişti. Zenyep Değirmencioğlu, Süleyman Turan, Metin Serezli gibi isimler filmde rol almışlardı.



    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • "Oz Büyücüsü" İçin İki Farklı Senaryo

    Tüm zamanların en iyi aile filmleri arasında gösterilen "Oz Büyücüsü" yeniden çekilecek.

    L. Frank Baum'un "The Wonderful Wizard Of Oz" adlı romanından sinemaya uyarlanan 1939 yapımı "Oz Büyücüsü"nün yeniden çekilmesi için çalışmalara başlandığı belirtiliyor. New Line Cinemas ve Warner Bros'un üzerinde çalıştığı iki farklı senaryonun bulunduğunu belirten yetkililer, senaryolar hakkında henüz ayrıntılı bir açıklama yapmadılar.

    Judy Garland'ın başrolünü oynadığı ve müzikleriyle iki dalda birden Oscar alan "Oz Büyücüsü", en büyük sinema klasikleri arasında gösteriliyor. Oz ülkesinin sihirli dünyasının orijinal haliyle korunması gerektiğini savunan sinemaseverler ise filmin yeniden çekileceği haberine tepkili. Yeni projenin hayata geçip geçmeyeceği önümüzdeki aylarda beli olacak.

    http://mtv.com.tr/Haber/Muzik/8207/oz-buyucusu-icin-iki-farkli-senaryo.aspx




  • Kara Büyü'den Sonra Oz Büyücüsü

    1939 tarihli efsane film Oz Büyücüsü Saim Raimi'nin ellerinde "Oz, the Great and Powerful" olarak yeniden doğuyor...

    Proje için daha önce Sam Mendes ve Adam Shankman'ın adları geçse de Raimi'nin yönetmenlik koltuğuna oturması için teklif resmen yapıldı. Senaryosunu Komşum Bir Katil ve Romeo Ölmeli filmleri ile tanıdığımız Mitchell Kapner'in yazdığı filmin Disney'in yapımcılığında bu sene içerisinde çekilmesi planlanıyor.

    En son "Kara Büyü" ile izlediğimiz Raimi bilindiği gibi şu sıralar popüler video oyunu uyarlaması World of Warcraft'ı bitirmekle meşgul, eğer teklifi kabul ederse "korku" dolu bir Oz Büyücüsü bizi bekliyor demektir.

    Sinema tarihinin en önemli yapıtlarından olan Oz Büyücüsü Hollywood'da bir çok yönetmeni -Guillermo Del Toro, Timur Bekmambetov gibi- meşgul eden bir hikaye. Yine aynı hikayeden doğan Surrender Dorothy filmi için Drew Barrymore dedikoduları da dolaşmakta. Anlaşılan gelecek sene bir çok Oz hikayesi seyredeceğiz gibi.




  • Bence Oz büyücüsü nü iki yönetmen Guillermo Del Toro ve Tim Burton çok iyi çeker.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviyolcu

    Bence Oz büyücüsü nü iki yönetmen Guillermo Del Toro ve Tim Burton çok iyi çeker.


    Ne zaman böyle masalsı bir hikaye olsa bu isim ağza alınıyor. Bence bu isimler baydı artık. Gitsinler masalsı olmayan şeyi masalsı yapmaya çalışsınlar birazda. Mesela, bir hayat kadınının hayatı anlatsınlar.
  • David Yates çeksin.
  • Bence bu filmi Tim Burton abimiz çekmeli ve filme birazda karanlık bir hava katmalı, Alice In Wonderland tadında bir noktada yapmalı ama bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaviBodrum

    Bence bu filmi Tim Burton abimiz çekmeli ve filme birazda karanlık bir hava katmalı, Alice In Wonderland tadında bir noktada yapmalı ama bunu.


    katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uygurca

    quote:

    Orijinalden alıntı: maviyolcu

    Bence Oz büyücüsü nü iki yönetmen Guillermo Del Toro ve Tim Burton çok iyi çeker.


    Ne zaman böyle masalsı bir hikaye olsa bu isim ağza alınıyor. Bence bu isimler baydı artık. Gitsinler masalsı olmayan şeyi masalsı yapmaya çalışsınlar birazda. Mesela, bir hayat kadınının hayatı anlatsınlar.

    Baydı? Sam Raimi dallamasından bin kez daha iyi yönetmenler ikisi de. Hem hayat kadını ne alaka?
    Filme gelince yeniden çekmemelilerdi, amerikan sinemasının ne kadar kısırlaştığına bir örnek daha...
  • Alice In Wonderland gibi berbat edilecekse aman yapılmasın. Aslında ben kısırlaştığını düşünmüyorum hatta arada bir bu tür klasiklerin yeni görüntü teknolojisi ile tekrar çekilmesini isteyenlerdenim, böyle düşündükçe Oz büyücüsü de sık sık aklıma geliyordu.
  • Harika bir macera filmiydi yeni versiyonu umarım başarılı olur fazla gecikmemesi dileğimle...
  • tim burton bu filme de el atarsa batirir rezil eder!
  •  Oz: The Great and Powerful (2013)
  • Orijinal filmi ne kadar çok severdim küçükken.Bence tüm ağırlığı o ruhu yakalamaya versinler.Efektlerle göz boyarız bir iki de ünlü oyuncu koyarız parayı kırarız mantığıyla bu güzel hikayeyi mahvetmesinler.

    hoş,benim fikrim orjinali kalsın yenisi çekilmesin ama artık iş işten geçmiş di mi
  • Bu arada remake'ler moda oldu.

    Bunun dışında umarım o havayı korurlar, ve eskisinden iyi bir film çıkartabilirler, ki eskisi çok iyi olduğu için bu biraz zor görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rooftop

    tim burton bu filme de el atarsa batirir rezil eder!

    aklımdan bu geçiyordu
  • Fragman birkaç güne yayında.
  • Eski filmi izlemedim, ama bunu çıkınca izleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    http://www.youtube.com/watch?v=yyywumlnhdw

    Fragman güzele benziyor, atmosferini sevdim. Sormak istediğim bir şey var, konu olarak aynısını mı yapacaklar, yoksa karakterler, çevre aynı ama farklı şeyleri mi işleyecekler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 13 Temmuz 2012; 11:26:29 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.