Şimdi Ara

Microsoft, TrueColor destekli 3 yeni 720p LifeCam modeli üretti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, LifeCam serisi web kameralarına 3 yeni ürün ekledi. Microsoft'un


    HD-5000,


    HD-5001 ve


    HD-6000 olarak isimlendirdiği LifeCam serisi web kameraları 720p çözünürlük sunuyor.



     


     


    Microsoft LifeCam web kameralarından


    HD-5000

    ve


    HD-5001 isimli modeller hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarda sabitleştirilip kullanılabilirken, LifeCam


    HD-6000'in sadece dizüstü bilgisayarlar ile kullanılmak üzere tasarlanmış. Yeni LifeCam web kameralarının üçününde TrueColor teknolojisini desteklediği belirtiliyor. TrueColor teknolojisi ile bu kameraların düşük ışıklı yerlerde bile kaliteli görüntü vereceği söyleniyor ayrıca TrueColor teknolojisi ile daha canlı ve daha parlak renklerin elde edileceği bildirildi. Yüz takibi ve otomatik odaklanma gibi özelliklere de sahip olan 720p LifeCam serisi web kameralarının fiyatları ve çıkış tarihleri belli oldu.


    HD-5000 ve HD5001 modellerinin bu ayın sonlarına doğru 50$ fiyatla satılıcağı bildirildi. HD6000'in ise Nisan ayı içerisinde 60$ fiyat etiketiyle piyasaya girmesi bekleniyor.


     




  • 3d tv ler çıktığına göre 3d kameralar da çıkar bence beklemek lazım
  • neden acaba birtane bile uzaktan kumandalı webcam yapan yok, yani yer değiştirdiğimizde kumanda ile döndürebilsek, zoom yapabilsek hoş olmaz mı? high end diye yüksek fiyatla satılanlarda dahi yok.
  • Public enemy kardeşim yüz algılayıcılı ve buna bağlı olarak hareket eden webcam var ama zoom yapamıyor bildiğim kadarı ile genelde üretim de bulunan duruma göre ve piyasadaki kullanım amacına göre tasarlanıp özellik konuluyor yani senin gibi arkadaşlar biraz istisna olduğu için gerek görülmüyor malesef... 720Pgüzel ama mevcut şartlarda 640 x 480 i zor iletiyoruz karşıya bunu nasıl iletiiris o ayrı :)
  • yüz takibi ve otomatik odaklanma özelliği gününüzün arananları arasında bence ,bilhassa yüz takibi hassas bir özellik, zoom yapmadan bunu nasıl beceriyorki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 17 Mart 2010; 18:06:41 >
  • Logitech 'in QuickSphere'si gibi bi kamera gelmedi hala. Çıkalı 5 sene olacak belki 150 tl civarında şuan. Microsoft halen 10 sene önceki gibi tasarımlara sahip ürünler çıkarıyor. Teknolojik gelişmenin yanında estetik ve tasarıma da önem vermesi gerekirdi.
  • Merhaba, hd 6000 webkameram var. Nokianın windows tabanlı cep telefonlarına otp kablosuyla bağlasam çalıştırabilir miyim. Video kaydı yapmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.