11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Ben nedense beklediğimden çok çok daha kötü yaptım.
Türkçe 34D 6Y(Türkçe aslında kolaydı, hiç yoktan 1-2y çıksa iyi olurdu.)
Mat 32D 2Y 6B(Matematik bölümü kolaydı, geometri bölümü pek kolay sayılmazdı ve benim bilmediğim analitik geometri, katı cisimler tarzı sorular vardı. Onları yapamadım.:( )
Sos 25D 11Y 4B(Aceleye getirilmiş bir bölüm oldu. Çok daha iyisini bekliyordum ama tarih sorularının yarısından çoğunu yanlış yapmayı başardım.)
Fen 22D 8Y 10B(Henüz çalışmadığım, yani bilmediğim çok yer vardı. Hatta bazılarında şansımı denedim ama genelde tutmadı.)
Kısaca benim için iyi bir sınav olmadı. Birde yeni yeni YGS sistemine alışmaya başlıyorum. Daha 2. YGS çözüşüm. 1.si HT'nindi. O biraz daha iyiydi. Bu sınavları süre tutarak çözüyorum ama anca ucu ucuna yetişiyor, ya da yetişmiyor. İnşallah çöze çöze hız kazanırım.