Şimdi Ara

Asus'dan iş istasyonlarına özel anakart: P7F7-E WS SuperComputer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük donanım üreticilerinden Asus, yüksek performanslı iş istasyonları için hazırladığı P7F7-E WS SuperComputer isimli yeni anakartını satışa sunuyor. Intel'in Ibex Peak 3450 yonga setini kullanan aynı zamanda çoklu ekran kartı kurulumları için Nvidia NF200 çipine sahip olan yeni anakart, LGA1156 formundaki Xeon ve Core serisi yeni nesil Intel işlemcilere destek veriyor.


    Üzerinde 6 adet DIMM slotu bulunan ve 2000MHz'e kadar DDR3 bellek desteği sunan P7F7-E WS SuperComputer, 16+3 fazlı güç tasarımı ile tam yük ile uzun süreli kullanımlarda maksimum stabilite vaad ediyor. Üzerinde dört adet PCIe x16 slotu bulunan ve hem ATi Crossfire X hem de Nvidia SLI teknolojilerine destek veren anakart, dört adet Nvidia Tesla kartını bir arada çalıştırabiliyor.


    Siyah renkli baskılı devresi, soğutucu tasarımı ve yüksek kaliteli komponentleriyle oldukça agresif bir görünüme sahip olan anakart, iki adet USB 3.0, iki adet SATA-III ve 6 adet SATA-II portunu bünyesinde barındırıyor. Diğer özellikleri arasında 2x Gigabit Ethernet, 7.1 kanal yüksek tanımlı ses, 2x FireWire portu ve görüntü aktarımı DVI çıkışına yer verilen anakartın fiyatı ise henüz açıklanmadı.









  • bu anakart CrossfireX ve triple SLi için yapılmış gibi duruyor
  • ne işi ya bu resmen oyun canavarı olur ya:)
  • Xeon takılabilmesi dışında workstation olma yolunda pek bir artısını göremedim ben. Daha çok oyun sistemi olmuş bu. Örneğin Asus p6t ile karşılaştırıldığında günlük kullanım anlamında bir farkı yok. Ki birde şu var ucuz xeon modelleri yerine core i7 düşünürüm herzaman. 2x işlemci kullanılmadıktan sonra çok da anlamlı gelmiyor bana xeon. multi cpu olmayan bir kart ben workstationum demesin lütfen:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 16 Mart 2010; 11:00:19 >
  • ARKADAŞLAR WS ANAKARTLAR TAM BİR İŞLETMELER İCİN YAPILAN ÜRÜNLERDİR 7 GÜN 24 SAAT CALIŞABİLECEK KAPASİTEYE SAHİPTİRLER AMA OYUN PERFORMANSI NASILDIR BİLEMEM AMA CANAVAR GİBİ KARTTIR
  • BENDE ASUSUN P5NT WS VAR OYUN DA PERFOMSIN GİĞERLERİNE GÖRE BANA DAHA İYİ GELİYOR.
  • WORKSTATİON LAARIN TEK ÖZELLİĞİ 7/24 ÇALISABILMESİ
  • farklı özellkte bir kart,ama güzel tabiki
  • Asus'un Süperbilgisayarlara yönelik anakartı satışta: P7F7-E WS Supercomputer

    http://www.pclabs.com.tr/2010/04/28/asusun-superbilgisayarlara-yonelik-anakarti-satista-p7f7-e-ws-supercomputer/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.