Şimdi Ara

HTC T3333 Mega Touch 2 (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.428
Cevap
8
Favori
312.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FireForcexxx

Dracos sen kendini en ii si win 7 cıktıgı zamana sakla :) mobile 7 yukleyelim tele baska bişi istemiyom :)

Multi touch, wwga ekran, ve 1ghz civarı işlemci isteyen bir işletim sistemini mega da çalıştırmayı ciddi ciddi düşüüyosun yani ?
  • valla Dracos deneyeceğini düşünüyorumm stabil calısmasada
  • HD2'ye bile custom rom çıkarsalar iyi. İşletim sistemi port etmek o kadar kolay değil. Sizin istediğiniz Comodore64'e vista yüklemek gibi birşey.
  • hd2 ye çıkar donanım desteği var zaten 3 tuş 5 tuş olayı hikaye, çok zor bir iş değil ayrıca port işlemi ama kernelin açık olması gerek android üzerinde o sayede çalışabiliyoruz mesela ms kaynak kodları gizlediği için birisi sızdırmadığı sürece hd3 e bakacak yani olay, cpu için en az 1ghz desteklemesi olayı patlayacaktır bir süre sonra önemli olan sadece xbox gaming falan olan cihazları zinde tutmak, telefonda zaten oyun oynamam ki benim gibiler haricinde bir de klavyeli cihazlar var, 3 tuş olayı falan tamamen patlar yani belli bir yerden sonra

olayın kilit noktası wp7 arm v7 komut seti kullanıyor, bizim qualcomm msm7225 v6, problem orda olacak da bakalım, şartlar ne getirir ne kadar denildiği ölçüde kalır wp7 görücez, bence farklı sürümler çıkaracaklar eninde sonunda normal pc için yaptıkları gibi

bu arada izlemek isteyen varsa msdn de channel9 da vermişler hands on wp7 diye videoyu, şahsen beğenmedim yani arayüzünü berbat olmuş, millet iphone a yönelmeye başlayacak şimdi iyice

• http://channel9.msdn.com/posts/yochay/Windows-Phone-7-Design/

hatta alın direk izleyin link aramayın bookmarklarda duruyormuş
  • Merhabalar .Başımdan bir olay geçti.Başına gelenlerr olursa bilgisi olsun diye paylaşayım dedim.Benim cihaz tuvalette iken düştü.(12 taksite almıştım 2 ay önce)Cihaz tuvaletin taşının üstüne düştü.Düşmeyle birlikte kapak açıldı.içinden pil çıktı ve sadece pili tuvaletin deliğine düştü.Cihaz da az miktar ıslandı.Neyse ufak bir operasyonla elimi b...un içine soktum ve aldım.Tabi tuvaletten çıkınca da pili bir güzel yıkadım dezenfekte ettim:)sonra pili taktım ve malesef telefon hiç açılmıyordu. Moralim acaip bozuldu.Sonra kurcalerken bir şey dikkatimi çekti.Pilin dört kenarında siyah pilastik gibi bişeyler var .İki köşesindeki siyahlıkların yıkamadan dolayı veya ıslanmadan dolayı renklerinin kırmızıya dönüştüğünü fark ettim.Pilin dört köşesindeki o siyah plastik şeye karşılık cihazın karşılarında da gözler var.Herhalde dedim bu köşe telefonla bir nevi sensör gibi devreyi tamamlıyor Pilin iki köşesi ıslanmadan dolayı kırmızıya dönüşmüştü.Hemen siyah elektrik bantıyla o kırmızı yerleri bantla yapıştırdım.Ve SONUÇ telefon takır takır çalışmaya başladı.Şu an telefonumu 20 gündür falan sorunsuz ilk günki gibi kullanıyorum.Tecrübemi anlattım Başına böyle bir şey gelen olursa (inşallah kimsenin başına gelmez)bu bilgi belki birilerini işine yarar diye aktarmış olayım
    Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cimilliden

quote:

flash oyun oynamanin bir yolu yok mudur? facebookta oyun oynamak istiyorum ama operada oyun gozukmuyor bile; uzardwepte ise oyuna girebiliyorum ama oyunun tuslari calismiyor tiklayamiyorum yani hicbiseye :(

---------------------------

touch2 buluşması düzenleyelimmi? bi ara dracosa rom da değiştiririm

• Belki daha önce yazışmıştır lakin ben göremedim

Bugün ekranındaki hava durumunu güncelleyemeyen arkadaslar icin cözüm;

Öncelikle başlat menüsü oradan settings - sistem - konum ayarları menüsüne giriyoruz.

Burada Konum Hizmet Ayarları' nı AÇIK olarak seçiyoruz. Hizmeti kullanan programlari da HTC Konum Hizmeti kısmında işaretliyoruz.

"Konum bilgisi kullanmak isteyen yüm HTC yazılımlarının konum hizmetini otomatik olarak reddet" işaretli olmayacak.

Bundan sonra bugün ekraninda istedigimiz an hava durumunu güncelleyebiliriz. Sadece wi-fi ve 3g baglantida güncelleyecektir.

Güncellemedigi durumlarda telefonumuzdaki google maps' a girip konum bulma sisteminin calisip calismadigina bakmak lazım. Bu da haritayi actiktan sonra sağ alttaki kücük mavi noktaya bastığınızda görürsünüz. "x metre hata payıyla konumunuz" yazıyorsa hava durumunuz güncellenir. "Hizmet su an devre dışı" yazıyorsa güncelleyemezsiniz.

Eger hizmet devre dışı diyorsa menüden GPS kullan diyerek konumunuzu bulabilir ve yine hava durumunu güncelleyebilirsiniz.

Bir hatırlatma; Ben "nodata" kullandığımdan bu HTC Konum Hizmeti kontrol dışı faturaya yansıyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi placan -- 5 Eylül 2010; 1:00:56 >

• Hava durumuyla ilgili ilginç bir problemim var.Güncellemede sorun yok.Ama şöyle bir durum var:Kendim İzmit de oturuyorum telefonu aldığım zaman şehiri izmite ayarladım ve ona göre güncelliyordu.temmuz ayında memleketim Antalyaya gitmiştim orda da antalyayı ayarladım orda da antalyayı normal güncelledi.Ama İzmite geri döndüğümde saatin altında konumu yeniden izmit olarak değiştirmme rağmen hala antalya görünüyor ve onu güncelliyor.Ama normal hava durumu sekmesinde problem yok orda izmit görünüyor.Saatin ordaki hava durumunda konumu yeniden nasıl izmit yapabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

Neyse ufak bir operasyonla elimi b...un içine soktum ve aldım.Tabi tuvaletten çıkınca da pili bir güzel yıkadım dezenfekte ettim:)

ahahahahahahahah gece gece yarıldım ya usta helal olsun nickine yaraşır olanı yapmışsın
  • Bugün ekranında; acaba gercekten hava durumunu güncelliyor mu? yoksa sadece "güncelleniyor" yazıp her seferinde aynı değeri mi gösteriyor. çünkü yer bulma ile ilgili sorunu varsa güncelleniyor yazıp aynı değeri gösteriyor sürekli.

Bence yazdığım yöntemi bir dene. hava durumu sekmesinde kendimiz sehri secebiliyoruz. Fakat bugün ekranındaki, yani saatin altındaki hava durumu bilgileri için google maps ve onunla birlikte çalışan gps verisini kullanıyor telefon.
  • quote:

quote:

quote:

flash oyun oynamanin bir yolu yok mudur? facebookta oyun oynamak istiyorum ama operada oyun gozukmuyor bile; uzardwepte ise oyuna girebiliyorum ama oyunun tuslari calismiyor tiklayamiyorum yani hicbiseye :(

---------------------------

touch2 buluşması düzenleyelimmi? bi ara dracosa rom da değiştiririm

yok abi yok o flash olayı yalan şu an, ki sen abartmışsın millet facebook videosu derken oyununa varmışsın yani helal "düzenleyelimmi?" kısmından da "filiz sevişelimmi?" geldi aklıma o mi birleşik olunca rom değiştirmeye gelince, bensiz de yaptırırm ben sana onu merak etme sistemini yazsana bi windows ne ve 32 mi 64 bit mi, alet bağlıyken kopma falan var mı? bir de cihazı tricolor ekranına getirip orda yazanları bana yaz pm den veya burdan farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

Hava durumuyla ilgili ilginç bir problemim var.Güncellemede sorun yok.Ama şöyle bir durum var:Kendim İzmit de oturuyorum telefonu aldığım zaman şehiri izmite ayarladım ve ona göre güncelliyordu.temmuz ayında memleketim Antalyaya gitmiştim orda da antalyayı ayarladım orda da antalyayı normal güncelledi.Ama İzmite geri döndüğümde saatin altında konumu yeniden izmit olarak değiştirmme rağmen hala antalya görünüyor ve onu güncelliyor.Ama normal hava durumu sekmesinde problem yok orda izmit görünüyor.Saatin ordaki hava durumunda konumu yeniden nasıl izmit yapabilirim acaba?

registry den hkey_current_user\software\htc\manila içindeki weather.curlocinfoeng anahtarının değerini sil tekrar alır o zaman

• Dracos nasıl ünlü oldun bu kadar bu rom işinde.. :D
  • Orijinalden alıntı: Dracos

Orijinalden alıntı: Serkan2060

HTC den gelen yeni mesaj

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız. HTC TOUCH2 urunu Turkcell icin ozellestirilmis bir urundur. Cihazinizi Turkcell SIM karti ile kullandiginizda belirtmis oldugunuz sorunlar olmayacaktir. Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Nasıl açıklayıcı değil mi?

Turkcelle özel bir telefonda neden başka yerlerde de satılıyor acaba artı telefona batarya bile bulamadım koca Ankara da bilen var mı bulabileceğim Turkcelle sordum onlar getirdiya sözde onlarda KVK da olması lazım dediler fiyatı ne civardadır acaba bilen var mı?

yahu amma uzattınız şu olayı ya her telefonu alıp gelen aynı şeyi söylüyor, değişecek o rom işte başka yolu yok, hem wm6.5.5 çok daha stabil 6.5 e göre geç kurtul kalem malem kullanmazsın bir daha, ayrıca oturduk en net şekilde yazdım bir de işimiz gücümüz yok caps mi alacaktık, turkcell rom u da build edip koydum zamanında ararsan bulursun yani kendininkinin yedeğini almana da gerek yok daha ne yapalım, çalıştıracağın 2 tane program bu kadar da hazırcı olmayın yani, madem işte sen hazır yapacaksın al caps hatta video da çek konuş ilk mesajın sahibiyle koydur oraya

nasıl bir pil almak istediğine bağlı olarak, kvk dan orjinal pil de alabilirsin kızılayda balıkçıoğlundan falan yan sanayi de bulabilirsin, derdin part no ise yani 11m iste 07m e geçiş ücretsiz

sıhhıyedeki balıkçıoğlu işhanının ikinci katında htc ürünleri satan bir yer var..dün sordum yan sanayii 25 orjinal 90 tl dedi:))))

• Rakesh'in yeni romunu yükledim. Home tabda bulutlar dolaşıyor şuan. Güzel yapmış tavsiye ederim. :D

HTC T3333 Mega Touch 2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=771478

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theori -- 5 Eylül 2010; 14:03:17 >
  • bu tema yükleme işini anlamadım. aslında temayı seviyorum ama şu araç çubuklarındaki ve mesaj listesindeki kahverenginden kurtulmak istiyorum. forum xda da bir sürü tema var ama bizim tele uyar mı? nasıl yüklenr bilemiyorum
  • Ayarlar-today ordan seç bi tanesini.

Yüklemek içinse sayfa 59da bir tema paylaşytım anlatımıyla. Ona bakabilirsin
  • hay Allah razı olsun bu mok kahverengisinden kurtuldum
  • HTC Touch 2 nin windows live messengerinden msne gireyim dedim kişi listeside kimse yok gözüküyor.Ondan sonra bağlanmadı herhalde dedim birde bilgisayarımdan gireyim dedim baktım kişi listemdeki kişiler vardı 1dakka sonra liste pat aşağıdan yukarı silindi gitti ne olduda böyle oldu şimdi bilgisayarımdaki msnde bile kimse yok
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.