Şimdi Ara

Apple, iPhone OS 4.0 ile Multi-Tasking'e tam destek verebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Cupertino merkezli elektronik firması Apple, iPhone ve iPod Touch kullanıcılarının merakla beklediği iPhone OS 4.0'da ciddi değişikliklerin altına imza atabilir. Bu yeniliklerden biri de aynı anda birden fazla uygulamanın çalışmasına izin verilmesi yani Multi-Tasking. AppleInsider'ın ortaya attıkları iddiaların birçoğu doğru çıkan isimlere dayandırdığı haberine göre Apple, iPhone OS 4.0 ile Multi-Tasking'e destek verecek.


    Kaynaklar, Apple'ın 4.Nesil iPhone ile kullanıcıya sunacağına kesin gözüyle bakılan iPhone OS 4.0'da Multi-Tasking'e tam bir çözüm getireceğini söylerken Apple'ın Multi-Tasking' negatif etki yapıyor dediği batarya ömrüne ve performansa firmanın nasıl bir çözüm getirdiği hakkındaysa bilgi vermedi. Özellikle iPad ve Macbook Pro-Macbook ailesinde uzun pil ömrü sunan Apple, 4.Nesil iPhone'da sunacağı gelişmiş batarya ve güçlü donanım desteğiyle bu sorunların önüne geçebilir. Sizlerle uzun süre önce de paylaştığımız gibi 4.Nesil iPhone, önceki iPhone'lardan daha farklı donanımsal özelliklere sahip olması bekleniyor. Kaynaklar ayrıca Apple'ın iPhone OS 4.0'da Mac OS X'de olduğu gibi arayüz teknolojisinden gücünü alan bir Multi-Tasking Yöneticisine yer vereceğini belirtiyor.


    Apple; Mail, iPod gibi uygulamalarda verdiği kısıtlı Multi-Tasking desteğinin yanında iPhone OS 3 ile uygulamalardaki güncellemelerin anlık olarak kullanıcıya bildiren Push Notifications servisini hayata geçirmişti.









  • simdi bu ozelligi sunacak tabi bizim bataryalar 5-6 saate bitecek. batarya omrunu uzatacagi icin 4.nesil iphone almak zorunda kalacagiz. su anki 3gs fiyatlarina sunsalar alinabilir ama ucuk rakamlar konusulacak gibi geliyor bana.
  • Rakamları zaten uçuk değil mi? Nerden buluyosunuz bu kadar parayı hiç anlamıyorum telefona 1.500 lira vermek için harbi zengin olmak lazım.
  • ben fiyatlar bişe demiyorum satıyorlarki bu fiyata sunuyorlar alan olmasa sunmazlar ama bir telefon çin 1500 ytl bağlamak pek mantık işi degil macbook aldım mesela ben ofiyata, parası olan adam alır. ben param olsada almam o fiyata gerçi :D
  • bikere kullansan oyle demezsin :)
  • ilk aldigimda 3g ye 1200 verdim.1 yil sonra 700 e satip 1200 e 3gs aldim. bu zevk meselesi tabi. kimilerine gore cok para bu kimilerine gore az. ben bu yaz cebinde 3g ve samsung omnia,kolunda da saat gibi telefon(markasini hatirlamiyorum) tasiyan gordum.evde de palm pre varmis kirdiramamis.n97 gelsin ona da bakacam diyodu.boyleleri de var yani. tabiki bizimkisi biraz israf ama. zevk meselesi iste.


  • bekliyoruz bakalım verecekmi desteği jbsiz
  • verecek verecek. sen iphone ciktiktan sonra yani 2.5 yilda htc kac telefon cikardi onu soyle. yani hd2 kacinci tel iphone a rakip ?
  • Şimdi aylık kilitlenme sayısı bi' ada %10000 artacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkker

    verecek verecek. sen iphone ciktiktan sonra yani 2.5 yilda htc kac telefon cikardi onu soyle. yani hd2 kacinci tel iphone a rakip ?



    bence burada asıl düşünmen gereken şey elmanın senden benden yıllardır esirgediği özellikleri tenezzülen yıllar sonra vermesi

    adamlar 3gs video çekebilme imkanı sundu !!

    bende önceden ayyyfon kullanıyordum ama artık bıktım elmanın anlamsız uygulamalarından

    işte bu yüzden bir daha telde en azından elmayı tercih etmiyeceğim
  • arkadasim gecen gun (10 gun olmadi) htc hero aldi. bana dedi o h be rahatladim. jb yok unlock yok baseband yok. super cihaz. hayatta daha iphone almam dedi. goruruz dedim. hatta baska bi sitede androit modu olmustu. dedim ben de iphone 4g ye rakip cikacak htcye bakacam. belki onu alirim. dun geldi bana ben iphone a dondum dedi. guldum biraz gulme beni sinir etme dedi. niye dondun dedim sorma dedi bosver :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkker

    arkadasim gecen gun (10 gun olmadi) htc hero aldi. bana dedi o h be rahatladim. jb yok unlock yok baseband yok. super cihaz. hayatta daha iphone almam dedi. goruruz dedim. hatta baska bi sitede androit modu olmustu. dedim ben de iphone 4g ye rakip cikacak htcye bakacam. belki onu alirim. dun geldi bana ben iphone a dondum dedi. guldum biraz gulme beni sinir etme dedi. niye dondun dedim sorma dedi bosver :)


    HTC nin yamuk modelini alsana sen :D:D
  • Hücre bilgi mesajı desteği istiyorum ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLTuu

    Hücre bilgi mesajı desteği istiyorum ben.

    evet cebe ücretsiz maç skorları iyi olurdu yahu .
  • nedense sayfa acma hizini iphonela yaristirmamis :) neden acaba :) iphone yerine nokiayla yaristirmis :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzeyirx

    nedense sayfa acma hizini iphonela yaristirmamis :) neden acaba :) iphone yerine nokiayla yaristirmis :)



    sen iste yeterki









  • bu video da ise nerede ise hız aynı hatta hd2 birazdaha hızlı
  • htc iyidir, ama iphone öne kamerada koymasa, başka eksiklikleride olsa hiç bir şeye değişmeyeceğim teknolojik oyuncağımız bir çoğumuzun, oyüzden onla bunla karşılaştırıp durmak doğru değil
  • 4.0 ile 4. iPhone danda Ufak Ufak Detay ve Tahminler gelicek bence :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.