Bildirim
Cross kablo ile iki bilgisayarı bağlamak!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kabloyu kes ve bu şekilde bağla
internette biraz araştır ip adresi fln veryodum elle oluyordu 2 dk lık bir olay.
ama bir pc xp diperi vista sorun çıkartabilir. -
Kardeş kablo hazır.Sadece bilgisayar üzerinde yapılacak işlemler kaldı ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.2-3 gündür araştırdım denedim ama yapamadım.İlgilendiğin için teşekkür ederim... -
Ağ kurmak istiyorsun sanırım. 2 pc nin de çalışma grubu isimlerini aynı yapman yeterlidir. Dosya paylaşımı yapmak istiyorsan da diskleri paylaşıma açıcaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: HydroAcidX
Ağ kurmak istiyorsun sanırım. 2 pc nin de çalışma grubu isimlerini aynı yapman yeterlidir. Dosya paylaşımı yapmak istiyorsan da diskleri paylaşıma açıcaksın.
Çalışma grubu isimleri aynı kardeş.bana en baştan sırasıyla anlatırsanız çok sevinicem. ilginize teşekkür ederim.. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 14 Mart 2010; 21:35:52 >
-
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ama renk dağılımına ihtiyacım yok şuan.Sadece ağ bağlantısı oluşturma falan .Sadece detaylı anlatım arıyorum arkadaşlar.Tekrar teşekkür ederim.. -
-
eyw.sağol kardeş bunlara baktımda sadece bu linkteki renk dağılımına ihtiyacım yok diye söyledim öyle.
http://www.pclabs.com.tr/2003/01/28/cross-kablo-yaparken-renk-dagilimi-nasil-olmalidir/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6007F624C -- 15 Mart 2010; 0:31:23 > -
sorun çözüldümü ? -
hortlatalım bakalım search yaptım ama cevap bulamadım.bizim pclerden biri win 8.1 diğeri win7 evdeki ortak internete bağlanıyoruz oynadığımız oyun battlefield vietnam.modem tek girişli kablosuz.şimdi ne yapacağım kablolu denedim normal olmadı hangi ayarı yapmam lazım kablosuzda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X