Şimdi Ara

Amerika'da Playstation 3 ve Xbox 360'ın Savaşı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •                       
     
         Şubat ayı NPD satış rakamlarına baktığımızda Xbox 360, Playstation 3'ü geçerek konsol satışlarında liderlik koltuğuna http://oturmuştu.
     
         Nintendo Wii, Amerika'da 30 milyonu geçerek aldı başını gitti desek herhalde yanlış olmaz. Peki Xbox 360 ve PS3 cephesinde durum nedir.
     
         Ps3center'ın haberine göre Playstation 3, Kuzey Amerika'da toplamda 11,761,000 adet satmayı başardı. Vgchartz verilerine göre ise Playstation 3 Kuzey Amerika'da 13 milyonu geçti.
     
          Yinehttp://vgchartz verilerine göre Xbox 360, Kuzey Amerika'da 22 milyondan fazla sattı. NPD raporlarına göre ise Xbox 360'ın satış rakamı 19 milyon civarında bulunuyor.
     
          NPD sadece ABD satış rakamlarını hesapladığından, Kuzey Amerika kapsamına giren Kanada'daki satışlarla birlikte bu rakamın 22 milyona ulaştığı öngörülebilir.
     
    Tekrarhttp://vgchartz verilerine bakacak olursak dünya çapında konsol satış rakamları ise şöyle:
     
     Wii = 68.66 milyon
     Xbox 360 = 38.48 milyon
     PS3 =  32.81 milyon
     







  • Sony USA da xbox ın satışını geçemez xbox da japonya da PS3 ün satışını geçemez bu boyle gıder.
  • anlamadığım şey wii kim neden alırki o acayip şeyi
  • anlamadığın şeyin cevabı basit aslında.şimdi şöyle düşün yeğeninin doğum günü var yeğeninin 6 ila 13 yaşları arasında bir yaşta olduğunu varsayalıum.ve hediye alacaksın cebinde paranda var güzel bir jest yapmak istiyorsun.ona ps3 mü xbox mı yoksa wii mi alırdın.eee bu işin yılbaşlarıda var ki yurtdışında yılbaşı hediyelerinin önemi büyük.ee bayramlarıda var bu işin.yani kısacası wii çocuklara hitap ettiğinden dolayı satış rakamlarının yüksek olması çok normal.bende bir ps3 kullanıcısı olarak oğlum 6 yaşına geldiğinde ona nintendo oyun konsolu alırım.belki wii belkide nintendonun bir sonraki konsolu.umarım anlatabilmişimdir anlayamadığın şeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.