Şimdi Ara

5800 Ekran Temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekranın üstü yağlı yağlı oldu gibi nasıl geçer o ?

Alkollü mendille silsem zarar verirmi acaba, sizin önerileriniz neler ?

• kagıt medili hafif nemlendir sil sonra gözluk beziyle sil
    ıslak mendille sil yine gözlük beziyle kurula
    lcd ekranları temizlemek için spraylerden varsa sık sil :)

sonra git bi tane ekran koruyucu film 5 liraya yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

kagıt medili hafif nemlendir sil sonra gözluk beziyle sil
    ıslak mendille sil yine gözlük beziyle kurula
    lcd ekranları temizlemek için spraylerden varsa sık sil :)

sonra git bi tane ekran koruyucu film 5 liraya yapıştır

Evde kolonyalı mendil varda bişi olurmu die tırsıom :) spreyi denicem ama

O ekran koruyucu dokunmatiğin hassaslığını etkilemior dimi
  • aldığımdan beri 10 15 günde bir ıslak medille bütün yağını filan siliyorum ondan sonra kuru yumuşak bir peçeteyle bastıra bastıra kurutuyorum hiç sorun yaşamadım alkol dökme maf olur ekranı ilerde eritme ihtimali bile var (kolonyada dahil)
  • bende ekran koruyucu fılm var bır sıkıntı gormedım hazırandan berı kullanıyorum, sadece gözluk bezıyle hafta bır dfln sılıyorum sıkıntı yok, ara sıra lcd ekran ıcın sprey sıkıyorum cok hafıf tertemız oluyor
  • lcd temizleme bezleri ve sıvıları var. ben hama markasının temizlik ürününü kullanıyorum. bunu öneririm.
     5800 Ekran Temizliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

aldığımdan beri 10 15 günde bir ıslak medille bütün yağını filan siliyorum ondan sonra kuru yumuşak bir peçeteyle bastıra bastıra kurutuyorum hiç sorun yaşamadım alkol dökme maf olur ekranı ilerde eritme ihtimali bile var (kolonyada dahil)

Kardeş ıslak mendil dediğin kolonyalı mendil diilmi zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran değişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LCD Ekran Temizleme Bezi var valla sıfır gibi süper temizliyor..
  • LCD temizleme kitin yoksa 'alkolsüz' ve pH 5.5 olan bebe mendilleriyle silebilirsin.Silmeden önce mendilin suyunu biraz sıktır.Daha sonra da gözlük (tercihen RayBan falan gibi kaliteli bir şey) bezi ile sil,sonra gel buraya yaz bakalım sonuç nasıl olacak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.Po7

quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

aldığımdan beri 10 15 günde bir ıslak medille bütün yağını filan siliyorum ondan sonra kuru yumuşak bir peçeteyle bastıra bastıra kurutuyorum hiç sorun yaşamadım alkol dökme maf olur ekranı ilerde eritme ihtimali bile var (kolonyada dahil)

Kardeş ıslak mendil dediğin kolonyalı mendil diilmi zaten

hayır kardeş kolonyalı demek istemedim şu markette satılan ıslak medilleri diyorum onların içinde kolonya yok olmaz diğer arkadaşın dediği gibi bebe mendili diyebiliriz gayet memnunum bir sorun çıkarmıyor 5 aydır fln her 10günde bi yapıyorum
  • ıslak mendil kokusunu sevmiyorum telefonda koksun istemiyorum bebek poposu gibi.tavsiye etmem
    LCD temizleyici sıvı ve bezleri bu iş için ideal
  • valla temizlik beziyle bile silebilirsin bisey olmaz
  • acaba telefonun ekranımı dokunmatik yoksa ekranın altındamı dokunmatik bişey var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

acaba telefonun ekranımı dokunmatik yoksa ekranın altındamı dokunmatik bişey var..

• quote:

acaba telefonun ekranımı dokunmatik yoksa ekranın altındamı dokunmatik bişey var..

telefonun ekranı dokunmatik değil zaten abanmatik rezistif ekran :D , iphonenin ki dokunmatik , bizdeki bildiğin basmatik biraz ..

konuya dönersek , ben teli kolonyalı bezle siliyorum bi zararınıda görmedim , korkmayın bu kadar bişey olucak diye , gidip o monitör lcd temizleyicilerinede tonla para vermeyin bence , marketlerde satılan cam temizleme spreyleri var onların içindeki maddelerde o aldığınız lcd spreyleriyle aynı , ben ondanda kullanıyorum içinde 1 litre var neredeyse fiyatıda çok uygun hiçbir zarar vermiyor , lcd , telefon ne bulursam onla siliyorum .. tavsiye ederim
    diğer lcd temizleyicileri tamamen kandırmaca , başka bişi deil

5800 Ekran Temizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 23 Mart 2010; 10:48:39 >

• İki tükür bir şey kalmaz.

Şaka bir yana, çok abartmayın ya.

Valla birk eresinde silecek bir şey bulamadım. Arkadaşın parmak izi de yapışmış ekrana. Parmağımın ucunu dilimle ıslattım sürdüm ekrana. Sonrada biraz elbiseye sürt. Cam sil ile silmiş gibi oldu valla.

Yanisi çok abartmaya gerek yok. Kolonyalı mendille de silebilirsiniz. Hatta ben ekran koruyucu filmi değiştirirken önceleri kolonyalı mendil kullanıyordum.

Ama belirteyim. Bu tip telefonlar için koruyucu film şart. Ve hassaslığı da etkilemiyor. ( Çok uzun süre kullanırsanız hassaslık düşüyor tabi. Yenisini takınca tekrar sıfır gibi oluyor. En fazla 6 ayda bir değiştirmek lazım. Ben 3-4 ayda bir yenisini takıyorum. )

• Ben LCD temizleme sıvısı kullanıyordum. Ancak geçtiğimiz yılbaşı ekranımda soğukta ortaya çıkan bozulmalar oldu. Çok sık rastlanan ve servis gerektiren bir sorun olduğunu okudum ve servise verdim. Servis ekranı değiştirdi, ancak "tozlu ve nemli" ortamlardan korumam gerektiğini servis notu olarak yazdı. Başka bir forumda da bir nokia servis elemanı bu sorunun nedeni olarak telefon içerisine sıvı kaçmasını sorumlu tutuyordu. O gün bugündür, kuru bezle siliyorum :) Pantolon cebine de koymamaya çalışıyorum.

Benim telefon ilk 5800 serisindendi ve kutu içerisinden çıkan ekran temizleme bezi, kuru kuru gayet iyi temizliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 23 Mart 2010; 19:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

quote:

telefonun ekranı dokunmatik değil zaten abanmatik rezistif ekran :D , iphonenin ki dokunmatik , bizdeki bildiğin basmatik biraz ..

konuya dönersek , ben teli kolonyalı bezle siliyorum bi zararınıda görmedim , korkmayın bu kadar bişey olucak diye , gidip o monitör lcd temizleyicilerinede tonla para vermeyin bence , marketlerde satılan cam temizleme spreyleri var onların içindeki maddelerde o aldığınız lcd spreyleriyle aynı , ben ondanda kullanıyorum içinde 1 litre var neredeyse fiyatıda çok uygun hiçbir zarar vermiyor , lcd , telefon ne bulursam onla siliyorum .. tavsiye ederim

5800 Ekran Temizliği

Önce dokunmatik ekran ve çeşitleri hakında biraz bilgi topla. Ondan sonra 5800 XM ekranına "BASMATİK" de... Buyur:http://forum.donanimhaber.com/m_29815690/tm.htm

• Arkadaşlar merhaba

Telefonla uzun süre konuştuktan sonra ekranda bilrsiniz kulak yağı izi kalır.
    Bu telefonun ekranının sanki içersinden böyle bir izi var
    Sadece ekranda açık renkli bir görüntü olduğunda belli oluyor.
    Kafaya taktım, ekranın bulunduğu ön kapağı açtım ve bunun ekranın dokunmatik olmasını sağlayan ve ekrana içeriden yapışık duran tabakadan kaynaklandığını keşfettim
    Çok sinir bozucu. Böyle olduğunu bilseydim almazdım, gider aynı özelliklere sahip bir samsung alırdım
    Hatta sırf bu nedenle telefona yüklü olan temanın duvar kağıdının siyah renkli yapıldığını düşünüyorum
    Resmen rezalet diyebilirim.
    Siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

quote:

5800 Ekran Temizliği

Önce dokunmatik ekran ve çeşitleri hakında biraz bilgi topla. Ondan sonra 5800 XM ekranına "BASMATİK" de... Buyur:http://forum.donanimhaber.com/m_29815690/tm.htm

arkadaşım göz var nizam var mantık var , iphone kullanmadın sanırım hiç ondan bilmiyosun .. bu arada ekran tiplerini gayet iyi biliyorum , iphonenin ekranına parmağını sürtsen bile algılıyor , bide kendi telefonunda dene bakalım işlem yapabiliyomusun.
    5800 ekranı rezistif işte , uzatmanın bi anlamı var mı ? bilmiyorsan sen oku bence .. telefonun ekranına basmadan çalışmıyor illaki birazcık basmak gerekiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.