Şimdi Ara

Opera MINI Browser (K750/W800 vs.) Link ve kurulum klavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
16.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye'deki K750/W800'de çalışan İngilizce destekli muhtemelen tek versiyon (çünkü dil dosyasını rusça'dan ingilizce'ye ben değiştirdim)

Denedim, kullanıyorum gerçekten müthiş....

Çalıştığı test edilen telefonlar : K750/W800, K700, N3230

Açılışta menü Norveç dilinde olacak. Aşağıdaki şekilde İngilizce yapabilirsiniz

1) Meny tuşuna basın
    2) Verktoy u seçin
    3) Innstillinger i seçin
    4) Combo'dan English seçin OK'e basın
    5) Lagre tuşuna basın

Güle güle kullanın

http://rapidshare.de/files/4311955/opera_mini_eng.jar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 25 Ağustos 2005, 17:17:49 >

• eline sağlık arkadaşım, gerçi ben hala aveada gprse bağlanmayı başaramadım ya
  • ah buyur ama ben ne demek istediğini anlamadım bideaha açıklayabilirmisin

quote:

Orijinalinden alıntı: blumx

Opera MINI Browser

Türkiye'deki K750/W800'de çalışan İngilizce destekli muhtemelen tek versiyon (çünkü dil dosyasını rusça'dan ingilizce'ye ben değiştirdim)

Denedim, kullanıyorum gerçekten müthiş....

Açılışta menü Norveç dilinde olacak. Aşağıdaki şekilde İngilizce yapabilirsiniz

1) Meny tuşuna basın
    2) Verktoy u seçin
    3) Innstillinger i seçin
    4) Combo'dan English seçin OK'e basın
    5) Lagre tuşuna basın

Güle güle kullanın

http://rapidshare.de/files/4311955/opera_mini_eng.jar.html

• bu cok iyi gercekten paylastıgın icin sagol
  • Bu bir browser.. Normalde giremeyeceğiniz web sitelerini telefonunuzdan görüntüleyebileceksiniz

Ayrıca, programın özelliği sayfalardaki görselleri cep telefonu için küçültmesidir. Yani sayfanın normal boyutu 300K ise seze gelen sayfa 30K oluyor böylece GPRS kullanımınız şişmiyor, tasarruf etmiş oluyorsunuz.

http://www.opera.com/products/mobile/operamini/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 24 Ağustos 2005, 11:12:22 >

• herkes faydalanabilsin diye...
  • tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay be bebn sadece norveç de çalışıyo diye bilirdim - çünkü sadece norveçteki bir operatörrün ayarlarında giriyomuş net'e. nasıl güzelmi ? DH'ye problemsiz giriyomu ?
  • Gittigidiyor'a login olabildim, hepsiburada.com'da siparişimin durumunu görebildim.

Hepsiburada.com'da siparişe bakmak toplam 100 KB ve bu resimler açıkken. Kapatırsanız 50KB'yı geçmez..
  • "could not open connection to server"

bende bu hatayı veriyor. www diye başlayan adres yazdım olmadı, search kısmına "hepsiburada" yazdım olmadı. neden? eksik yaptığım ne?
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalinden alıntı: csb

"could not open connection to server"

bende bu hatayı veriyor. www diye başlayan adres yazdım olmadı, search kısmına "hepsiburada" yazdım olmadı. neden? eksik yaptığım ne?

Telefonda yapılması gereken bazı ayarlar var

- Internet APN'ini kullanılmalı
    - WAP değil HTTP protokolü seçilmeli..

Telefonumun pili bittği için şimdi yerlerini tarif edemiyorum, bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: csb

"could not open connection to server"

bende de ayni sorun
  • Test edilen ve çalıştığı görülen telefonlar

SE K750i
    SE K700

Nokia 3230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 25 Ağustos 2005, 13:13:17 >
  • Nokia 6230i de nasıl çalışıyor yaw? Ayarları anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sataguler

Nokia 6230i de nasıl çalışıyor yaw? Ayarları anlatabilir misiniz?

Arkadaşım Nokia'nın programından telefona kurdu, sonra GPRS ayarlarını yaptı ve çalıştı. Ayarlarını bilmiyorum. Tam olarak nerede sorun yaşadığınız ve şimdiye kadar neler yaptığınız yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  • yav bunu nerden indiriyoruz arkadaşın verdiği link çalışmıyor
  • quote:

Orijinalinden alıntı: yaman21

yav bunu nerden indiriyoruz arkadaşın verdiği link çalışmıyor

Linke tıkladıktan sonra sayfanın altındaki free buttonuna bas sonra gelen sayfanın altında linki göreceksin, belki bir 15 sn sonra link gelebilir biraz bekle.
  • blumx saolasın, topluma büyük bir hizmette bulundun, bu engin çalışmalarının devamını dilerim.

(arada işlere de bak yığıldılar, hiç çalışmıyosun.)

nokia 3230'da sorunsuz çalışıyor, internet apn'inden çıkış yapıyorum.

• blumx ayarların nasıl yapılacağını yazar mısın? hani demiştin ya apn, html falan.
    teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.