Şimdi Ara

Cep telefonlarının mucidi iPhone'dan Motorola Droid'e geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Modern cep telefonlarının yaratıcısı olarak bilinen Martin Cooper, C-Span programındaki röportajında, sık sık yeni telefonlar denediğini ve geçici olarak iPhone'dan Motorola Droid'e, Android platformunu denemek için geçtiğini açıkladı. Droid, Martin Cooper'ın ayrıcalıklı telefonu değil zira Cooper, basit aramalar için firmasının Jitterbug isimli telefonunu kullanıyor, daha gelişmiş görevler içinse akıllı telefon taşıdığını söyledi.


    Droid'i geçici olarak kullandığını ve bu geçişin kalıcı olmayacağını söyleyen Cooper, bir ay içerisinde Android ile karşılaştırmak için yeniden iPhone'a dönecek. Cep telefonunun keşfini eşine adayan Martin Cooper, taşınabilir telefonların arkasındaki ana figürün ekibiyle birlikte radyo telefonları test etmesi ve patentlemesi olduğunu belirtiyor.


    Martin Cooper'ın Motoroal Droid'i test etmesindeki bir diğer önemli detay ise yaygın olarak satışa sunulmuş ilk cep telefonu olan Motorola DynaTAC'ın (1983) baş tasarımıcısı olması.








  • test
  • zaten bir ay dayanır en fazla iPhone suz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mce07

    zaten bir ay dayanır en fazla iPhone suz


    Okadar dayanırsa iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mce07

    zaten bir ay dayanır en fazla iPhone suz

  • yok SAR dı yok efendim radyasyondu alın işte amcaya bak yaş kaç olmuş ama hala daha sapasağlam :)
  • @travis
    Cahilliğin lüzumu yok.! Belirli bir yaştan sonra insanı cep telefonunun dalgaları fazla etkilemez çünkü kafatası gelişmiş ve kalınlaşmıştır,ama bebeklerin kafatasları ince olduğu için bizi etkilediğinden 600 kat (evet 6 tane 100) daha fazla etkiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sgnr

    @travis
    Cahilliğin lüzumu yok.! Belirli bir yaştan sonra insanı cep telefonunun dalgaları fazla etkilemez çünkü kafatası gelişmiş ve kalınlaşmıştır,ama bebeklerin kafatasları ince olduğu için bizi etkilediğinden 600 kat (evet 6 tane 100) daha fazla etkiler.


    cep telefonu sadece beyinimi etkiliyor sanıyorsun ,tamam arkadaş bilmiyor olabilir ama sende bilmiyorsun bari millete cahil yaftası yapıştırma ?? bu tespit sana kalmaz ..

    radyasyonun etkileri saymakla bitmez bak sen sadece beyin diyip atmışsın , peki kan kanseri yada cilt kanseri gibi türleride tetiklediğini biliyormusun ?,
    sadece beyini etkilese tamam , vicudundaki kan sürekli dolaşum halinde , beyinden yada yüzden geçen damarlarda radyasyonla karşılaşıp bunları diğer organlara taşıyorlar , sonra cep telefonu demekle olmuyor sadece cep teledonu o kadar da zararlı değil ondan daha zararlısı var ismide baz istasyonu .. cep telefon beyni etkiliyorsa baz istasyonları bütün vicudu etkiliyor ..


    quote:

    Orijinalden alıntı: travis

    yok SAR dı yok efendim radyasyondu alın işte amcaya bak yaş kaç olmuş ama hala daha sapasağlam :)


    radyasyonun etkileri bünyeye göre değişir , o amca eski toprak belki dnaları sağlam , belkide organik besleniyor kim bilir , sen yinede önlemini al her koyun kendi bacağından asılr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 12 Mart 2010; 23:01:58 >




  • Cep telefonu kullanmamış halini görmek lazım, saçlar siyah dalgali, düz ve lekesiz bir burun, kadife eller :)
  • işin ustasından böyle bir karşılaştırmayı inceleyip biz kullanıcılara sunması elbetteki çok daha ii..
    işletim sistemleri sonuçta hayatımızı kolaylaştırmak için.
    android olsun wm olsun.. hangisi daha kullanışlı ise hangisi yerinde saymayıp kendisini geliştirdiyse onu test edip bizimle paylaşması gayet güzel..
  • android i merak ettiğini söylemiş sebep olarak.
    Iphone'a döner muhtemelen :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinteR

    Cep telefonu kullanmamış halini görmek lazım, saçlar siyah dalgali, düz ve lekesiz bir burun, kadife eller :)


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.