Bildirim
Gözümüz aydın...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalinden alıntı: derkin
Hafıza kartı şifre kırıcısı piyasaya çıkmış.Tahtakale iş hanında gördüm.Yakında piyasaya çıkar.
ne işe yarar?çalıntı hafıza kartlarını kullanmaya mı? -
quote:
Orijinalinden alıntı: qtq
quote:
Hafıza kartı şifre kırıcısı piyasaya çıkmış.Tahtakale iş hanında gördüm.Yakında piyasaya çıkar.
ne işe yarar?çalıntı hafıza kartlarını kullanmaya mı?
pohahahahahahahaha
işte türkün aklına gelen ilk hınzırlık:):):):) -
hafıza kartında binlerce resim bilgi olupta onları kurtarmak isteyenlerin işine yarar belki.Böyle arkadaşlardan çok var forumda istersen biraz bak. -
ztn wardı ! ben 5 ay once kız arkdsımın hafıza kartı sıfresını kırdırttım 7610 kartı ! -
quote:
hafıza kartında binlerce resim bilgi olupta onları kurtarmak isteyenlerin işine yarar belki.Böyle arkadaşlardan çok var forumda istersen biraz bak.
konuyu biraz daha açsan:... -
ya kardeş piyasadan uzaksın herhal bu olalı de 1 yıl oldu nyse zaten ben ona gerek kalmadan program sayesnde iimi rahatça hallediyom onun için pek talep görmez o alet -
ben bunun için program görmüştün bi bilgisayar dergisi vermişti -
töbe töbe adam neden o zaman koskoca yazmış.Harbiden uzak kalmışım.Boşuna müjde vermişim :) -
quote:
töbe töbe adam neden o zaman koskoca yazmış.Harbiden uzak kalmışım.Boşuna müjde vermişim :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung b310e oyun yükleme
- iphone kişileri sime aktarma
- ihaleden tr güvenilir mi
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- s22 vs s23 fe
- asker telefonu
- bimcell numara taşıma
- samsung ekran görüntüsü alma
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X