Şimdi Ara

Mount&Blade:Warband(At ve Kılıç) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
8
Favori
121.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitmannnnnn

arkadaşlar oyunu kurdum 1.111 yükledim.ilk görevde adamın kardeşini esir almışlar kurtarmak için adam topladım.saldırı yaparken topladıgım adamlar çok salak hareket ediolar.0 tuşunu kullanıp emir veriorum mal mal birbirlerine sürtünüolar...hakkaten bukadar aptallarmı yoksa bana özgü sorunmu....mal mal birbirlerine değip dönüolar savasın içinde...süper zeka yok...sizdedemi böyle emirler felan,adamların davranışları

Hakim bey, kişisel tavsiyem görevleri yapmamanızdır.

Kendinize bir uzmanlık alanı seçeceksiniz ve düşman bir ülke. Sonra hiç adam almadan o ülkenin bir şehrinin yakınlarında sürekli dolaşacaksınız bir kaç güne bir çok köylüyü tek başınıza öldürdüğünüzden hem fazlaca ganimet hem de fazlaca deneyim kazanacaksınız. Atınız da hızlı gider haritada çünkü hiç askeriniz yoktur. 9.3 ile filan gidiyor. Ganimetleri sata sata para kazanacaksınız. Sonra üzerini elinize iyi kötü bir silah alınca (ben okçuluğu severim) ordu toplamaya başlarsınız. Tavsiye krallığım İranlılar-dır. Ayrıca bu yolla zaten 125-150 nam sahibi olursunuz. Askerinizin olmasına gerek yok 150 nam ile her ülkede derebeyi olursunuz anında size bir köy verirler. Bayrak filan taşıyabilirsiniz.

Yok o bana uymaz derseniz.
    Bunun haricinde ilk görevde adamların tepeye doğru çıkma sebebi o tepede birkaç düşmanın olmasıdır. f1 e basıp oradan beni takip eti seçeceksiniz ve sizi takip edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 1 Haziran 2010; 22:21:29 >

• multiplayer oynayan arkadaşlar varsa donanım habere özel bir server açmayı düşünüyorum botlara karşı veya kendi aramızda takım maçları yapabiliriz
  • oyunu yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. sanırım biraz ilerledim oyunla. svadya krallığında derebeyim. 600 civarı namım var. 90 da askerim var. svadya krallığı ile ilişikim 60 - kral haldarus(yanlış yazmış olabilirim) ile ilişkim 50. ayrıca mareşalim.

ama gel gelelim kral denilen şerefsiz , bana bi tane köy verdi , o kadar kale fethetmeme , savaş kazanmama rağmen hiç bir mülk vermiyor. kazandığım kaleleri kendine alıyor bana da 900 dinar bağışlıyo. sadece bana değil hiçkimseye bişey vermiyor. ne yapmam lazım. zira asker maaşlarımı ödemekte zorlanıyorum. köy yağmalamak zorunda kalıyorum.
  • Güzel oyunda biraz geliştirilmesi lazım bu devirde 1dvd den aşağı oyun kalmadı neredeyse bu daha 700mb civarı yani bir cd boyutunda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesFord

Güzel oyunda biraz geliştirilmesi lazım bu devirde 1dvd den aşağı oyun kalmadı neredeyse bu daha 700mb civarı yani bir cd boyutunda ..

Bu oyundan çok daha kötü ama 4-5 Gb oyunlar var.

Önemli olan boyutu değil,işlevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

quote:

Güzel oyunda biraz geliştirilmesi lazım bu devirde 1dvd den aşağı oyun kalmadı neredeyse bu daha 700mb civarı yani bir cd boyutunda ..

Grafiği güzel fakat gerçekçiliği iyi değil heleki "yapay zekasını" bilen bilir ..
  • quote:

quote:

quote:

Grafiği güzel fakat gerçekçiliği iyi değil heleki "yapay zekasını" bilen bilir ..

Eleştirmeye kalkarsak sayfalar sürer,oyun çok basit yapılmış.(Mesela her ülkeye düzenli olarak sırayla savaş açılması,berbat bir şey.)(Kergitseniz;önce Veagir,sonra Svadya en son Sarranid sonra 1-2 hafta savaş olmuyor moral düşüyor.Sonra hop bir daha Veagir-Svadya Sarranid böyle gidiyor.)

Ama boyutu ile ilgili değil az önce de yazdığım gibi boyutu daha büyük ama bundan dandik oyunlar çok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eleştirmeye kalkarsak sayfalar sürer,oyun çok basit yapılmış.(Mesela her ülkeye düzenli olarak sırayla savaş açılması,berbat bir şey.)(Kergitseniz;önce Veagir,sonra Svadya en son Sarranid sonra 1-2 hafta savaş olmuyor moral düşüyor.Sonra hop bir daha Veagir-Svadya Sarranid böyle gidiyor.)

Ama boyutu ile ilgili değil az önce de yazdığım gibi boyutu daha büyük ama bundan dandik oyunlar çok.

Evet oyunu yaklaşık 6 ay oynamıştım güzel boyutuna göre zaten harika desekte yeridir.
    Diyalogların bazıları insanı güldürmüyor değil :) Dediğim gibi biraz daha geliştirilse tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

dün orjinalini buldum alacaktımki.oyuna doyduğumu farkettim

Keşke alırken daha çok oynamak için değilde, adamlara emeğinin hakkını vermek için alıyorum deseydin?
  • takmıssınız grafiklere ne oyundan anlamaz insanlarsınız ya :S
  • Arkadaşlar ben bir kızla kaçarak evlendim ama o günden beri kızı bulamıyorum :D o krallıktan derebeylerine sormaya çalıştım ama seçenekler arsında benim kız yok :S nasıl bulabilirm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

takmıssınız grafiklere ne oyundan anlamaz insanlarsınız ya :S

Oyundan anlamaz olduğumu düşünüyorsan sen pek anlamıyorsun heralde..
    Ben kişisel düşüncelerimi belirttim ve grafiğinin de güzel olduğunu fakat yapay zeka vb, noktalarının cok iyi olmadığını söyledim..
  • @James Ford haklı beyler.Warband in ilk oyundan çok farkı yok.Grafikler önemli değil ancak animasyonlar önemli ve hala kazık gibi animasyonlar var oyunda,ayıp.
  • Arkadaşlar birşey soracağım. Kendime derebeyi yaptığım Nord'lardan bir Lord ile görüştüğümde kendisine asker verebiliyorum. Fakar ordusundaki kalitesiz askerleri almak istiyorum ama alamıyorum. Bir yolu var mı? Biliyor musunuz?
  • Arkadaşlar asker sayısını nasıl arttırabiliriz ?
    Liderlik seviyesini baya yükselttim, asker limitim 116 falan galiba...
    Bunu daha fazla nasıl yükseltebilirim ?
  • karizma seviyeni arttır asker sayında artacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Arkadaşlar asker sayısını nasıl arttırabiliriz ?
    Liderlik seviyesini baya yükselttim, asker limitim 116 falan galiba...
    Bunu daha fazla nasıl yükseltebilirim ?

Nam seviyeni yükseltmelisin. Keşke liderlik seviyeni çokça yükseltmeseydin zaten bayağı namlı birisi oluyorsun er geç.
  • tamam araştırdım buldum arkadaşlar, ithal et ihraç et falan yaparak ayar çektim :D

1000 küsür asker limitim oldu

ama şimdide askerlerin morali bozuk diyerek her 1-2 haftada bir asker kaçıyor grubumdan :D
  • yav oyunu oynuyorum epey ilerlerdim ancak bi şeyi öğrenemedim nasıl bitirdiğim ülkelerin komutanlarını komutama alabilirim yandaşlar çok kötü derebeyi ve sefer çağrılarımı da tınlayan yok diğer ülkelerden koparmaya çalışıyorum ama onlar da bana güvenmiyorlar ve efendilerine ihanet edemiyorlar bana kaliteli komutan lazım nasıl onları elde edebilirim
  • ya ben çok beğendim oyunu ve güzelliğine şüphem yok. sahte alıp crack yapınca online oynanırmı?
    ben gitsem buna para versem değermi 30 tl ye 50 tl ye
    en ucuz nerden bulurum?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.