Şimdi Ara

Iphone restore yaptım, telefon açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bi app. yükledim, ondan sonra telefon kendi kendine reset attı, açılınca safe mode'da açıldı. Safemode'dan çıkamadım sonra restore ettim safemoddan çıkamadım diye. Restore olurken başında değildim o yüzden ne olup ne olmadığını göremedim, telefona baktığımda apple'ın logosu ve onun üstünde dönen yuvarlak çubuk vardı. Telefonu açamıyorum. Toplamda 5 saat beklemişimdir, birşey olmayınca telefonu kapatıp açtıp, yine aynı yerde kaldı. Itunes'a bağladım, itunes telefonu bağlayınca görmedi.

Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

• başka bi bilgisayara bağla itunes ozaman tanıması lazım.
    bide eğer olmazsa model(2g,3g,3gs) ve versiyonunu yaz daha detaylı yardımcı olalım...
  • Telefonun modeli ve menşeini yazmadan cevap beklemeyin...
  • Dfu mode a alip restore yaparsan sorun duzelecektir
  • Telefon 3g arkadaslar.

Telefon acilmiyor ki dfu mode a nasil alicam.
  • Kapalıyken dfu moda almak için telefon açık gibiyken :) ve pc ye bağlıyken hem home tuşuna hem kapatma tuşuna birlikte basık tutacaksınız. telefon kapalı hale gelince kapatma tuşunuzdaki parmağı çekeceksiniz sadece home tuşuna basık tutacaksınız. geçecektir.
    benim başımada gelmişti. dfu dada pc görüyor ama tanımıyordu. telefon dfu moddayen kabloyu çıkarıp taktım oldu.

inş. yanlış anlatmamışımdır :)

quote:

Device Firmware Update’in kısaltılmışı olan DFU Modu cihazınızı update ederken veya bir sorunla karşılaşıldığında aktif olan moddur. Cihazınızı jailbreake yaparken veya bazı durumlarda manuel update yaparken kullanacağınız moda geçiş için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir. Bu adımları uygulamadan önce iTunes’un kapalı olduğuna emin olun.

1. Cihazınızı kapatın
    2. Bağlantı kablosu ile USB’den bağlayın.
    3. Güç ve ana menü tuşlarına aynı anda 10saniye basılı tutun.
    4. Ana menü tuşuna basmaya devam edin ama güç tuşuna basmayı bırakın.
    5. Yaklaşık olarak 15-20 saniye içerisinde bilgisayarınız “Yeni Donanım Bulundu” diyecektir. Bunu dediği anda DFU moduna geçmiş oluyorsunuz.

Bu uyarı vermezse fakat ekranınız hala kararık ise DFU Modu gene aktif durumdadır. Fakat ekranda herhangi bir ibare (apple logosu, itunes bağlantısı gibi) varsa DFU moduna geçememişsinizdir. İşlemleri tekrarlamanız gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZAaRa -- 11 Mart 2010; 16:45:33 >

• arkadaşlar telefonumun ayarları açılmıyordu restore yaptım ama telefon itunes e bağla diyor ama itunes görmüyor ne yapmalıyım (iphone 2g telefonum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abreq97

arkadaşlar telefonumun ayarları açılmıyordu restore yaptım ama telefon itunes e bağla diyor ama itunes görmüyor ne yapmalıyım (iphone 2g telefonum)

farkli usb portuna baglayin ve bir tepki veriyor mu gozlemleyin bazen usb portlari sikinti cikarabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @abreq97 tinyumbrella yı indir aç ve soldan cihazını seç sağ üstten exit recovery e tıkla sorunun çözülmesi gerekir.Çünkü cihazın Recovery Mode'a girmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.