Şimdi Ara

DSLR Dünyasına Genel Bakış <<2011>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marka, segment, model, çıkış yılı, AF motoru, Video özelliği gibi notlara genel bakış.

Not:(Yüksek çözünürlüklü monitörlerde yazılar okunamıyor bazen, resmin üzerine tıklarsanız yeni sayfada tam boyutla inceleyebilirsiniz...)

Canon

Nikon

Pentax

Sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 18 Şubat 2011; 14:24:41 >

• güzel bir bilgi olmuş Tevfik.. eline sağlık..
  • Resimler görümüyormu bende mi sorun var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Resimler görümüyormu bende mi sorun var...

bende görünüyor
  • Gerektiğinde bilgileri tek tek arıyordum, güzel bir çalışma olmuş.
  • teşekkürler eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Resimler görümüyormu bende mi sorun var...

bende görünüyor

İş yerindeyim. Site engellenmiş. Ondan görünmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah arkadaşlar, özellikle Nikon Canon karşılaştırmalarında hangi modelin hangi sınıfa tekabül ettiği karışıklık yaratıyor. Belki işe yarar. Yeni DSLR arayışları için up!
  • Pentax K100D ve Super modeli heryerde giriş seviye geçiyor ama burda orta seviyede? Hangisi doğrudur?
  • Aaa neden once Canon verilmis, Pentax K-x'in ISO'su daha basarili Ahahahaaaaaa
    d40 neden d40x'in altinda mesela? 6MP-10MP farkindan mi? Halbuki d40, d40x ve d60'tan cok daha iyi bir govde. Pentax k100D k-x'ten daha mi ustte olmaliydi? Ornegin k200D de tek tekerlegi eksilmis k10D aslinda ama bir alta konmus.
    Neyse, boyle bir kategorilendirme yapmak da kolay degil, artik modeller keskin cizgilerle ayrilamiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturert -- 18 Mart 2010; 14:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Aaa neden once Canon verilmis, Pentax K-x'in ISO'su daha basarili Ahahahaaaaaa
    d40 neden d40x'in altinda mesela? 6MP-10MP farkindan mi? Halbuki d40, d40x ve d60'tan cok daha iyi bir govde. Pentax k100D k-x'ten daha mi ustte olmaliydi? Ornegin k200D de tek tekerlegi eksilmis k10D aslinda ama bir alta konmus.
    Neyse, boyle bir kategorilendirme yapmak da kolay degil, artik modeller keskin cizgilerle ayrilamiyor.

Bende aynı fikirdeyim, bazen güncel modelin getirdiği özellikler üst sınıfı bile aratmıyor. Ama bazende üst sınıf eski bir body nin sensörü hala ben burdayım diyor.

• hatta bazen durum daha da karisik. ornegin olympus e-3 ciktiktan hemen sonra cikan butun govdelerde sensor gelistirildi ve e-3 resmen eski kaldi. olympus e-620'nin sensorunu e-3'e koyup e-3x gibi birsey cikarsaydi ben ciddi ciddi almayi dusunuyordum mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.